Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Transavia tickets zoeken

Transavia tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Transavia?

Transavia is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij opgericht in 1965. In die tijd vloog het lage-kostenmerk van USIN en Continental Airlines voor Nederlandse, Belgische en Duitse passagiers. In 1967 werd het vliegbedrijf overgenomen door KLM en werd het verplaatst naar Amsterdam Airport Schiphol.

Onder de naam Dutchbird vloog Transavia aanvankelijk met chartervluchten, waarbij het bedrijf toeristen naar zonnige bestemmingen in het Middellandse-Zeegebied vervoerde. In 1977 werd Dutchbird hernoemd tot Transavia Airlines, wat tegenwoordig vaak terug te zien is in hun logo.

De jaren 80 waren een helikopter voor Transavia Airlines. In die periode minimaliseerde de luchtvaartmaatschappij de kosten door de landingstarieven in de bestemmingen te verlagen en de prijzen van vliegtickets aan te passen. Tegelijkertijd breidde Transavia ook haar service verder uit naar bestemmingen zoals Noorwegen, Zweden en de Canarische Eilanden.

In 2004 verwierf Air France KLM een meerderheidsbelang in Transavia Airlines, waardoor het bedrijf nu eigendom is van Air France-KLM, het Nederlandse ministerie van Financiën en een aantal privé-aandeelhouders. In 2012 veranderde de naam van Transavia Airlines in Transavia tot de huidige handleiding.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Transavia?

Transavia Airlines biedt een breed scala aan lijnvliegvluchten binnen Europa en Noord-Afrika. De luchtvaartmaatschappij biedt directe vluchten naar bestemmingen zoals Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Milaan, Madrid, Praag, Rome, Warschau, Wenen en Zürich.

Transavia biedt ook tal van andere bestemmingen die toegankelijk zijn via tussenlandingen. De luchtvaartmaatschappij biedt vluchten naar populaire toeristische bestemmingen zoals Bulgarije, Cyprus, Griekenland, Malta, Marokko, Portugal, Spanje, Turkije en de VS.

De luchtvaartmaatschappij biedt ook seizoensgebonden vluchten naar verschillende bestemmingen, zoals Nice, Ibiza, Mallorca, Valletta, Bodrum, Antalya en Algiers. Daarnaast biedt Transavia chartervluchten naar bestemmingen in Centraal-Amerika en de Karibische Eilanden.

Welke vluchtklassen heeft Transavia?

Transavia heeft twee vluchtklassen, namelijk economy class en premier class. Economy class passagiers krijgen eerstelijnszitplaatsen, maar ook een basisafstand en service, waaronder koffie, thee, frisdranken en snacks.

Passagiers in premier class krijgen dezelfde eerstelijnszitplaatsen, maar krijgen ook luxere comfortabele zitplaatsen met extra beenruimte, verscheidenheid aan maaltijdopties, speciale accommodaties en tussenvoorzieningen.

Vanuit waar vliegt Transavia?

Transavia Airlines vliegt vanuit een verscheidenheid aan luchthavens, zowel binnen als buiten Nederland, zoals:

  • Amsterdam Airport Schiphol
  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam The Hague Airport
  • Brussel Zaventem
  • Groningen Eelde Airport
  • Weeze Airport
  • Duisburg Airport
  • Düsseldorf Airport

Daarnaast vliegt Transavia ook vanaf luchthavens in andere Europese landen, zoals België, Frankrijk, Ierland, Italië, Noorwegen, Polen, Spanje en Zwitserland.

Waarom Transavia vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Met Vliegtickets.com heeft u toegang tot een breed scala aan Transavia Airlines-vluchten. U kunt uitstekende reisdeals vinden voor verschillende bestemmingen in Europa en Noord-Afrika, waardoor u uw reis moeiteloos kunt boeken. Reizigers kunnen ook kiezen uit een grote selectie van premiumklassen, afhankelijk van hun budget.

Vliegtickets.com biedt ook lage tarieven voor vliegtickets. U kunt ook genieten van extra voordelen, zoals kortingen op hotels, toegang tot lounges, extra bagageoptie, stoelvervanging etc. U kunt ook rekenen op een vriendelijke klantenservice met behulp van gekwalificeerde experts in het Engels en Nederlands als het gaat om tickets te boeken of het antwoord op vragen te vinden.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen