SKY express Tickets zoeken

Vlieg met SKY express en geniet van comfortabele vluchten naar diverse bestemmingen. Boek nu je vliegtickets en ontdek de wereld met deze betrouwbare luchtvaartmaatschappij.
SKY express

Vliegtickets van SKY express vergelijken


SKY express: Overzicht

SKY express is een kleine luchtvaartmaatschappij uit Griekenland die voornamelijk naar het buitenland vliegt. Het is een jonge luchtvaartmaatschappij die sinds 2017 vluchten verzorgt voor nationale en internationale bestemmingen.

Het ontstaan van SKY express

SKY express is opgericht in 2014 als privéluchtvaartmaatschappij. In 2017 voegde de luchtvaartmaatschappij gemiddeld 3-5 nieuwe routes per maand toe aan hun reisplan, voornamelijk naar populaire toeristische bestemmingen in Griekenland, Europa en het Midden-Oosten.

De oprichting van SKY express is te danken aan vele particuliere investeerders en het Griekse ministerie van Infrastructuur, Verkeer & Communicatie. Ze werken samen om SKY express te verbeteren en te ontwikkelen als een van de beste luchtvaartmaatschappijen in de regio.

Momenteel heeft SKY express een jongfleet van moderne Airbus- en ATR-vluchten met 130 zitplaatsen met comfortabele cabines en extra hulp aan boord voor een onvergetelijke reiservaring.

Belangrijke vluchten van SKY express

SKY express vliegt naar een reeks populaire bestemmingen zoals Athene, Mykonos, Thessaloniki, Istanbul, Wenen, Rome, Barcelona en Tripoli in Griekenland, Europa en het Midden-Oosten.

Bijzondere bestemmingen die ook door SKY express worden bediend zijn Zakinthos, Heraklion, Rhodos, Kos, Skiathos, Kavala en Corfu. Ideale bestemmingen voor vakantiereizigers.

In Griekenland biedt SKY express vluchten naar Athene (ATH), Thessaloniki (SKG), Corfu (CFU), Mykonos (JMK), Kefalonia (EFL), Ioannina (IOA), Heraklion (HER), Rhodes (RHO), Kos (KGS), Zakynthos (ZTH) en Kavala (KVA).

In het buitenland bedient SKY express ook vele bestemmingen, waaronder Istanbul (IST), Wenen (VIE), Rome (FCO), Barcelona (BCN) en Tripoli (TIP) in Turkije, Oostenrijk, Italië, Spanje en Libië.

Vluchtklassen van SKY express

SKY express biedt twee klassen op hun vluchten, Economy Class en Business Class. Beide hebben unieke voordelen en comfort, variërend van extra beenruimte tot vers geserveerde maaltijden.

De Economy Class heeft hospitaaltycconomische zitplaatsen met extra beenruimte, een mediasysteem met entertainment en de flexibiliteit om uw vlucht te boeken of te annuleren zonder extra kosten.

Overschakelen naar Business Class betekent luxe accommodatie met vers geserveerde maaltijden en persoonlijke assistenten aan boord, samen met vele andere voordelen die het voor u gemakkelijker maken om uw vlucht te genieten.

Vanaf waar vliegt SKY express?

SKY express vliegt van verschillende nationale luchthavens vanuit Griekenland, waaronder Athene (ATH), Thessaloniki (SKG), Corfu (CFU), Mykonos (JMK), Kefalonia (EFL), Ioannina (IOA), Heraklion (HER), Rhodes (RHO), Kos (KGS), Zakynthos (ZTH) en Kavala (KVA).

Daarnaast bedient SKY express ook veel andere internationale luchthavens zoals Istanbul (IST), Wenen (VIE), Rome (FCO), Barcelona (BCN) en Tripoli (TIP).

Waarom SKY express vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een internationaal boekingskantoor met meer dan 800 vluchtopties van alle luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld.

Met Vliegtickets.com kunnen reizigers vluchten zoeken, vergelijken en boeken met SKY express met de beste prijzen. Reizigers kunnen ook hun vliegtickets voor aanstaande vluchten boeken, last minute boekingen of rechtreeks naar een luchtvaartmaatschappij gaan.

Vliegtickets.com biedt ook een eenvoudig te gebruiken boekingssysteem, gecombineerd met klantenondersteuning. Klanten kunnen hun vragen omtrent tarieven, vluchtinformatie, bestemmingen of verzoeken om een ​​vliegticket te boeken met de helpdeskservice per telefoon, e-mail of chat.

Reizigers die SKY express boeken via Vliegtickets.com, profiteren van veiligheidsmaatregelen voor betalings- en gegevensgebruikers en verzekeringen tegen extra kosten voor betaling of annulering.

SKY express vliegtickets met Vliegtickets.com zorgen ervoor dat reizigers een zorgeloze en abonnementsvrije reiservaring krijgen.

Waarom vliegen met SKY express

Vliegen met SKY express betekent comfortabel en veilig reizen naar diverse bestemmingen in Griekenland en Europa. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen en moderne vliegtuigen, biedt SKY express een aangename vliegervaring voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers.
01
Directe vluchten naar populaire bestemmingen
02
Comfortabele stoelen en vriendelijk personeel
03
Betrouwbare en punctuele vluchten

Veel gestelde vragen over SKY express

SKY express biedt verschillende routes aan binnen Griekenland, waaronder vluchten van en naar Athene, Thessaloniki, Heraklion, Chania, Rhodes, Mykonos, Santorini en nog veel meer bestemmingen. Daarnaast biedt SKY express ook internationale vluchten aan naar bestemmingen zoals Cyprus en Italië. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van bestemmingen en vliegt regelmatig naar verschillende locaties.
Bij SKY express mag je één stuk handbagage van maximaal 8 kg gratis meenemen. Voor ruimbagage dien je extra te betalen, de kosten hiervan variëren afhankelijk van je bestemming en het gewicht van de bagage. Het is aan te raden om vooraf de bagagevoorwaarden van SKY express te bekijken en eventueel bij te boeken om extra kosten op de luchthaven te voorkomen.
SKY express biedt aan passagiers verschillende klassen en diensten aan boord. Zo hebben ze onder andere Economy Class en Business Class. Daarnaast bieden ze aan boord verschillende services zoals maaltijden, drankjes, entertainment en Wi-Fi. Passagiers kunnen ook gebruik maken van extra services zoals voorkeursstoelen, extra bagage en priority boarding. Het exacte aanbod kan variëren per vlucht en bestemming, dus het is altijd aan te raden om voor vertrek de website van SKY express te raadplegen voor de meest actuele informatie.
Als reisadviseur kan ik u vertellen dat de kosten van een vlucht bij SKY express afhangen van verschillende factoren, zoals de bestemming, de datum van de vlucht en de beschikbaarheid. Het is daarom het beste om de website van SKY express te raadplegen voor de meest actuele tarieven en eventuele promoties. Vaak bieden luchtvaartmaatschappijen speciale tarieven en promoties aan, dus het is de moeite waard om regelmatig de website van SKY express te controleren voor de beste deals.
Bij SKY express gelden specifieke beleidsregels voor het annuleren, wijzigen of veranderen van een reservering. Het is belangrijk om te weten dat deze regels kunnen verschillen afhankelijk van het type ticket dat is geboekt en de voorwaarden die van toepassing zijn op de specifieke vlucht. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met SKY express of de reisorganisatie waar de reservering is gemaakt om de exacte beleidsregels te achterhalen en eventuele wijzigingen door te voeren.