Singapore Airlines Tickets zoeken

Vlieg met Singapore Airlines en geniet van comfortabele vluchten, uitstekende service en heerlijke maaltijden aan boord. Boek nu je vliegtickets en ontdek de prachtige bestemmingen die deze luchtvaartmaatschappij te bieden heeft.
Singapore Airlines

Vliegtickets van Singapore Airlines vergelijken


Het ontstaan van Singapore Airlines

Singapore Airlines werd op 1 mei 1947 opgericht als Malayan Airways Limited. Dit was een joint venture van het Britse Imperial Airways, de Nederlandse airline KLM en de Maleise overheid. In de eerste jaren maderd Malayan Airways voornamelijk binnen Maleisië. In 1966 begon het bedrijf haar eerste vluchten naar de buitenlandse bestemmingen in de regio, zoals Bangkok en Manila.

In 1972 werd Malayan Airways hernoemd tot Singapore Airlines, waardoor Singapore Airlines kon uitgroeien tot een van de meest populaire internationale luchtvaartmaatschappijen. Het heeft een netwerk dat meer dan 60 landen omvat. Het netwerk van Singapore Airlines wordt aangepast aan veranderingen in de luchtvaart. Met een klantgerichte visie zijn meer dan 2000 bestemmingen toegankelijk via de partners van Singapore Airlines.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Singapore Airlines?

Singapore Airlines biedt veel internationale vluchten aan. De belangrijkste vluchten zijn naar steden zoals Kuala Lumpur, Londen, Los Angeles, Bangkok, Rome, Sydney, New York, Parijs, Hong Kong, Dubai en Delhi. De korte afstandavluchten worden veel gebruikt door veel internationale vliegtuigpassagiers.

De langeafstandvlucht die aangeboden worden door Singapore Airlines bestrijken een grote regio in het Verre Oosten (ASEAN) en de Verenigde Staten, Europa en Australië. Ook worden er andere bestemmingen aangeboden om te voldoen aan de vraag van veel reizigers.

Welke vluchtklassen heeft Singapore Airlines?

Singapore Airlines biedt een breed scala aan vluchten aan met vijf klassen: Economy Class, Premium Economy Class, Business Class, Suites Class en First Class.

  • Economy Class biedt comfortabele stoelen met een personal entertainment system voor langere vluchten.
  • Premium Economy Class biedt een grotere werkruimte en meer persoonlijke servicemogelijkheden.
  • Business Class biedt luxe stoelen en een uitgebreid maaltijdservice.
  • Suites Class biedt een uitgebreid aanbod aan comfortabele stoelen, privacy, entertainment en maaltijden.
  • First Class biedt een complete premium service die perfect is voor de meest frequente reiziger.

Vanuit waar vliegt Singapore Airlines?

Singapore Airlines is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die zijn thuisbasis heeft in Singapore. Dit maakt het een van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen in het land. Singapore Airlines vliegt van en naar populaire luchthavens zoals Changi Airport in Singapore, Incheon International Airport in Seoul en Sydney International Airport in Sydney.

Singapore Airlines vliegt ook naar veel andere bestemmingen over de hele wereld van oost naar west en noord naar zuid. Je kunt bijvoorbeeld vanuit Singapore naar Los Angeles vliegen met Singapore Airlines.

Waarom Singapore Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Als je op zoek bent naar de beste deals voor Singapore Airlines tickets, dan ben je bij Vliegtickets.com aan het juiste adres. We bieden je de best mogelijke deals voor Singapore Airlines vliegtickets. We bieden ook vluchtupdates, individualisatie, verschillende betalingsopties, dealstrips, en meer. Je kunt ook gebruik maken van ons 24/7 klantenserviceteam als je vragen hebt over je ticket.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste vliegtickets voor Singapore Airlines, dan is Vliegtickets.com de beste plek om te zoeken. We bieden je de beste deals en meer.

Waarom vliegen met Singapore Airlines

Vliegen met Singapore Airlines betekent genieten van luxe en comfort. Met uitstekende service, heerlijk eten en een ruime keuze aan entertainment, wordt jouw vlucht een onvergetelijke ervaring. Laat je verwennen en reis in stijl met Singapore Airlines.
01
Luxe service en comfort aan boord
02
Uitgebreide keuze aan bestemmingen
03
Betrouwbare en punctuele vluchten

Veel gestelde vragen over Singapore Airlines

Om een vlucht te boeken bij Singapore Airlines vanuit Nederland, kun je het beste de website van de luchtvaartmaatschappij bezoeken. Op de website kun je eenvoudig je vertrek- en aankomstbestemming invoeren, evenals de data waarop je wilt reizen. Vervolgens krijg je een overzicht van beschikbare vluchten en prijzen. Je kunt ook contact opnemen met een reisbureau dat gespecialiseerd is in Aziatische bestemmingen, zij kunnen je helpen bij het boeken van een vlucht met Singapore Airlines.
Singapore Airlines staat bekend om haar comfort en luxe aan boord. De stoelen zijn ruim en comfortabel, de maaltijden zijn van hoge kwaliteit en de service is uitstekend. Daarnaast biedt Singapore Airlines ook diverse entertainmentopties en luxe voorzieningen om de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken voor de passagiers. Kortom, reizen met Singapore Airlines staat garant voor een comfortabele en luxe ervaring.
Om uw KrisFlyer-account aan te melden en persoonlijke tariefvoordelen en privileges te ontgrendelen bij Singapore Airlines, kunt u naar de officiële website van de luchtvaartmaatschappij gaan en daar een account aanmaken. Volg de instructies op de website om uw persoonlijke gegevens in te voeren en uw account te activeren. Zodra u bent aangemeld, kunt u profiteren van exclusieve tarieven en voordelen die beschikbaar zijn voor KrisFlyer-leden.
Om speciale hulp te vragen bij Singapore Airlines, zoals bij een boekingsprobleem of bijzondere behoeften, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van de luchtvaartmaatschappij. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail of de website. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft wat je specifieke behoeften zijn, zodat zij je zo goed mogelijk kunnen helpen. Singapore Airlines staat bekend om hun goede klantenservice, dus ze zullen er alles aan doen om je te ondersteunen en je reis zo aangenaam mogelijk te maken.
Bij Singapore Airlines gelden bepaalde bagagerestricties en toegestane overschotten. Het exacte toegestane bagagegewicht en eventuele kosten voor overschotten kunnen variëren afhankelijk van de reisklasse, bestemming en tickettype. Het is daarom aan te raden om de specifieke bagage-informatie voor jouw vlucht te controleren op de website van Singapore Airlines of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele informatie.