Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Qatar airways tickets zoeken

Qatar airways tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Qatar Airways

Qatar Airways werd opgericht in november 1993 door de Emir van Qatar, Sheikh Hammad bin Chalifa Al-Thani. Het is een volledig staatsbedrijf en valt onder het ministerie van Luchtvaart van Qatar. De luchtvaartmaatschappij groeide al snel uit tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld met meer dan 30.000 medewerkers. Qatar Airways werd wereldwijd geprezen voor zijn uitstekende service, innovatieve producten en internationale awards.

Belangrijkste vluchten van Qatar Airways

Qatar Airways heeft een netwerk van meer dan 150 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. De belangrijkste vluchten omvatten:

Vluchtklassen bij Qatar Airways

Qatar Airways biedt verschillende vluchtklassen aan, waaronder First Class, Business Class, Premium Economy en Economy Class. De First Class biedt luxe op een grote reis met verwarmbare zetels met verstelbare beensteunen, meerdere films en tv-programma’s, gastronomische maaltijden en een uitgebreid aanbod aan wijnen en champagne.

De Business Class is ontworpen om uw vlucht ervaring comfortabel en ontspannen te maken, waarbij u kunt genieten van een maaltijd naar keuze, meerdere films en tv-programma’s, een persoonlijk entertainment systeem en brede spaarzetels.

De Premium Economy-klasse is geschikt voor zakelijke reizigers met extra ruimtes met meer comfort en privacy en een bredere zitting. Het biedt ook een laagdrempelige maaltijd, dranken en enkele andere gerelateerde faciliteiten, zodat u uw vlucht met meer controle en comfort kunt benutten.

Anderzijds biedt de Economy Class u comfortabel reizen met brede stoelen, een persoonlijk entertainment systeem, maaltijden en dranken aan boord.

Vanuit waar vliegt Qatar Airways

Qatar Airways heeft verschillende hubs in Qatar, waaronder Doha International Airport, waar een groot aantal lange range vluchten worden uitgevoerd. De luchtvaartmaatschappij heeft ook hubs in verschillende steden in Azië, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Hieronder vallen steden zoals: New Delhi, Singapore, Islamabad, Nairobi en Istanbul.

Waarom Qatar Airways boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een van de meest betrouwbare en populaire websites voor het boeken van vliegtickets voor Qatar Airways. Het bedrijf biedt ook een zeer handig boekingssysteem, waarmee gebruikers via een paar klikken hun vliegticket kunnen boeken. Ze bieden ook aanvullende informatie over luchtvaartmaatschappijen, waaronder Qatar Airways, zoals de bestemmingen, kosten, beschikbaarheid, services en vele andere informatie.

Daarnaast bieden ze uitstekende klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om al hun vragen te beantwoorden. Ook hebben ze een flexibele annulering- en wijzigingsbeleid, waardoor u uw ticket kunt annuleren of wijzigen en uw geld terug kunt krijgen. Al met al biedt Vliegtickets.com u alles wat u nodig heeft om een betrouwbare, gemakkelijke en snelle vlucht via Qatar Airways te boeken.

Kortom, Qatar Airways is een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, en boeken via Vliegtickets.com is de meest betrouwbare en snelle manier om uw vlucht te boeken. Dus wat wacht je nog, ga je volgende Qatar Airways-vlucht via Vliegtickets.com boeken.

Qatar airways
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen