Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

TAP Air Portugal tickets zoeken

TAP Air Portugal tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het Ontstaan van TAP Air Portugal

TAP Air Portugal is een Portugese luchtvaartmaatschappij, in 1945 opgericht en gevestigd in de Lissabon. De vliegmaatschappij, ook wel bekend als Transportes Aéreos Portugueses, is een van de oudste Europese luchtvaartmaatschappijen en heeft voor meer dan zeven decennia een breed scala aan binnen- en buitenlandse dienstregelingen aangeboden om te voldoen aan de behoeften van particuliere en zakelijke reizigers.

TAP Air Portugal wordt voornamelijk eigendom van de Portugese overheid en is nu in handen van de privé-ondernemer Humberto Pedrosa. In 2001, toen TAP Air Portugal opnieuw in particulier eigendom was, begon de luchtvaartmaatschappij een grootschalige reorganisatie die leidde tot het verbeteren van de prestaties van de luchtvaartmaatschappij in termen van onderhoud en veiligheid, het verbeteren van klantenservice en het aanbieden van concurrentiële tarieven.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van TAP Air Portugal?

TAP Air Portugal is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Europa met meer dan 80 bestemmingen verspreid over Afrika, Amerika en Europa. De Portugese luchtvaartmaatschappij heeft vluchten naar populaire bestemmingen zoals de Algarve in Portugal, Barcelona in Spanje, Londen in de UK, het eiland La Palma in de Canarische Eilanden en Rome in Italië. De luchtvaartmaatschappij biedt ook lange afstandsvluchten naar Afrika, Latijns-Amerika en Azië, waaronder lijndiensten naar Bahrein, Saoedi-Arabië, Zuid Afrika, Colombia, Gabon, Japan, Brazilië, Indonesië en vele andere landen.

Welke vluchtklassen heeft TAP Air Portugal?

TAP Air Portugal biedt twee klasses van reizen aan zijn klanten, comfort en executive. Comfortklasse biedt alle basisdiensten met extra’s zoals snacks, maaltijd tijdens de vlucht en uitzonderlijke koffie. In de business-klasse worden klanten verwend met zelfgekozen maaltijden, snacks, kostbare dranken en tal van andere verfrissende extra’s. Er zijn ook extra voordelen zoals gepersonaliseerde faciliteiten, een speciale verkoopkapel, gratis verzekeringsdekking en andere voordelen.

Vanuit waar vliegt TAP Air Portugal?

TAP Air Portugal heeft thuisbasis luchthavens in Lissabon, Oporto, Faro, Funchal en Ponta Delgada. De luchtvaartmaatschappij voert ook vluchten uit naar Porto Santo en heeft samenwerkingsverbanden met andere regionale luchtvaartmaatschappijen zoals de Portugese regional carrier, White Airways.

Waarom TAP Air Portugal vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

TAP Air Portugal biedt een breed scala aan dienstregelingen om aan de behoeften van reizigers te voldoen zowel zakelijk als privé. Vliegtickets.com biedt een eenvoudige manier om vluchten te zoeken, boeken en betalen. Klanten kunnen deze betrouwbare online travel agency gebruiken om vluchten, hotels en autoverhuur te zoeken en boeken. Klanten kunnen ook profiteren van speciale deals en aanbiedingen, exclusieve aanbiedingen en gratis annuleringen bij het boeken via Vliegtickets.com, waardoor het gebruik van deze website aantrekkelijk is voor reizigers.

TAP Air Portugal
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen