Tunis Air Tickets zoeken

Vlieg comfortabel en veilig met Tunis Air naar bestemmingen over de hele wereld. Geniet van uitstekende service aan boord en profiteer van scherpe prijzen op vliegtickets. Boek nu en maak je reiservaring onvergetelijk met Tunis Air.
Tunis Air

Vliegtickets van Tunis Air vergelijken


Het ontstaan van Tunis Air?

Tunis Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië en is al sinds inititatie in 1945 een belangrijke speler in de luchtvaartsector. Hoewel het merk vaak verward wordt met Tunis Air Express, dat vluchten over korte afstand biedt, is Tunis Air uitsluitend een langeafstandsvliegtuigmaatschappij. Oorspronkelijk, en nog steeds de hoofdstad Tunis als thuisbasis, biedt Tunis Air ook verbindingen met luchthavens overal ter wereld.

Tunis Air werd opgericht door Air France in het einde van de jaren ’40. De nationale luchtvaartmaatschappij vloog oorspronkelijk alleen tussen Tunis en Parijs. Maar naarmate de vraag naar intercontinentale reizen toenam in de jaren na de Tweede Wereldoorlog, uitbreidde Tunis Air haar route-netwerk naar andere Europese bestemmingen en later naar Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Canadá, de VS en Oceanië.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Tunis Air?

Tunis Air biedt de Tunesiërs meer dan 25 vluchten per week naar internationale bestemmingen. De meest populaire internationale vluchten zijn: Parijs, Londen, Rome, Istanbul, Barcelona, Marseille en Montréal in het westen en Dubai, Cairo, Amman, Manama, Jeddah, Kano, Lomé en Algiers aan de oostkust. Tunis Air biedt ook binnenlandse vluchten die de internationale steden en de twaalf Tunesische provincies verbinden.

Welke vluchtklassen heeft Tunis Air?

Tunis Air biedt haar gasten comfortabel reizen door verschillende luchtklassen aan te bieden. Gasten vliegen het meestal comfortabel in Economy-klas, waar voornaamheid wordt toegekend aan kinderen, ouderen en zakenreizigers. Tunis Air heeft ook een Premium Economy-klasse waar voornamen reizigers de kans krijgen om te genieten van extra services en voordelen aan boord. Voor extra luxe aan boord, bieden Business Class-vluchten vliegers opties zoals volledige bedden, gastronomische maaltijden, speciale check-in faciliteiten, en een exclusieve lounge.

Vanuit waar vliegt Tunis Air?

Tunis Air vliegt met een eigen lijndienst uit verschillende internationale luchthavens in Tunesië. De meest voorkomende bestemmingen voor de langeafstandsvluchten zijn het Carthagena-Habib Bourguiba International Airport in Tunis, de Monastir-Habib Bourguiba International Airport in Monastir, het Djerba-Zarzis International Airport, Enfidha-Hammamet International Airport, Tozeur-Nefta International Airport, Tabarkka-Le Kram International Airport en Douz-Mides International Airport.

Waarom Tunis Air vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Met Vliegtickets.com kunnen gasten vliegtickets boeken voor Tunis Air, waarbij ze kunnen kiezen uit een breed scala aan vluchten naar vele bestemmingen. Vliegtickets.com biedt meestal voordelige tarieven voor vluchten van Tunis Air, samen met aanbiedingen, promoties en kortingen op vluchten. Gasten kunnen ook comfortabel boeken met behulp van Vliegtickets.com’s eenvoudig te gebruiken boekingssysteem en gemakkelijke betalingsopties. Vliegtickets.com biedt ook essentiële reisinformatie voordat je boekt, zoals ticketprijzen, routes en de meest recente bestemmingsinformatie.

Waarom vliegen met Tunis Air

Vlieg comfortabel en veilig met Tunis Air naar prachtige bestemmingen in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Europa. Geniet van uitstekende service aan boord en ontdek de rijke culturen en adembenemende landschappen op jouw reis. Boek nu jouw vlucht met Tunis Air!
01
Comfortabele vluchten naar bestemmingen in Afrika
02
Uitstekende service aan boord
03
Betaalbare tickets voor elk budget

Veel gestelde vragen over Tunis Air

Tunis Air biedt verschillende diensten aan, waaronder vluchten naar diverse bestemmingen wereldwijd, in-flight catering, entertainment aan boord, bagageservices, en speciale diensten voor passagiers met specifieke behoeften zoals kinderen, ouderen of mindervaliden. Daarnaast bieden ze ook frequent flyer-programma’s en de mogelijkheid om online in te checken.
Tunis Air heeft momenteel een vloot van 30 vliegtuigen, bestaande uit verschillende modellen zoals Airbus en Boeing.
Het hoofdkantoor van Tunis Air bevindt zich in Tunis, de hoofdstad van Tunesië.
Ja, Tunis Air biedt verbindingen naar verschillende Europese steden zoals Parijs, Rome, Londen en Madrid. Ze hebben regelmatige vluchten naar verschillende bestemmingen in Europa.
Om een boeking bij Tunis Air te doen, kun je het beste de officiële website van Tunis Air bezoeken. Op de website kun je eenvoudig je reisdata en bestemming invoeren, waarna je de beschikbare vluchten en prijzen kunt zien. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Tunis Air of langsgaan bij een van hun ticketbalies op de luchthaven. Vergeet niet om alle benodigde persoonlijke informatie en betalingsgegevens bij de hand te hebben wanneer je een boeking maakt. Veel succes met het boeken van je vlucht met Tunis Air!