Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Ukraine Int. Airlines tickets zoeken

Ukraine Int. Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Ukraine Int. Airlines

Ukraine International Airlines werd op 15 oktober 1992 in Kiev, Oekraïne, opgericht. Het bedrijf werd opgericht door lokale investeerders en ministeries van Defensie en Communicatie van Oekraïne, alsook door de General Electric Capital Corporation.

In de beginjaren startte Ukraine International Airlines met vluchten naar Oost-Europa. In 1996 introduceerde het vliegbewijs een eerste kortebaanvlucht naar Finland. Tegen 2002 konden passagiers reisbestemmingen bereiken in West-Europa, Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Ukraine International Airlines met bijna een kwarteeuw geschiedenis, heeft een leidende positie ingenomen in vervoer tussen Oekraïne en meerdere bestemmingen in de hele wereld. Nu heeft het bedrijf een fleetstructure die bestaat uit meer dan 40 moderne vliegtuigen.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Ukraine Int. Airlines? 

Ukraine International Airlines vliegt naar meer dan 1000 verschillende bestemmingen over het hele wereld. De meest bekende bestemmingen zijn het Verenigd Koninkrijk, Shenzhen in China, Rome, Istanbul, Lissabon en Tel Aviv. Naast de reguliere langeafstandvluchten biedt het bedrijf ook transcontinentale vluchten aan.

Naast reguliere vluchten biedt Ukraine International Airlines ook charters aan. Dankzij flexibele tarieven, aantrekkelijke kortingen, interessante reisroutes en meer dan 1000 bestemmingen, is het bedrijf een gewilde bestemming onder reizigers over de hele wereld.

Welke vluchtklassen heeft Ukraine Int. Airlines?

Ukraine International Airlines biedt drie vluchtklassen aan –economy, business en first class. De economieklasse biedt een comfortabel en modern interieur. Er is gratis internet aan boord, evenals vele entertainmentopties.

De business- en first-classpassagiers kunnen genieten van extra comfort in de speciale cabines op het luchtvaartuig. Passagiers in business- en first-class hebben ook toegang tot speciale servicefaciliteiten zoals een ruimere stoel, maaltijden en drankjes, schoenoppasser, speciale bagagerechten en speciale privileges in het vliegveld.

Vanuit waar vliegt Ukraine Int. Airlines?

Ukraine International Airlines vliegt vanuit zes internationale luchthavens in Oekraïne. Kiev Borispol is het belangrijkste hub voor het airline. Het bedrijf vliegt ook naar twee luchthavens in Oekraïne: Lviv International Airport en Odesa International Airport.

Ook vliegt Ukraine International Airlines vanuit meerdere luchthavens in het buitenland. De meeste luchthavens liggen in landen zoals Bulgarije, Turkije, Georgië, Polen, Hongarije en Zweden.

Waarom Ukraine Int. Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt de beste tarieven voor vliegtickets vanuit Oekraïne en vele andere landen. Reizigers kunnen direct boeken vanuit het comfort van hun eigen huis. Uitional Airlines biedt flexibele tarieven voor zakelijke, economische en first-class passagiers.

Bovendien hechten Ukrainians International Airlines veel belang aan het geven van persoonlijke aandacht aan alle klanten, waardoor het bedrijf een van de meest betrouwbare luchtvaartmaatschappijen is. Met Vliegtickets.com kunnen klanten reizen naar meer dan 1400 bestemmingen in de hele wereld tegen de beste prijzen.

Ukraine Int. Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen