Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Tunis Air tickets zoeken

Tunis Air tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Tunis Air?

Tunis Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië en is al sinds inititatie in 1945 een belangrijke speler in de luchtvaartsector. Hoewel het merk vaak verward wordt met Tunis Air Express, dat vluchten over korte afstand biedt, is Tunis Air uitsluitend een langeafstandsvliegtuigmaatschappij. Oorspronkelijk, en nog steeds de hoofdstad Tunis als thuisbasis, biedt Tunis Air ook verbindingen met luchthavens overal ter wereld.

Tunis Air werd opgericht door Air France in het einde van de jaren ’40. De nationale luchtvaartmaatschappij vloog oorspronkelijk alleen tussen Tunis en Parijs. Maar naarmate de vraag naar intercontinentale reizen toenam in de jaren na de Tweede Wereldoorlog, uitbreidde Tunis Air haar route-netwerk naar andere Europese bestemmingen en later naar Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Canadá, de VS en Oceanië.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Tunis Air?

Tunis Air biedt de Tunesiërs meer dan 25 vluchten per week naar internationale bestemmingen. De meest populaire internationale vluchten zijn: Parijs, Londen, Rome, Istanbul, Barcelona, Marseille en Montréal in het westen en Dubai, Cairo, Amman, Manama, Jeddah, Kano, Lomé en Algiers aan de oostkust. Tunis Air biedt ook binnenlandse vluchten die de internationale steden en de twaalf Tunesische provincies verbinden.

Welke vluchtklassen heeft Tunis Air?

Tunis Air biedt haar gasten comfortabel reizen door verschillende luchtklassen aan te bieden. Gasten vliegen het meestal comfortabel in Economy-klas, waar voornaamheid wordt toegekend aan kinderen, ouderen en zakenreizigers. Tunis Air heeft ook een Premium Economy-klasse waar voornamen reizigers de kans krijgen om te genieten van extra services en voordelen aan boord. Voor extra luxe aan boord, bieden Business Class-vluchten vliegers opties zoals volledige bedden, gastronomische maaltijden, speciale check-in faciliteiten, en een exclusieve lounge.

Vanuit waar vliegt Tunis Air?

Tunis Air vliegt met een eigen lijndienst uit verschillende internationale luchthavens in Tunesië. De meest voorkomende bestemmingen voor de langeafstandsvluchten zijn het Carthagena-Habib Bourguiba International Airport in Tunis, de Monastir-Habib Bourguiba International Airport in Monastir, het Djerba-Zarzis International Airport, Enfidha-Hammamet International Airport, Tozeur-Nefta International Airport, Tabarkka-Le Kram International Airport en Douz-Mides International Airport.

Waarom Tunis Air vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Met Vliegtickets.com kunnen gasten vliegtickets boeken voor Tunis Air, waarbij ze kunnen kiezen uit een breed scala aan vluchten naar vele bestemmingen. Vliegtickets.com biedt meestal voordelige tarieven voor vluchten van Tunis Air, samen met aanbiedingen, promoties en kortingen op vluchten. Gasten kunnen ook comfortabel boeken met behulp van Vliegtickets.com’s eenvoudig te gebruiken boekingssysteem en gemakkelijke betalingsopties. Vliegtickets.com biedt ook essentiële reisinformatie voordat je boekt, zoals ticketprijzen, routes en de meest recente bestemmingsinformatie.

Tunis Air
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen