Surinam Airways Tickets zoeken

Vlieg met Surinam Airways en ontdek de prachtige bestemmingen in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Geniet van comfortabele vluchten en uitstekende service aan boord. Boek nu je vliegtickets en maak je klaar voor een onvergetelijke reiservaring!
Surinam Airways

Vliegtickets van Surinam Airways vergelijken


Het ontstaan van Surinam Airways?

Surinam Airways is een luchtvaartmaatschappij die meer dan 30 jaar uitgebaat is door het land Suriname. Ze zijn opgericht in 1955 met als base in Paramaribo te Suriname. Vrijwel meteen na de oprichting, in 1956, hebben zij hun eerste intercontinentale vlucht georganiseerd tussen Paramaribo en Caracas.

Tijdens de jaren ’90 is Surinam Airways uitgebreid naar Nederland, waar het sindsdien een regelmatig vluchtschema aanbiedt. Surinam Airways is in eerste instantie begonnen als een lokale en regionale vluchtmaatschappij. In 1995 hebben zij echter ook lange afstand vluchten toegevoegd aan het netwerk. Tegenwoordig verbindt Surinam Airways verschillende bestemmingen wereldwijd met henzelf als centrum.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Surinam Airways?

Surinam Airways maakt deel uit van het intercontinentale netwerk. De belangrijkste vluchten die de luchtvaartmaatschappij biedt zijn:

  • Paramaribo-Caracas
  • Paramaribo-Amsterdam
  • Paramaribo-Miami
  • Paramaribo-Panama City
  • Miami-Amsterdam
  • Caracas-Amsterdam
  • Miami-Paramaribo
  • Panama City-Paramaribo

Al deze vluchten komen samen bij hun basis in Paramaribo, waar zij vaak ook hun langeafstandvluchten aanbieden. Het bedrijf is een vaste waarde voor veel reizigers en heeft recentelijk een prijs gewonnen van het ‘Airline Passenger Experience Association’ voor het beste klantvriendelijke personeel.

Welke vluchtklassen heeft Surinam Airways?

Surinam Airways biedt verschillende vluchtklassen aan afhankelijk van de bestemming. Zo bieden ze vluchten aan met een Economy, Economy Plus, Business en First klasse. De Economy-klasse is de minst luxe klasse, maar geeft wel een optimale ervaring voor budgetreizigers. Daarnaast bieden ze, afhankelijk van de route, Economy Plus aan. Deze klasse biedt extra comfort zoals 13 inch brede stoelen en meer beenruimte.

Met de Business klasse krijg je de keuze tussen een Royale (Premium) stoel of een Deluxe stoel. Zowel de Royale als de Deluxe stoelen bieden meer luxe extras zoals kussens, warme handdoekjes, extra drankjes en gratis drankjes. Bij de Business-klasse heb je daarnaast ook nog toegang tot eenmaal luxe-menu op het vliegtuig en bij sommige routes ook de mogelijkheid tot dubbele stoelen.

De First-klasse is het beste wat Surinam Airways te bieden heeft. Hier heb je het comfort van de Royale stoel plus de vrijheid om te upgraden naar een Deluxe stoel. Je krijgt ook toegang tot Entertainment Centers, gratis drankjes, geselecteerde lekkernijen met menukeuze, instapassistentie en zelfs sky-dining als je op een langeafstand vlucht bent.

Vanuit waar vliegt Surinam Airways?

Surinam Airways vliegt vanuit een grote selectie van internationale luchthavens en biedt internationaal vluchtverkeer aan naar bekende steden over de hele wereld. Dit omvat bestemmingen in de Amerikaanse landen, Europa, Zuid-Amerika en Afrika.

De belangrijkste luchthavens waarmee Surinam Airways verbindingen heeft, zijn in Suriname en Nederland. In Suriname zijn dit het Johan Adolf Pengel International Airport en het Fujifilm International Airport, terwijl in Nederland het vliegveld van Schiphol.

Ook zijn er aan de maatschappij gelieerde luchthavens die dienen als bestemming of als basis voor de vliegtuigen. Dit omvat onder meer Caracas in Venezuela, Miami in Florida, Panama City in Panama en Amsterdam in Nederland.

Waarom Surinam Airways vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Surinam Airways biedt een breed scala aan vliegtickets vanuit hun verschillende bestemmingen en met hun unieke vluchtschema hebben zij een veelzijdig netwerk van vluchten. Vliegtickets.com is een grote online boekingssite, wat vaak ervoor zorgt dat ze kunnen concurreren met lagere prijzen, waardoor het voor reizigers gemakkelijker is om goedkope vliegtickets te vinden.

Surinam Airways boeken bij Vliegtickets.com biedt verschillende voordelen. Dit omvat onder meer kortingen voor groepsboekingen, kortingen als je meerdere tickets tegelijk boekt, een eenvoudig gebruikersvriendelijk boekingssysteem en 24-7 liveChat en telefonische ondersteuning. Door te kiezen om te vliegen met Surinam Airways zal je ook comfortabel en veilig reizen, aangezien de maatschappij een uitstekende klantenservice en hoge safety-rating heeft.

Zo heb je genoeg redenen om vliegtickets voor Surinam Airways te boeken bij Vliegtickets.com!

Waarom vliegen met Surinam Airways

Vlieg met Surinam Airways en geniet van comfortabele vluchten naar prachtige bestemmingen in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Met uitstekende service aan boord en een vriendelijke bemanning, wordt jouw reis een onvergetelijke ervaring. Boek nu en ontdek de schoonheid van Surinam Airways!
01
Comfortabele vluchten naar Suriname
02
Betrouwbare en vriendelijke service
03
Directe verbindingen naar Amsterdam

Veel gestelde vragen over Surinam Airways

Surinam Airways biedt verschillende bestemmingen aan, waaronder Paramaribo (Suriname), Amsterdam (Nederland), Miami (Verenigde Staten), Belem (Brazilië), Cayenne (Frans-Guyana) en Aruba. Het is raadzaam om de website van Surinam Airways te raadplegen voor een actueel overzicht van alle bestemmingen die zij aanbieden.
Surinam Airways biedt verschillende klassen aan, zoals Economy, Business en First Class. De prijzen en voordelen van de verschillende klassen kunnen variëren afhankelijk van de route en beschikbaarheid. In het algemeen biedt Economy Class de meest betaalbare optie met basisvoorzieningen, terwijl Business Class meer comfort en extra services biedt, zoals ruimere stoelen, maaltijden en drankjes en prioriteit bij het inchecken. First Class biedt de hoogste mate van luxe en comfort, met extra ruimte, premium maaltijden en drankjes en persoonlijke service. Voor specifieke prijzen en voordelen adviseer ik om de website van Surinam Airways te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice.
Bij Surinam Airways mag je als passagier één stuk handbagage van maximaal 8 kg meenemen. Voor ruimbagage gelden verschillende tarieven, afhankelijk van je bestemming en het type ticket dat je hebt geboekt. Het is daarom aan te raden om de actuele bagagevoorwaarden te raadplegen op de website van Surinam Airways of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor specifieke informatie over bagagekosten.
Voor Surinam Airways kunnen de check-in en check-out tijden en procedures variëren afhankelijk van de bestemming en vluchttijden. Over het algemeen raden wij aan om minstens 2 uur voor vertrek van een internationale vlucht in te checken en 1 uur voor vertrek van een binnenlandse vlucht. Voor de check-in procedure kun je meestal online inchecken vanaf 24 uur voor vertrek tot enkele uren voor vertrek. Daarnaast kun je ook op de luchthaven inchecken bij de balie van Surinam Airways. Zorg ervoor dat je op tijd bent en alle benodigde documenten bij de hand hebt, zoals je paspoort en boekingsbevestiging. Voor de check-out procedure bij aankomst op je bestemming dien je de instructies van de bemanning op te volgen en uit te stappen volgens de aangegeven volgorde. Zorg ervoor dat je al je persoonlijke bezittingen meeneemt uit het vliegtuig en volg de instructies van het personeel op de luchthaven voor een soepel verloop van de aankomstprocedure.
Voor reizen met kinderen en baby’s met Surinam Airways gelden specifieke voorschrregten. Kinderen onder de 2 jaar moeten op schoot van een volwassene zitten en betalen meestal een gereduceerd tarief. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar gelden vaak speciale tarieven en regels voor begeleiding aan boord. Voor mensen met beperkingen is het belangrijk om vooraf contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij om eventuele speciale assistentie te regelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij het instappen, assistentie tijdens de vlucht of speciale maaltijden. Surinam Airways kan hierin voorzien, maar het is belangrijk om dit op tijd aan te geven zodat zij de juiste voorzieningen kunnen treffen.