Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Transavia France tickets zoeken

Transavia France tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Transavia France

Transavia France is een luchtvaartmaatschappij, die opgericht werd in 2007 door Air France en KLM. De oprichting was het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Air France KLM en de Hollandse luchtvaartmaatschappij Transavia Airlines. Door de samenwerking van de beide bedrijven is Transavia France ontstaan. In 2014 heeft het nog een nieuwe aandeelhouder in het leven geroepen: HOP!. Transavia France heeft sindsdien de missie gehad om de beste prijs/kwaliteit te bieden aan haar klanten, met een hoge mate van veiligheid. Verder heeft de luchtvaartmaatschappij zich ten doel gesteld om een betrokken partner te zijn van haar klanten.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Transavia France?

Transavia France biedt haar klanten vluchten naar ongeveer 65 bestemmingen, verspreidt over Frankrijk, Spanje, Portugal, de VS, Canada, Mexico, het Midden-Oosten en Afrika. De vluchten naar de belangrijkste bestemmingen in Frankrijk zijn: Parijs Charles de Gaulle, Lille, Nice, Bordeaux, Clermont-Ferrand, Marseille, Strasbourg, Toulouse en Nantes. Andere bestemmingen zoals Spanje, Portugal, Marokko, Tunesië, Mexico, Canada en de Verenigde Staten worden ook door Transavia France gevlogen, waaronder: Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Porto, Rabat, Tunis, Mexico-Stad, Montreal, Vancouver, Chicago, New York en Los Angeles.

Welke vluchtklassen heeft Transavia France?

Transavia France biedt drie vluchtklassen aan: Euro-klas, Plus-klas en Care-klas.

  • Euro-klas:De Euro-klas is de flexibele tariefklasse die als eerste wordt gelanceerd, gevolgd door de andere twee tarieven. Passagiers in de Euro-klas kunnen vliegen met een basisbagage en een extra bagage die wordt meegekocht.
  • Plus-klas: De Plus-klas biedt een comfortabeler vlucht met stoelen met meer beenruimte en een extra bagageuitbreiding.
  • Care-klas: Care-klas is de hoogste klasse van Transavia France. In deze klasse hebben passagiers recht ope een extra bagage, een persoonlijke entertainmentset en, voor vluchten langer dan 3 uur, een heerlijk diner.

Vanuit waar vliegt Transavia France?

Transavia France biedt een groot aantal vluchten aan vanuit diverse Franse luchthavens. De voornaamste luchthavens zijn:

Waarom Transavia France vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is één van de meest populaire reiswebsites die vliegtickets verkoopt van meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, waaronder Transavia France. Het is een van de meest betrouwbare websites om Transavia France vliegtickets te boeken. Als u een vlucht zoekt met Transavia France, is Vliegtickets.com de juiste plek.

De website biedt ook veel voordelen, zoals lage prijzen en flexibiliteit. Vliegtickets.com biedt tal van manieren om een Transavia France vliegticket te boeken. Of u nu via uw mobiele apparaat boekt, de website bezoekt, of met behulp van de klantenservice belt, Vliegtickets.com zal u helpen de beste deal te vinden.

Verder biedt de website u de mogelijkheid om eenvoudig bagage, opstapplaatsen en andere diensten te kopen. Vliegtickets.com biedt ook tal van manieren om betalingen te doen, zoals creditcards, PayPal, bankoverschrijvingen en vele andere manieren. Al deze dingen betekenen dat u de mogelijkheid heeft om uw ideale Transavia France vliegticket te boeken op een betrouwbare en veilige manier.

Transavia France
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen