Tarom Tickets zoeken

Vlieg met Tarom en geniet van comfortabele vluchten naar diverse bestemmingen. Boek nu je vliegtickets en ontdek de wereld met Tarom’s uitstekende service en betrouwbare vluchtschema’s.
Tarom

Vliegtickets van Tarom vergelijken


Het Ontstaan van Tarom

Tarom is een Roemeense luchtvaartmaatschappij die in 1956 werd opgericht onder de naam Luchtvaartmaatschappij “TAROM” Romanian Air Transport. De maatschappij is 58 jaar oud, waardoor het één van de oudste luchtvaartmaatschappijen is in Europa. Tarom is ook deii oudste luchtvaartmaatschappij van Roemenië met het hoogste aantal vlieguren.

Tarom is lid van de SkyTeam Alliance, wat betekent dat het samenwerkt met luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, KLM en Delta Air Lines. De luchtvaartmaatschappij is hoofdzakelijk actief in Roemenië, maar vliegt ook naar andere bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Tarom heeft geprobeerd bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Roemenië. Zo investeerde Tarom onlangs in de modernisering van de Roemeense luchthavens. Door de afgelopen jaren heeft het vele nieuwe, moderne vliegtuigen toegevoegd gehad, waardoor de capaciteit van Tarom verviervoudigd wordt.

Belangrijkste Vluchten van Tarom

Tarom verbindt Roemenië met verschillende steden in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Het netwerk bestaat uit meer dan 50 bestemmingen, waaronder Londen, Parijs, Frankfurt, Istanbul, Tel Aviv, Moskou en Delhi.

Tarom biedt dagelijkse directe vluchten aan naar grote Europese steden zoals Londen, Parijs, Frankfurt, Barcelona, Rome, Wenen en Athena, evenals twee keer per dag naar Boekarest. Tarom vliegt ook naar luchthavens in het Midden-Oosten, zoals Tel Aviv, Beirut en Amman.

Daarnaast heeft Tarom vluchten naar populaire bestemmingen in Azië, zoals Moskou, Delhi en Hong Kong. De luchtvaartmaatschappij voert ook chartervluchten uit naar vele strandbestemmingen, zoals Rhodos, Palma de Mallorca, Mallorca en Kreta.

Vluchtklassen van Tarom

Tarom biedt twee cabineklassen aan, namelijk Economy Class en Business Class.

In Economy Class zijn de zitplaatsen comfortabel, goed uitgerust en heeft elke stoel een individueel entertainmentsysteem, waarmee reizigers kunnen genieten van een scala aan films, muziek, spelletjes en meer. Daarnaast heeft de cabine meer beenruimte voor een meer comfortabel vlieggevoel.

De Business Class is voorzien van comfortabele lie-flat stoelen, elke stoel heeft ook een individueel entertainmentsysteem en meer beenruimte. Passagiers krijgen ook toegang tot de exclusieve TAROM Lounge in de luchthaven Boekarest, waar zij kunnen genieten van een buffetmaaltijd en gratis drank.

Vanuit Waar Vliegt Tarom?

Tarom vliegt vanuit zijn hoofdkantoor en hub in Boekarest, Otopeni International Airport. Daarnaast heeft het regionale kantoren in andere steden zoals Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara en Satu Mare.

Tarom biedt ook lokale vluchten aan vanuit vele andere steden zoals Constanta, Arad, Iasi, Suceava, Bacau, Craiova, Targu-Mures, Sibiu, Targu Jiu en Galati. De luchtvaartmaatschappij heeft 146 vluchtbestemmingen in 32 landen.

Waarom Tarom Vliegtickets Boeken Via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt de makkelijkste manier om goedkope vliegtickets voor Tarom Airlines te boeken. U kunt de website gebruiken om de beste prijzen te vinden voor directe vluchten, en er zijn speciale aanbiedingen die u kunt aanvragen.

Bovendien biedt Vliegtickets.com een flexibele zoekmotor, waarmee reizigers vluchten kunnen zoeken op bestemming, maatschappij, aantal stops en vele andere criteria. U kunt ook de veiligheid controleren en de reviews lezen voordat u boekt.

Vliegtickets.com biedt 24/7 klantenservice en heeft een klanttevredenheidscore van 9.6/10. Daarnaast zijn er geen verborgen kosten of boekingskosten, waardoor reizigers de goedkoopste prijs krijgen voor hun auto huren of vliegtickets.

Waarom vliegen met Tarom

Vliegen met Tarom betekent genieten van comfortabele vluchten en uitstekende service. Met een breed scala aan bestemmingen in Europa en de rest van de wereld, is Tarom de perfecte keuze voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Boek nu en ervaar de kwaliteit van Tarom!
01
Betrouwbare vluchten naar Oost-Europa
02
Comfortabele stoelen en vriendelijk personeel
03
Flexibele opties voor bagage en vluchttijden

Veel gestelde vragen over Tarom

Tarom biedt een breed scala aan bestemmingen aan, waaronder steden in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië. Enkele populaire bestemmingen die Tarom aanbiedt zijn Boekarest, Parijs, Londen, Rome, Istanbul en Dubai. Voor een volledige lijst van bestemmingen kun je het beste de website van Tarom raadplegen of contact opnemen met een reisadviseur.
Tarom verzorgt dagelijks meerdere vluchten naar belangrijke bestemmingen, zoals Boekarest, Cluj-Napoca, Timisoara en Iasi. Over het algemeen zijn er meerdere vluchten per dag naar deze bestemmingen en in totaal verzorgt Tarom honderden vluchten per week naar verschillende bestemmingen. Het aantal vluchten kan variëren afhankelijk van het seizoen en de vraag naar bepaalde routes. Voor specifieke informatie over vluchtschema’s en frequenties, raad ik aan om de website van Tarom te raadplegen of contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.
Tarom biedt verschillende klassen en diensten aan aan boord van hun vluchten. De klassen die worden aangeboden zijn Economy Class, Business Class en Comfort Class. In de Economy Class kunnen passagiers genieten van comfortabele stoelen en een selectie van maaltijden en drankjes. In de Business Class worden passagiers verwend met extra ruime stoelen, een uitgebreide maaltijd en drankenmenu, en een hoog niveau van service. Daarnaast biedt Tarom ook diensten zoals online inchecken, speciale maaltijden voor passagiers met dieetbeperkingen, en entertainment aan boord. Het is raadzaam om de specifieke details en opties te controleren op de website van Tarom of contact op te nemen met hun klantenservice voor meer informatie.
Tarom heeft in totaal 23 vliegtuigen in zijn vloot. De typen vliegtuigen die Tarom gebruikt zijn onder andere de Airbus A318, ATR 42, ATR 72, Boeing 737, en Boeing 737 MAX.
Als reisadviseur kan ik je vertellen dat Tarom verschillende klassen en diensten aanbiedt, zoals Economy Class, Business Class en Premium Economy Class. De prijzen en voordelen kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en het type ticket dat je kiest. Over het algemeen biedt Tarom comfortabele zitplaatsen, maaltijden en drankjes aan boord, entertainmentopties en een vriendelijke service. Voor specifieke prijzen en voordelen raad ik aan om de website van Tarom te raadplegen of contact op te nemen met een van hun klantenservice medewerkers.