Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Onur air tickets zoeken

Onur air tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van Onur Air

Onur Air is het tweede private Turkse luchtvaartmaatschappij die in de luchtvaartsector in Turkije opereert. Het werd opgericht in juni 1992 door een groep ongeveer twintig Turkse transportondernemers. De originele naam van de maatschappij was Onur Havayollari Taşımacılık A.Ş, wat direct vertaald wordt als “Onur Luchtvaart Transport”. De oprichters van de vroege jaren hadden de ambitie om een ​​betrouwbare Turkse luchtvaartmaatschappij te creëren die wereldwijd vluchten kan uitvoeren.

Opmerking: De naam “Onur” is een vervorming van de Turkse woorden “Onur” en “Umut” en betekent “Hope”.

Vanaf het begin was Onur Air bedoeld als een maatschappij die lage kostenvluchten aanbiedt voor zijn passagiers, tegen concurrerende tarieven. Het bedrijf is het resultaat geweest van grootschalige investeringen door zijn oprichters en de steun van de Turkse overheid.

De belangrijkste vluchten van Onur Air

Op dit moment biedt Onur Air een breed scala aan vluchten aan tussen Turkije en landen zoals Midden-Oosten, Centraal-Europa, Oost-Europa en Noord-Afrika. Dit omvat vluchten naar bestemmingen zoals Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Italië, Hongarije, Griekenland, Cypern, Israël, Jordanië, Libanon, Egypte, Marokko en de landen in de hertogdomen.

De vluchten van Onur Air zijn opgezet om betaalbare oplossingen voor reizigers te bieden; vaak profiteren reizigers die regelmatig proberen luchtvaartmaatschappijen te combineren van de lage prijzen die Onur Air aanbiedt en de vergoedingen die het aanbiedt aan passagiers die hun vluchten annuleren.

Welke vluchtklassen heeft Onur air?

Onur Air heeft een aantal verschillende vluchtklassen voor zijn passagiers, waaronder Economy Class, Business Class en First Class.

Economy Class is de goedkoopste klasse; het biedt meerdere betaalbare opties, waaronder de goedkoopste vluchten, rechtstreekse vluchten en korte vluchten. Passagiers genieten ook van tariefverminderingen voor hoger tarief voor zakelijke reizigers en kinderen.

De Business Class biedt luxere opties, waaronder de aankoopmogelijkheden, weekendaanbiedingen en spoedkortingen op bepaalde vluchten.

First Class is het duurste ticket dat Onur Air aanbiedt; het biedt exclusieve kortingen op bepaalde bestemmingen, extra comfort, lagere kosten en is vooral geschikt voor frequente vliegers.

Vanuit waar vliegt Onur air?

Onur Air vliegt vanaf verschillende luchthavens in Turkije, waaronder Istanbul Atatürk Airport, Antalya Airport, Ankara Esenboğa Airport, Trabzon Airport en Sabiha Gökçen Airport. De maatschappij opereert ook regelmatig vluchten naar andere landen, zoals Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Italië, Hongarije, Griekenland, Israël, Egypte, Marokko en de landen in de hertogdomen.

Waarom Onur air vliegtickets boeken via Vliegticket.com?

Onur Air maakt het voor reizigers wereldwijd gemakkelijker om vluchten naar, van en binnen Turkije te boeken. Passagiers kunnen genieten van een breed scala aan betaalbare tariefopties, waaronder tarieven voor zakelijke reizigers, weekendaanbiedingen, hoge kortingen en speciale tarieven voor kinderen.

Reizigers kunnen profiteren van het gemak dat Vliegtickets.com biedt bij het boeken van Onur Air vluchten. Partneragenten van Vliegtickets.com bieden deskundig advies bij het boeken van vluchten en kunnen ook rekers helpen om vluchtopties te identificeren die passen bij hun budget. Vliegtickets.com biedt ook een garantie voor het goedkoopste tarief, waardoor het de perfecte manier is om een ​​Onur Air-vlucht te boeken.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen