Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

SKY express tickets zoeken

SKY express tickets vergelijken met Vliegtickets.com


SKY express: Overzicht

SKY express is een kleine luchtvaartmaatschappij uit Griekenland die voornamelijk naar het buitenland vliegt. Het is een jonge luchtvaartmaatschappij die sinds 2017 vluchten verzorgt voor nationale en internationale bestemmingen.

Het ontstaan van SKY express

SKY express is opgericht in 2014 als privéluchtvaartmaatschappij. In 2017 voegde de luchtvaartmaatschappij gemiddeld 3-5 nieuwe routes per maand toe aan hun reisplan, voornamelijk naar populaire toeristische bestemmingen in Griekenland, Europa en het Midden-Oosten.

De oprichting van SKY express is te danken aan vele particuliere investeerders en het Griekse ministerie van Infrastructuur, Verkeer & Communicatie. Ze werken samen om SKY express te verbeteren en te ontwikkelen als een van de beste luchtvaartmaatschappijen in de regio.

Momenteel heeft SKY express een jongfleet van moderne Airbus- en ATR-vluchten met 130 zitplaatsen met comfortabele cabines en extra hulp aan boord voor een onvergetelijke reiservaring.

Belangrijke vluchten van SKY express

SKY express vliegt naar een reeks populaire bestemmingen zoals Athene, Mykonos, Thessaloniki, Istanbul, Wenen, Rome, Barcelona en Tripoli in Griekenland, Europa en het Midden-Oosten.

Bijzondere bestemmingen die ook door SKY express worden bediend zijn Zakinthos, Heraklion, Rhodos, Kos, Skiathos, Kavala en Corfu. Ideale bestemmingen voor vakantiereizigers.

In Griekenland biedt SKY express vluchten naar Athene (ATH), Thessaloniki (SKG), Corfu (CFU), Mykonos (JMK), Kefalonia (EFL), Ioannina (IOA), Heraklion (HER), Rhodes (RHO), Kos (KGS), Zakynthos (ZTH) en Kavala (KVA).

In het buitenland bedient SKY express ook vele bestemmingen, waaronder Istanbul (IST), Wenen (VIE), Rome (FCO), Barcelona (BCN) en Tripoli (TIP) in Turkije, Oostenrijk, Italië, Spanje en Libië.

Vluchtklassen van SKY express

SKY express biedt twee klassen op hun vluchten, Economy Class en Business Class. Beide hebben unieke voordelen en comfort, variërend van extra beenruimte tot vers geserveerde maaltijden.

De Economy Class heeft hospitaaltycconomische zitplaatsen met extra beenruimte, een mediasysteem met entertainment en de flexibiliteit om uw vlucht te boeken of te annuleren zonder extra kosten.

Overschakelen naar Business Class betekent luxe accommodatie met vers geserveerde maaltijden en persoonlijke assistenten aan boord, samen met vele andere voordelen die het voor u gemakkelijker maken om uw vlucht te genieten.

Vanaf waar vliegt SKY express?

SKY express vliegt van verschillende nationale luchthavens vanuit Griekenland, waaronder Athene (ATH), Thessaloniki (SKG), Corfu (CFU), Mykonos (JMK), Kefalonia (EFL), Ioannina (IOA), Heraklion (HER), Rhodes (RHO), Kos (KGS), Zakynthos (ZTH) en Kavala (KVA).

Daarnaast bedient SKY express ook veel andere internationale luchthavens zoals Istanbul (IST), Wenen (VIE), Rome (FCO), Barcelona (BCN) en Tripoli (TIP).

Waarom SKY express vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een internationaal boekingskantoor met meer dan 800 vluchtopties van alle luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld.

Met Vliegtickets.com kunnen reizigers vluchten zoeken, vergelijken en boeken met SKY express met de beste prijzen. Reizigers kunnen ook hun vliegtickets voor aanstaande vluchten boeken, last minute boekingen of rechtreeks naar een luchtvaartmaatschappij gaan.

Vliegtickets.com biedt ook een eenvoudig te gebruiken boekingssysteem, gecombineerd met klantenondersteuning. Klanten kunnen hun vragen omtrent tarieven, vluchtinformatie, bestemmingen of verzoeken om een ​​vliegticket te boeken met de helpdeskservice per telefoon, e-mail of chat.

Reizigers die SKY express boeken via Vliegtickets.com, profiteren van veiligheidsmaatregelen voor betalings- en gegevensgebruikers en verzekeringen tegen extra kosten voor betaling of annulering.

SKY express vliegtickets met Vliegtickets.com zorgen ervoor dat reizigers een zorgeloze en abonnementsvrije reiservaring krijgen.

SKY express
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen