Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Surinam Airways tickets zoeken

Surinam Airways tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Surinam Airways?

Surinam Airways is een luchtvaartmaatschappij die meer dan 30 jaar uitgebaat is door het land Suriname. Ze zijn opgericht in 1955 met als base in Paramaribo te Suriname. Vrijwel meteen na de oprichting, in 1956, hebben zij hun eerste intercontinentale vlucht georganiseerd tussen Paramaribo en Caracas.

Tijdens de jaren ’90 is Surinam Airways uitgebreid naar Nederland, waar het sindsdien een regelmatig vluchtschema aanbiedt. Surinam Airways is in eerste instantie begonnen als een lokale en regionale vluchtmaatschappij. In 1995 hebben zij echter ook lange afstand vluchten toegevoegd aan het netwerk. Tegenwoordig verbindt Surinam Airways verschillende bestemmingen wereldwijd met henzelf als centrum.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Surinam Airways?

Surinam Airways maakt deel uit van het intercontinentale netwerk. De belangrijkste vluchten die de luchtvaartmaatschappij biedt zijn:

  • Paramaribo-Caracas
  • Paramaribo-Amsterdam
  • Paramaribo-Miami
  • Paramaribo-Panama City
  • Miami-Amsterdam
  • Caracas-Amsterdam
  • Miami-Paramaribo
  • Panama City-Paramaribo

Al deze vluchten komen samen bij hun basis in Paramaribo, waar zij vaak ook hun langeafstandvluchten aanbieden. Het bedrijf is een vaste waarde voor veel reizigers en heeft recentelijk een prijs gewonnen van het ‘Airline Passenger Experience Association’ voor het beste klantvriendelijke personeel.

Welke vluchtklassen heeft Surinam Airways?

Surinam Airways biedt verschillende vluchtklassen aan afhankelijk van de bestemming. Zo bieden ze vluchten aan met een Economy, Economy Plus, Business en First klasse. De Economy-klasse is de minst luxe klasse, maar geeft wel een optimale ervaring voor budgetreizigers. Daarnaast bieden ze, afhankelijk van de route, Economy Plus aan. Deze klasse biedt extra comfort zoals 13 inch brede stoelen en meer beenruimte.

Met de Business klasse krijg je de keuze tussen een Royale (Premium) stoel of een Deluxe stoel. Zowel de Royale als de Deluxe stoelen bieden meer luxe extras zoals kussens, warme handdoekjes, extra drankjes en gratis drankjes. Bij de Business-klasse heb je daarnaast ook nog toegang tot eenmaal luxe-menu op het vliegtuig en bij sommige routes ook de mogelijkheid tot dubbele stoelen.

De First-klasse is het beste wat Surinam Airways te bieden heeft. Hier heb je het comfort van de Royale stoel plus de vrijheid om te upgraden naar een Deluxe stoel. Je krijgt ook toegang tot Entertainment Centers, gratis drankjes, geselecteerde lekkernijen met menukeuze, instapassistentie en zelfs sky-dining als je op een langeafstand vlucht bent.

Vanuit waar vliegt Surinam Airways?

Surinam Airways vliegt vanuit een grote selectie van internationale luchthavens en biedt internationaal vluchtverkeer aan naar bekende steden over de hele wereld. Dit omvat bestemmingen in de Amerikaanse landen, Europa, Zuid-Amerika en Afrika.

De belangrijkste luchthavens waarmee Surinam Airways verbindingen heeft, zijn in Suriname en Nederland. In Suriname zijn dit het Johan Adolf Pengel International Airport en het Fujifilm International Airport, terwijl in Nederland het vliegveld van Schiphol.

Ook zijn er aan de maatschappij gelieerde luchthavens die dienen als bestemming of als basis voor de vliegtuigen. Dit omvat onder meer Caracas in Venezuela, Miami in Florida, Panama City in Panama en Amsterdam in Nederland.

Waarom Surinam Airways vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Surinam Airways biedt een breed scala aan vliegtickets vanuit hun verschillende bestemmingen en met hun unieke vluchtschema hebben zij een veelzijdig netwerk van vluchten. Vliegtickets.com is een grote online boekingssite, wat vaak ervoor zorgt dat ze kunnen concurreren met lagere prijzen, waardoor het voor reizigers gemakkelijker is om goedkope vliegtickets te vinden.

Surinam Airways boeken bij Vliegtickets.com biedt verschillende voordelen. Dit omvat onder meer kortingen voor groepsboekingen, kortingen als je meerdere tickets tegelijk boekt, een eenvoudig gebruikersvriendelijk boekingssysteem en 24-7 liveChat en telefonische ondersteuning. Door te kiezen om te vliegen met Surinam Airways zal je ook comfortabel en veilig reizen, aangezien de maatschappij een uitstekende klantenservice en hoge safety-rating heeft.

Zo heb je genoeg redenen om vliegtickets voor Surinam Airways te boeken bij Vliegtickets.com!

Surinam Airways
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen