Turkish Airlines Tickets zoeken

Vlieg comfortabel en veilig met Turkish Airlines. Geniet van uitstekende service, heerlijke maaltijden en een ruime keuze aan entertainment aan boord. Boek nu je vliegtickets en ontdek de wereld met Turkish Airlines.
Turkish Airlines

Vliegtickets van Turkish Airlines vergelijken


Het ontstaan van Turkish Airlines

Turkish Airlines is opgericht in 1933 als State Airlines Administration. Het bedrijf was in het begin onderdeel van het Turkse ministerie van Defensie. De vloot bestond aanvankelijk uit slechts vijf vliegtuigen die naar destinaties binnen Turkije vlogen. In de jaren erna werd het aantal vliegtuigen uitgebreid, waardoor meer plekken in het Midden-Oosten en Europa werden bereikt. In de jaren ’70 richtte het bedrijf zich voornamelijk op Binnen-Azië en de rest van Turkije. Vanaf 1975 heeft Turkish Airlines vluchten vanuit parijs, later ook naar Amsterdam en Londen, wat het internationale fly-profiel een groot boost gaf. Vanaf toen breidde het bedrijf hun vluchten steeds verder uit, eerst in Azië en daarna in Afrika en Azië en vervolgens naar de rest van de wereld.

Belangrijkste Vluchten van Turkish Airlines

Turkish Airlines biedt zijn passagiers vluchten naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd, waaronder Istanbul, Brussel, Tel Aviv, Rome, Kuala Lumpur en Toronto. Met behulp van het netwerk vanalliansen van Turkish Airlines zijn er ook vluchten naar bestemmingen binnen Turkije, zoals Antalya, Ankara, Bodrum en Izmir. Passagiers uit Europa hebben ook toegang tot vele internationale vluchten, waaronder Aruba, Mexico, Las Vegas, Johannesburg, Nairobi en Dubai.

Vluchtklassen bij Turkish Airlines

Turkish Airlines biedt passagiers de keuze uit drie verschillende klassen. Er is een eersteklas, een economy-klasse en een business-klasse. Eersteklas biedt passagiers een uitgebreide selectie van comfortabele fauteuils en maaltijden, evenals een lounge-service. Economy-passagiers kunnen ook kiezen uit verschillende maaltijdopties. De business-klasse biedt de meest luxe faciliteiten met onder meer extra beenruimte, ontbijt op bed tijdens het vliegen, extra bagage en accessoires.

Vanuit Waar Vliegt Turkish Airlines?

Turkish Airlines biedt vluchten vanuit de meeste Aziatische bestemmingen, waaronder Bangkok, Delhi, Hanoi, Ho Chi Minh City, Jakarta, Kuala Lumpur, Maleisië, Manila, Osaka, Seoel, Shanghai en Singapore. Het bedrijf vliegt ook naar veel Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Frankfurt, Madrid, Milaan, Moskou, Parijs, Wenen en Zürich. Turkish Airlines biedt ook vluchten naar bestemmingen in de Verenigde Staten, waaronder Boston, Houston, Miami, New York en Washington DC.

Waarom Turkish Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een uitgebreide selectie van Turkish Airlines vluchten. U kunt de beste deals vinden voor internationale vluchten in economy, business en first class. Passagiers kunnen ook speciale aanbiedingen boeken zoals “no change fee”. Verder krijgt u toegang tot unieke vliegtickets aanbiedingen van Turkish Airlines zoals gratis upgrades, gratis maaltijden, gehele en gedeeltelijke terugbetalingen en last-minute vluchten. U kunt bovendien geld besparen door gebruik te maken van prijsvechters, Premium Economy, Group Booking en All In Deals. U kunt bovendien gebruikmaken van online inchecken om prolongeerde wachttijden bij het vliegveld te voorkomen.

Waarom vliegen met Turkish Airlines

Vliegen met Turkish Airlines betekent genieten van uitstekende service, comfortabele stoelen en heerlijke maaltijden aan boord. Met een uitgebreid netwerk van bestemmingen over de hele wereld, is Turkish Airlines een uitstekende keuze voor jouw volgende reis.
01
Betrouwbare luchtvaartmaatschappij met wereldwijde dekking
02
Uitstekende service aan boord en comfortabele vluchten
03
Ruime keuze aan bestemmingen en vluchtschema's

Veel gestelde vragen over Turkish Airlines

Ja, Turkish Airlines biedt speciale diensten voor passagiers met beperkingen. Passagiers kunnen bijvoorbeeld een rolstoel aanvragen voor gebruik op de luchthaven en tijdens het instappen. Daarnaast kunnen passagiers met medische apparatuur deze meenemen aan boord en is het mogelijk om vooraf speciale assistentie aan te vragen, zoals het gebruik van lanyards voor visueel gehandicapten. Het is altijd aan te raden om dit voorafgaand aan de reis te regelen, zodat de luchtvaartmaatschappij hier rekening mee kan houden en de nodige voorzieningen kan treffen.
U kunt informatie over het aanvragen van een rolstoel en de vereisten daarvoor vinden op de website van Turkish Airlines onder het gedeelte voor speciale assistentie. Daar kunt u de benodigde formulieren invullen en de vereisten bekijken voor het aanvragen van een rolstoel tijdens uw reis met Turkish Airlines. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Turkish Airlines voor meer informatie en ondersteuning bij het regelen van speciale assistentie.
Het is aan te raden om minimaal 48 uur voor vertrek contact op te nemen met Turkish Airlines om een rolstoel aan te vragen. De vereiste documentatie kan variëren, maar meestal zal de passagier een medische verklaring of een doktersverklaring moeten overleggen om in aanmerking te komen voor assistentie met een rolstoel tijdens de reis. Het is altijd het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor specifieke informatie over het aanvragen van een rolstoel en de benodigde documentatie.
Turkish Airlines vereist dat passagiers met bepaalde medische aandoeningen minimaal 48 uur voor vertrek een medische verklaring indienen. Het is belangrijk om dit op tijd te regelen om eventuele problemen of vertragingen te voorkomen. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij voor specifieke informatie over welke medische condities een medische verklaring vereisen en hoe u deze kunt indienen.
Voor Turkish Airlines in Nederland kun je contact opnemen met de Customer Service via telefoonnummer +31 20 405 96 96. Voor België kun je hen bereiken op +32 2 620 01 64. Daarnaast kun je ook altijd terecht op de website van Turkish Airlines voor meer informatie en contactmogelijkheden.