Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Sunexpress tickets zoeken

Sunexpress tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Sunexpress

Sunexpress is een luchtvaartmaatschappij uit Turkije, opgericht in 1989. Het is opgericht door het Turks-Amerikaanse joint venture Sun Holdings. Sunexpress begon voor het eerst met het vervoer van reizigers. Sunexpress is toegewijd aan het bieden van een veilige, comfortabele en betrouwbare vluchtervaring aan haar passagiers, samen met het leveren van de beste klantenservice en waarde voor hun geld op elke route.

Belangrijkste vluchten van Sunexpress

Sunexpress vliegt momenteel meer dan 70 bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten aan. De belangrijkste vluchten van Sunexpress zijn:

Vluchtklassen van Sunexpress

De luchtvaartmaatschappij biedt 2 verschillende vluchtklassen aan. Sunexpress biedt passagiers de optie om te reizen in een First Class of Economy Class cockpit. Beide vluchtklassen bieden comfortabele ruimte aan de passagier, variërend van stoelen met extra ruimte en entertainment-systemen tot premium producten.
Voor reizigers die hun reiservaring nog luxer willen maken, biedt Sunexpress ook een Premium Economy Class Service. Passagiers kunnen zich verheugen op hoogwaardig comfort, met een volle maaltijd, express vervoer bij aankomst en gratis uitgebreide verzekeringsdekking.

Waar vliegt Sunexpress?

Sunexpress vliegt momenteel naar meer dan 70 bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De luchtvaartmaatschappij heeft vluchten vanuit Istanbul naar bestemmingen zoals Londen, Parijs, Rome, Amsterdam, Berlijn, Milaan, Barcelona, Madrid, Kopenhagen, Wenen, Helsinki en vele andere Europese steden. Ook verzorgt Sunexpress internationale vluchten tussen Turkije en Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Waarom Sunexpress tickets boeken via Vliegtickets.com?

Het boeken van tickets via Vliegtickets.com is de snelste en eenvoudigste manier om Sunexpress tickets te boeken. U kunt door de vele opties bladeren die Vliegtickets.com heeft voor Sunexpress-vluchten. Alle beschikbare Sunexpress-tarieven worden weergegeven en u kunt alle details bekijken. Bovendien, Vliegtickets.com biedt de meest betaalbare ticketprijzen voor Sunexpress-vluchten, waardoor het u, als reiziger, makkelijk en toegankelijk maakt om de tickets te boeken. Het boekingsproces is zeer eenvoudig en uw betalingen zijn veilig met SSL-encryptie. Daarnaast kan het ticketserviceteam van Vliegtickets.com u met raad en daad bijstaan bij het boeken van uw Sunexpress vliegtickets.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen