Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Singapore Airlines tickets zoeken

Singapore Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Singapore Airlines

Singapore Airlines werd op 1 mei 1947 opgericht als Malayan Airways Limited. Dit was een joint venture van het Britse Imperial Airways, de Nederlandse airline KLM en de Maleise overheid. In de eerste jaren maderd Malayan Airways voornamelijk binnen Maleisië. In 1966 begon het bedrijf haar eerste vluchten naar de buitenlandse bestemmingen in de regio, zoals Bangkok en Manila.

In 1972 werd Malayan Airways hernoemd tot Singapore Airlines, waardoor Singapore Airlines kon uitgroeien tot een van de meest populaire internationale luchtvaartmaatschappijen. Het heeft een netwerk dat meer dan 60 landen omvat. Het netwerk van Singapore Airlines wordt aangepast aan veranderingen in de luchtvaart. Met een klantgerichte visie zijn meer dan 2000 bestemmingen toegankelijk via de partners van Singapore Airlines.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Singapore Airlines?

Singapore Airlines biedt veel internationale vluchten aan. De belangrijkste vluchten zijn naar steden zoals Kuala Lumpur, Londen, Los Angeles, Bangkok, Rome, Sydney, New York, Parijs, Hong Kong, Dubai en Delhi. De korte afstandavluchten worden veel gebruikt door veel internationale vliegtuigpassagiers.

De langeafstandvlucht die aangeboden worden door Singapore Airlines bestrijken een grote regio in het Verre Oosten (ASEAN) en de Verenigde Staten, Europa en Australië. Ook worden er andere bestemmingen aangeboden om te voldoen aan de vraag van veel reizigers.

Welke vluchtklassen heeft Singapore Airlines?

Singapore Airlines biedt een breed scala aan vluchten aan met vijf klassen: Economy Class, Premium Economy Class, Business Class, Suites Class en First Class.

  • Economy Class biedt comfortabele stoelen met een personal entertainment system voor langere vluchten.
  • Premium Economy Class biedt een grotere werkruimte en meer persoonlijke servicemogelijkheden.
  • Business Class biedt luxe stoelen en een uitgebreid maaltijdservice.
  • Suites Class biedt een uitgebreid aanbod aan comfortabele stoelen, privacy, entertainment en maaltijden.
  • First Class biedt een complete premium service die perfect is voor de meest frequente reiziger.

Vanuit waar vliegt Singapore Airlines?

Singapore Airlines is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die zijn thuisbasis heeft in Singapore. Dit maakt het een van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen in het land. Singapore Airlines vliegt van en naar populaire luchthavens zoals Changi Airport in Singapore, Incheon International Airport in Seoul en Sydney International Airport in Sydney.

Singapore Airlines vliegt ook naar veel andere bestemmingen over de hele wereld van oost naar west en noord naar zuid. Je kunt bijvoorbeeld vanuit Singapore naar Los Angeles vliegen met Singapore Airlines.

Waarom Singapore Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Als je op zoek bent naar de beste deals voor Singapore Airlines tickets, dan ben je bij Vliegtickets.com aan het juiste adres. We bieden je de best mogelijke deals voor Singapore Airlines vliegtickets. We bieden ook vluchtupdates, individualisatie, verschillende betalingsopties, dealstrips, en meer. Je kunt ook gebruik maken van ons 24/7 klantenserviceteam als je vragen hebt over je ticket.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste vliegtickets voor Singapore Airlines, dan is Vliegtickets.com de beste plek om te zoeken. We bieden je de beste deals en meer.

Singapore Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen