Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

TUI Fly tickets zoeken

TUI Fly tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van TUI Fly:

TUI Fly werd in november 2007 opgericht met een samenwerking tussen de Belgische TUI Group, de Duitse TUI Group en het Nederlandse TNT Post Group, samen met de redelijk Nederlandse Oad Reizen. Het ontstaan van deze samenwerking was een unieke manier om luchtvaart, toerisme en express diensten te combineren. De naam TUI Fly werd gepresenteerd door de drie partners als een teken van hun verbintenis.

TUI Fly is een chartermaatschappij in de TUI Group die gevestigd is in België en onderdeel is van het grotere bedrijf TUI Travel PLC, dat eigendom is van het Zweedse moederbedrijf TUI AG. Met de perm de TUI Fly vliegtijden behoort TUI Fly tot de auto 10 grootste Europese chartermaatschappijen en zijn zij de eerste lijn met directe vluchten vanuit België, Nederland en Duitsland. Zij bieden vele bestemmingen aan over Europa.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van TUI Fly?

TUI Fly biedt vooral korte en middellangeafstandsvluchten aan door middel van vliegtuigen, waaronder de Airbus A321neo en de Boeing 737 MAX. De routenetwerken van TUI Fly omvatten vrijwel alle Europese landen, waaronder grote en populaire bestemmingen zoals Mallorca, Ibiza, Barcelona, Tenerife, Kreta en Cyprus.

TUI Fly is ook een populaire luchtvaartmaatschappij voor vluchten naar Ierland en Noord-Afrika. In Oost-Europa worden veel routes uitgevoerd naar bestemmingen zoals Vilnius, Boekarest, Sofia en Skopje. Ze bieden ook reguliere vluchten aan naar zonnige bestemmingen zoals de Kaapverdische Eilanden, Gran Canaria en Madeira.

Welke vluchtklassen heeft TUI Fly?

TUI Fly biedt Economy en Business Class tickets aan. Economy Class biedt comfortabele stoelen; een grote selectie overheerlijke snacks en maaltijden; en een brede selectie aan drankjes. Business Class wordt ook oasis-klas genoemd en biedt comfortabele banken met extra beenruimte; exclusieve maaltijden; en vooral luxe en comfort tijdens de vlucht.

Vanuit waar vliegt TUI Fly?

TUI Fly vliegt vanuit vele Europese luchthavens, waaronder Amsterdam Schiphol, Brussel Zaventem, Düsseldorf, Milaan, Rotterdam, Lille, Köln/Bonn, Hamburg, Geneve en Keulen.

Andere bestemmingen in Europa vanwaar TUI Fly vliegt zijn:

Waarom TUI Fly vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt klanten het gemak en de flexibiliteit om hun TUI Fly vliegtickets gemakkelijk volledig online te boeken. Bekijk bij Vliegtickets.com de prijzen voor een reis van TUI Fly, zoek de beste tarieven en handel daarna online zodat mensen hun perfecte reis kunnen organiseren. Als de prijs van de vliegtickets lager is dan wie ze hebben betaald, kunnen klanten een gratis prijsvergelijking aanvragen en hun geld terugkrijgen.

Bovendien biedt Vliegtickets.com een nuttige 24/7 klantenservice aan in meer dan 10 landen met de mogelijkheid om met vele internationale valuta’s te betalen. Je hebt ook de optie om verschillende betaalmethoden te gebruiken. De website is in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Portugese, Zweeds, Deens en Fins, waardoor Vliegtickets.com een uitstekende optie is om een TUI Fly vliegticket te boeken.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen