Onur air Tickets zoeken

Vlieg voordelig en comfortabel met Onur Air! Ontdek de vele bestemmingen die deze Turkse luchtvaartmaatschappij aanbiedt en geniet van uitstekende service aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je reis onvergetelijk.

Vliegtickets van Onur air vergelijken

Het ontstaan van Onur Air

Onur Air is het tweede private Turkse luchtvaartmaatschappij die in de luchtvaartsector in Turkije opereert. Het werd opgericht in juni 1992 door een groep ongeveer twintig Turkse transportondernemers. De originele naam van de maatschappij was Onur Havayollari Taşımacılık A.Ş, wat direct vertaald wordt als “Onur Luchtvaart Transport”. De oprichters van de vroege jaren hadden de ambitie om een ​​betrouwbare Turkse luchtvaartmaatschappij te creëren die wereldwijd vluchten kan uitvoeren.

Opmerking: De naam “Onur” is een vervorming van de Turkse woorden “Onur” en “Umut” en betekent “Hope”.

Vanaf het begin was Onur Air bedoeld als een maatschappij die lage kostenvluchten aanbiedt voor zijn passagiers, tegen concurrerende tarieven. Het bedrijf is het resultaat geweest van grootschalige investeringen door zijn oprichters en de steun van de Turkse overheid.

De belangrijkste vluchten van Onur Air

Op dit moment biedt Onur Air een breed scala aan vluchten aan tussen Turkije en landen zoals Midden-Oosten, Centraal-Europa, Oost-Europa en Noord-Afrika. Dit omvat vluchten naar bestemmingen zoals Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Italië, Hongarije, Griekenland, Cypern, Israël, Jordanië, Libanon, Egypte, Marokko en de landen in de hertogdomen.

De vluchten van Onur Air zijn opgezet om betaalbare oplossingen voor reizigers te bieden; vaak profiteren reizigers die regelmatig proberen luchtvaartmaatschappijen te combineren van de lage prijzen die Onur Air aanbiedt en de vergoedingen die het aanbiedt aan passagiers die hun vluchten annuleren.

Welke vluchtklassen heeft Onur air?

Onur Air heeft een aantal verschillende vluchtklassen voor zijn passagiers, waaronder Economy Class, Business Class en First Class.

Economy Class is de goedkoopste klasse; het biedt meerdere betaalbare opties, waaronder de goedkoopste vluchten, rechtstreekse vluchten en korte vluchten. Passagiers genieten ook van tariefverminderingen voor hoger tarief voor zakelijke reizigers en kinderen.

De Business Class biedt luxere opties, waaronder de aankoopmogelijkheden, weekendaanbiedingen en spoedkortingen op bepaalde vluchten.

First Class is het duurste ticket dat Onur Air aanbiedt; het biedt exclusieve kortingen op bepaalde bestemmingen, extra comfort, lagere kosten en is vooral geschikt voor frequente vliegers.

Vanuit waar vliegt Onur air?

Onur Air vliegt vanaf verschillende luchthavens in Turkije, waaronder Istanbul Atatürk Airport, Antalya Airport, Ankara Esenboğa Airport, Trabzon Airport en Sabiha Gökçen Airport. De maatschappij opereert ook regelmatig vluchten naar andere landen, zoals Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Italië, Hongarije, Griekenland, Israël, Egypte, Marokko en de landen in de hertogdomen.

Waarom Onur air vliegtickets boeken via Vliegticket.com?

Onur Air maakt het voor reizigers wereldwijd gemakkelijker om vluchten naar, van en binnen Turkije te boeken. Passagiers kunnen genieten van een breed scala aan betaalbare tariefopties, waaronder tarieven voor zakelijke reizigers, weekendaanbiedingen, hoge kortingen en speciale tarieven voor kinderen.

Reizigers kunnen profiteren van het gemak dat Vliegtickets.com biedt bij het boeken van Onur Air vluchten. Partneragenten van Vliegtickets.com bieden deskundig advies bij het boeken van vluchten en kunnen ook rekers helpen om vluchtopties te identificeren die passen bij hun budget. Vliegtickets.com biedt ook een garantie voor het goedkoopste tarief, waardoor het de perfecte manier is om een ​​Onur Air-vlucht te boeken.

Waarom vliegen met Onur air

Vliegen met Onur Air betekent genieten van comfortabele vluchten tegen betaalbare prijzen. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten, biedt Onur Air een betrouwbare en klantvriendelijke service voor een aangename reiservaring.
01
Betrouwbare vluchten wereldwijd
02
Comfortabele stoelen en service
03
Voordelige tarieven voor elke reiziger

Veel gestelde vragen over Onur air

Tijdens je reis met Onur Air kun je contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij via verschillende kanalen. Je kunt het beste contact opnemen met de klantenservice van Onur Air via telefoon, e-mail of social media. Op de website van Onur Air vind je alle contactinformatie die je nodig hebt om tijdens je reis in contact te komen met de luchtvaartmaatschappij. Daarnaast kun je ook contact opnemen met het personeel op de luchthaven of in het vliegtuig als je hulp nodig hebt tijdens je reis.
Ja, Onur Air biedt maatwerkservices voor reizen aan. Ze kunnen helpen met het samenstellen van gepersonaliseerde reisplannen en het regelen van specifieke reisbehoeften zoals accommodatie, transport en activiteiten. Het is altijd het beste om direct contact op te nemen met Onur Air voor meer informatie over hun maatwerkservices.
Ja, Onur Air biedt directe boeking van vliegtickets en accommodaties aan. Je kunt via hun website of app eenvoudig je vlucht en accommodatie boeken.
Onur Air heeft in het verleden enkele incidenten gehad met betrekking tot veiligheid en service, waardoor hun reputatie op deze gebieden niet altijd positief is geweest. Het is daarom verstandig om als reiziger extra voorzichtig te zijn bij het overwegen van het boeken van een vlucht met Onur Air. Het is aan te raden om recente beoordelingen en ervaringen van andere reizigers te raadplegen voordat je een beslissing neemt.
Ja, Onur Air biedt een 24/7 klantenservice voor vragen tijdens je reis. Je kunt op elk moment van de dag contact opnemen met de klantenservice van Onur Air voor hulp en ondersteuning.