Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Pegasus airlines tickets zoeken

Pegasus airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Pegasus Airlines?

Pegasus Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. De airlines is opgericht door de Israëlische ondernemer Ali Sabancı, wiens familie sinds de 17e eeuw in Turkije heeft gewoond. Pegasus Airlines is een low-cost luchtvaartmaatschappij die momenteel meer dan 24 miljoen passagiers per jaar vervoert. Het bedrijf heeft de ambitie om een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Turkije te worden.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Pegasus Airlines?

Pegasus Airlines biedt meer dan 80 bestemmingen aan over Turks-Griekenland, Turkije, India, Cyprus, Rusland en de Verenigde Staten. De meeste vluchten van Pegasus Airlines vertrekken van Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakir, Istanbul, Izmir, Kayseri en Trabzon. Hun meeste internationale vluchten zijn naar Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Frankfurt, Londen, Moskou, Rome en Parijs.

Welke vluchtklassen heeft Pegasus Airlines?

Pegasus Airlines biedt drie verschillende soorten vluchten aan. Pegasus Plus biedt de meeste luxe van de drie vluchtservices, waaronder een comfortabeler stoel, alpaca-dekens, gratis snacks en entertainment aan boord. Pegasus Go biedt een comfortabele, maar eenvoudige service aan boord, met als extra’s gratis entertainment aan boord. Pegasus Economy is de meest betaalbare optie voor reizigers en biedt comfortabele, standaardeconomische stoelen aan boord.

Vanuit waar vliegt Pegasus Airlines?

Pegasus Airlines vliegt vanaf meer dan 40 Turkse luchthavens en meer dan 55 internationale bestemmingen. Het vliegt vanuit verschillende steden in Turkije, waaronder Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakir, Istanbul, Izmir, Kayseri en Trabzon. Pegasus Airlines heeft ook verschillende internationale routes, naar steden als Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Frankfurt, Londen, Moskou, Rome en Parijs.

Waarom Pegasus Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een eenvoudige manier om aan de goedkoopste vliegtickets van Pegasus Airlines te komen. Ze hebben jarenlange ervaring in het verkopen van vliegtickets en bieden een eenvoudig boekingssysteem. Ze bieden ook verschillende verdere services aan, zoals het veranderen van vluchttijden en het annuleren van vluchten. Boeken bij Vliegtickets.com biedt ook vele voordelen op het gebied van prijs en service. Als u vliegtickets bij Vliegtickets.com boekt, krijgt u altijd de laagste prijs en klantenservice.

Pegasus airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen