Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Swiss Airlines tickets zoeken

Swiss Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Swiss Airlines

Swiss Airlines, een luchtvaartmaatschappij uit Zwitserland, is 31 mei 2002 opgericht. Opgericht als zelfstandige luchtvaartmaatschappij, werd het bedrijf – destijds ‘swissair’ genaamd – in 1945 opgericht als ‘Swissair Schweizerische Luftverkehr Aktiengesellschaft’. Het bedrijf begon de lijnvluchten in Europese steden in 1947. In de jaren ’50 stondSwissair bekend als een van de vooraanstaande leden van de UATP. De ‘Vereniging van Airline-reizigers’.
Swissair werd in 2002 uit de reguliere luchtvaartsector gehaald en het bedrijf heet nu Swiss International Airlines. Er is veel veranderd sinds de oprichting van Swiss International Airlines in 2002, met diverse strategische veranderingen en investeringen.

Welke vluchten biedt Swiss Airlines?

Swiss Airlines biedt vluchten naar meer dan 100 geselecteerde bestemmingen over de wereld. Deze omvatten routes naar Afrika, Azië, Noord-Amerika, Midden-Amerika en Afrika. Dit gaat van de populaire Europese bestemmingen zoals Parijs, Londen, Stockholm en Berlijn tot verre Afrikaanse bestemmingen zoals Kaapstad, Nairobi, Johannesburg en Kigali.
Swiss International Airlines heeft ook talloze regionale bestemmingen, waaronder Geneve, Basel, München en Stuttgart, evenals veel binnenlandse bestemmingen.

Welke vluchtklassen heeft Swiss Airlines?

Swiss Airlines heeft twee klasse-opties, namelijk Economy en Business Class.

  • Economy Class: Economy-klasse biedt comfortabele stoelen met voldoende ruimte om comfortabel te zitten, middels een goed verlicht vlucht. Er is een uitgebreide selectie aan maaltijden aan boord.
  • Business Class: Business Class-klasse maakt van het vliegen één luxueuze en rustige ervaring. Business Class-passagiers krijgen de luxe om hun eigen zitplaats te kiezen en genieten van verschillende voorzieningen, variërend van prive-baggageopslag voor de hele rit, goede maaltijden, gratis drankjes, gratis wifi aan boord, etc.

Vanuit waar vliegt Swiss Airlines?

Swiss International Airlines vliegt vanuit Berlijn, Brussel, Zürich, Keulen, Düsseldorf, Frankfurt, Harrisburg, München en Stuttgart, evenals vanuit diverse andere Europese steden naar bestemmingen over de hele wereld.
Daarnaast vliegt Swiss International Airlines ook vanuit veel Noord-Amerikaanse locaties, waaronder New York, Washington DC, Boston, Los Angeles, Chicago, Toronto, Montreal, Dallas, Atlanta en Seattle.

Waarom Swiss Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de beste en meest betrouwbare plek om vluchten van Swiss Airlines te reserveren. Er zijn vele redenen om voor Vliegtickets.com te kiezen, waaronder:

  • Betrouwbaarheid: Vliegtickets.com heeft een geweldige reputatie als betrouwbare en vertrouwde organisatie voor het boeken van vluchten.
  • Lage prijzen: Vliegtickets.com biedt betaalbare tarieven voor vluchten met Swiss Airlines. Je kunt comfortabel reizen zonder te veel te betalen.
  • Veiligheid: Vliegtickets.com zorgt ervoor dat alle transacties die worden verwerkt veilig en beveiligd zijn.
  • Klantenservice: Het team van Vliegtickets.com staat klaar om mensen te helpen bij het boeken van hun vluchten. Hun klantenservice is deskundig, vriendelijk en behulpzaam.

Als je op zoek bent naar betrouwbare, goedkope vliegtickets met Swiss Airlines, dan is Vliegtickets.com de beste plek om te boeken.

Swiss Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen