Swiss Airlines Tickets zoeken

Vlieg comfortabel en stijlvol met Swiss Airlines. Geniet van uitstekende service en een breed scala aan bestemmingen over de hele wereld. Boek nu je vliegtickets en maak je reiservaring onvergetelijk.
Swiss Airlines

Vliegtickets van Swiss Airlines vergelijken


Het ontstaan van Swiss Airlines

Swiss Airlines, een luchtvaartmaatschappij uit Zwitserland, is 31 mei 2002 opgericht. Opgericht als zelfstandige luchtvaartmaatschappij, werd het bedrijf – destijds ‘swissair’ genaamd – in 1945 opgericht als ‘Swissair Schweizerische Luftverkehr Aktiengesellschaft’. Het bedrijf begon de lijnvluchten in Europese steden in 1947. In de jaren ’50 stondSwissair bekend als een van de vooraanstaande leden van de UATP. De ‘Vereniging van Airline-reizigers’.
Swissair werd in 2002 uit de reguliere luchtvaartsector gehaald en het bedrijf heet nu Swiss International Airlines. Er is veel veranderd sinds de oprichting van Swiss International Airlines in 2002, met diverse strategische veranderingen en investeringen.

Welke vluchten biedt Swiss Airlines?

Swiss Airlines biedt vluchten naar meer dan 100 geselecteerde bestemmingen over de wereld. Deze omvatten routes naar Afrika, Azië, Noord-Amerika, Midden-Amerika en Afrika. Dit gaat van de populaire Europese bestemmingen zoals Parijs, Londen, Stockholm en Berlijn tot verre Afrikaanse bestemmingen zoals Kaapstad, Nairobi, Johannesburg en Kigali.
Swiss International Airlines heeft ook talloze regionale bestemmingen, waaronder Geneve, Basel, München en Stuttgart, evenals veel binnenlandse bestemmingen.

Welke vluchtklassen heeft Swiss Airlines?

Swiss Airlines heeft twee klasse-opties, namelijk Economy en Business Class.

  • Economy Class: Economy-klasse biedt comfortabele stoelen met voldoende ruimte om comfortabel te zitten, middels een goed verlicht vlucht. Er is een uitgebreide selectie aan maaltijden aan boord.
  • Business Class: Business Class-klasse maakt van het vliegen één luxueuze en rustige ervaring. Business Class-passagiers krijgen de luxe om hun eigen zitplaats te kiezen en genieten van verschillende voorzieningen, variërend van prive-baggageopslag voor de hele rit, goede maaltijden, gratis drankjes, gratis wifi aan boord, etc.

Vanuit waar vliegt Swiss Airlines?

Swiss International Airlines vliegt vanuit Berlijn, Brussel, Zürich, Keulen, Düsseldorf, Frankfurt, Harrisburg, München en Stuttgart, evenals vanuit diverse andere Europese steden naar bestemmingen over de hele wereld.
Daarnaast vliegt Swiss International Airlines ook vanuit veel Noord-Amerikaanse locaties, waaronder New York, Washington DC, Boston, Los Angeles, Chicago, Toronto, Montreal, Dallas, Atlanta en Seattle.

Waarom Swiss Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is de beste en meest betrouwbare plek om vluchten van Swiss Airlines te reserveren. Er zijn vele redenen om voor Vliegtickets.com te kiezen, waaronder:

  • Betrouwbaarheid: Vliegtickets.com heeft een geweldige reputatie als betrouwbare en vertrouwde organisatie voor het boeken van vluchten.
  • Lage prijzen: Vliegtickets.com biedt betaalbare tarieven voor vluchten met Swiss Airlines. Je kunt comfortabel reizen zonder te veel te betalen.
  • Veiligheid: Vliegtickets.com zorgt ervoor dat alle transacties die worden verwerkt veilig en beveiligd zijn.
  • Klantenservice: Het team van Vliegtickets.com staat klaar om mensen te helpen bij het boeken van hun vluchten. Hun klantenservice is deskundig, vriendelijk en behulpzaam.

Als je op zoek bent naar betrouwbare, goedkope vliegtickets met Swiss Airlines, dan is Vliegtickets.com de beste plek om te boeken.

Waarom vliegen met Swiss Airlines

Vliegen met Swiss Airlines betekent genieten van comfortabele stoelen, uitstekende service en heerlijke maaltijden aan boord. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen over de hele wereld, is Swiss Airlines de perfecte keuze voor een zorgeloze en aangename vliegervaring.
01
Betrouwbare vluchten wereldwijd
02
Uitstekende service aan boord
03
Comfortabele en moderne vliegtuigen

Veel gestelde vragen over Swiss Airlines

Ja, Swiss Airlines biedt compensatie voor vertragingen en annulaties volgens de EU-verordening 261/2004. Dit houdt in dat passagiers recht hebben op compensatie tot een bepaald bedrag, afhankelijk van de duur van de vertraging en de afstand van de vlucht. Het is belangrijk om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie over het indienen van een claim.
Swiss Airlines biedt compensatie voor vertragingen en annulaties volgens de Europese Verordening 261/2004. De compensatiebedragen variëren afhankelijk van de lengte van de vertraging en de afstand van de vlucht. Voor vertragingen van meer dan 3 uur kan de compensatie oplopen tot €600, afhankelijk van de specifieke situatie. Voor annulaties gelden vergelijkbare compensatieregelingen. Het is raadzaam om contact op te nemen met Swiss Airlines voor specifieke informatie over compensatie in geval van vertragingen en annulaties.
Als reisadviseur kan ik u vertellen dat Swiss International Air Lines over het algemeen bekend staat om zijn goede punctualiteit. Ze streven ernaar om vluchten op tijd te laten vertrekken en aan te komen, maar zoals bij elke luchtvaartmaatschappij kunnen er soms vertragingen optreden als gevolg van verschillende factoren zoals weersomstandigheden of operationele problemen. Over het algemeen kunnen passagiers echter vertrouwen op Swiss Airlines om op tijd te vertrekken.
Op dit moment zijn er geen specifieke gegevens beschikbaar over het aantal vluchten van Swiss Airlines die geannuleerd of vertraagd zijn. Het is altijd raadzaam om de website van de luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor actuele informatie over vluchten.
Bij Swiss Airlines kun je bij het maken van je boeking aangeven of je assistentie nodig hebt bij de veiligheidscontrole. Je kunt dit aangeven tijdens het boekingsproces of door contact op te nemen met de klantenservice van Swiss Airlines. Het is belangrijk om dit op tijd aan te geven zodat de luchthaven op de hoogte is van je behoeften en je de benodigde assistentie kunt krijgen bij de veiligheidscontrole.