Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Tarom tickets zoeken

Tarom tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het Ontstaan van Tarom

Tarom is een Roemeense luchtvaartmaatschappij die in 1956 werd opgericht onder de naam Luchtvaartmaatschappij “TAROM” Romanian Air Transport. De maatschappij is 58 jaar oud, waardoor het één van de oudste luchtvaartmaatschappijen is in Europa. Tarom is ook deii oudste luchtvaartmaatschappij van Roemenië met het hoogste aantal vlieguren.

Tarom is lid van de SkyTeam Alliance, wat betekent dat het samenwerkt met luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, KLM en Delta Air Lines. De luchtvaartmaatschappij is hoofdzakelijk actief in Roemenië, maar vliegt ook naar andere bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Tarom heeft geprobeerd bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Roemenië. Zo investeerde Tarom onlangs in de modernisering van de Roemeense luchthavens. Door de afgelopen jaren heeft het vele nieuwe, moderne vliegtuigen toegevoegd gehad, waardoor de capaciteit van Tarom verviervoudigd wordt.

Belangrijkste Vluchten van Tarom

Tarom verbindt Roemenië met verschillende steden in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Het netwerk bestaat uit meer dan 50 bestemmingen, waaronder Londen, Parijs, Frankfurt, Istanbul, Tel Aviv, Moskou en Delhi.

Tarom biedt dagelijkse directe vluchten aan naar grote Europese steden zoals Londen, Parijs, Frankfurt, Barcelona, Rome, Wenen en Athena, evenals twee keer per dag naar Boekarest. Tarom vliegt ook naar luchthavens in het Midden-Oosten, zoals Tel Aviv, Beirut en Amman.

Daarnaast heeft Tarom vluchten naar populaire bestemmingen in Azië, zoals Moskou, Delhi en Hong Kong. De luchtvaartmaatschappij voert ook chartervluchten uit naar vele strandbestemmingen, zoals Rhodos, Palma de Mallorca, Mallorca en Kreta.

Vluchtklassen van Tarom

Tarom biedt twee cabineklassen aan, namelijk Economy Class en Business Class.

In Economy Class zijn de zitplaatsen comfortabel, goed uitgerust en heeft elke stoel een individueel entertainmentsysteem, waarmee reizigers kunnen genieten van een scala aan films, muziek, spelletjes en meer. Daarnaast heeft de cabine meer beenruimte voor een meer comfortabel vlieggevoel.

De Business Class is voorzien van comfortabele lie-flat stoelen, elke stoel heeft ook een individueel entertainmentsysteem en meer beenruimte. Passagiers krijgen ook toegang tot de exclusieve TAROM Lounge in de luchthaven Boekarest, waar zij kunnen genieten van een buffetmaaltijd en gratis drank.

Vanuit Waar Vliegt Tarom?

Tarom vliegt vanuit zijn hoofdkantoor en hub in Boekarest, Otopeni International Airport. Daarnaast heeft het regionale kantoren in andere steden zoals Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara en Satu Mare.

Tarom biedt ook lokale vluchten aan vanuit vele andere steden zoals Constanta, Arad, Iasi, Suceava, Bacau, Craiova, Targu-Mures, Sibiu, Targu Jiu en Galati. De luchtvaartmaatschappij heeft 146 vluchtbestemmingen in 32 landen.

Waarom Tarom Vliegtickets Boeken Via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt de makkelijkste manier om goedkope vliegtickets voor Tarom Airlines te boeken. U kunt de website gebruiken om de beste prijzen te vinden voor directe vluchten, en er zijn speciale aanbiedingen die u kunt aanvragen.

Bovendien biedt Vliegtickets.com een flexibele zoekmotor, waarmee reizigers vluchten kunnen zoeken op bestemming, maatschappij, aantal stops en vele andere criteria. U kunt ook de veiligheid controleren en de reviews lezen voordat u boekt.

Vliegtickets.com biedt 24/7 klantenservice en heeft een klanttevredenheidscore van 9.6/10. Daarnaast zijn er geen verborgen kosten of boekingskosten, waardoor reizigers de goedkoopste prijs krijgen voor hun auto huren of vliegtickets.

Tarom
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen