Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Sas scandinavian Airlines tickets zoeken

Sas scandinavian Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het Ontstaan van SAS Scandinavian Airlines

Het vliegtuigbedrijf SAS Scandinavian Airlines begon in 1946 toen de luchtvaartmaatschappijen van Denemarken, Noorwegen en Zweden elkaar de hand schudden met de eerste Scandinavische Luchtvaart Overeenkomst. Deze staten gingen samen het luchtvaartbedrijf SAS formeren. Het was de bedoeling dat SAS zou worden gepositioneerd als een groot regionaal luchtvaartbedrijf. Om de economische groei aan te moedigen, werden nieuwe routes geopend, waardoor SAS ook naar Europa, Afrika en Amerika kon vliegen. Nog steeds draaien SAS ferries naar verre bestemmingen in de hele wereld en ze doorlopen regelmatig innovaties in hun producten. Zo werd onlangs het Europees premium klasseconcept introductie.

Belangrijkste Vluchten van SAS Scandinavian Airlines

SAS Scandinavian Airlines biedt haar passagiers de hele wereld een verscheidenheid aan bestemmingen. De belangrijkste vluchten van SAS vliegen door Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Enkele van de meest populaire bestemmingen zijn Londen, Parijs, Amsterdam, Berlijn, Rome, Istanbul, Barcelona, Shanghai, Miami, Los Angeles, Tel Aviv, Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Gothenburg en Helsinki.

Vluchtklassen van SAS Scandinavian Airlines

SAS Scandinavian Airlines biedt verschillende vluchtklassen, inclusief Economy Class, Plus Class (vaak Economy Plus genoemd) en Business Class. De Plus Class vluchten bieden meer luxe dan Economy, met meer beenruimte, meer kussens, ameniteitenpakketten en gepersonaliseerde verzorging aan boord voor passagiers. De Business Class aan boord biedt comfortabele zitplaatsen, een persoonlijke service voor alle passagiers en de mogelijkheid om deel te nemen aan het Gold Plus loyaltyprogramma.

Vanuit Waar Vliegt SAS Scandinavian Airlines?

SAS Scandinavian Airlines vliegt vanuit 37 bestemmingen in Scandinavië, inclusief Kopenhagen, Stockholm, Oslo en Helsinki. Of het nu gaat om een korte vlucht binnen de regio of een of meer intercontinentale vluchten, SAS is er om je aan het juiste eind van de wereld te brengen. SAS Scandinavian Airlines heeft vluchten vanuit het Midden-Oosten naar steden zoals Abu Dhabi, Doha, Bahrein en Dubai en ze vliegen ook naar bestemmingen in Afrika, Azië, Noord -en Zuid-Amerika.

Waarom SAS Scandinavian Airlines Vliegtickets Boeken via Vliegtickets.com?

SAS Scandinavian Airlines heeft een breed scala aan tarieven, dat er voor zorgt dat het boeken van je vliegtickets gemakkelijker gemaakt. Wanneer je SAS vliegtickets boekt via Vliegtickets.com, heb je de mogelijkheid om door een reeks aan opties te bladeren en de meest geschikte op te zoeken die bij je behoeften past. Vliegtickets.com biedt ook opties voor ruimbagage, passagiersinformatie en voorstellen van speciale services om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Je kunt de tickets voor alle SAS flights realtime 24/7 kopen, wat je de flexibiliteit biedt om ze op elk gewenst moment te boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om je tickets te annuleren of te wijzigen of zelfs op te slaan en op een ander moment te gebruiken.

Sas scandinavian Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen