Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

United Airlines tickets zoeken

United Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com

Het ontstaan van United Airlines

United Airlines begon in 1926 als twee regionale luchtvaartmaatschappijen, die Boeing Air Transport en Varney Airlines heetten. Uiteindelijk fusioneerden de twee bedrijven in 1931 en kreeg het bedrijf de naam United Airlines. United had zijn basis in Rapid City in South Dakota, maar heeft die na verloop van tijd verplaatst naar Denver, Colorado.

Belangrijkste vluchten van United Airlines

United Airlines is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld met het grootste aantal internationale bestemmingen. United Airlines vliegt zowel korte als lange afstandvluchten naar meer dan 250 bestemmingen over de hele wereld.
De belangrijkste bestemmingen van United Airlines zijn:

  • Ver in het noorden: De afstandelijke gebieden van Alaska, Canada, Hawaii, Noord-Amerika en Azië.
  • Ver in het zuiden: Bestemmingen in Latin America, Mexico en de Caraïben.
  • Ver in het oosten: Bestemmingen in Afrika, Azië en Australië.
  • Ver in het westen: Bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten.

Vluchtklassen van United Airlines

United Airlines biedt reizigers een verscheidenheid aan vlucht ervaringen, waaronder economy, business en first class.

  • Economy: Passenger comfort is de basis van hun economy-classdienst. United Airlines biedt klanten extra comfort door opting-in voor upgrades zoals meer beenruimte en comfortabeler stoelen.
  • Business: Geschikt voor zakenreizigers, Business-class reizigers hebben het privilege om directe toegang te hebben tot de meest luxe en comfortabele faciliteiten aan boord van United Airlines-vluchten.
  • First class: Reizigers in de eerste klas kunnen zich verheugen op de meest luxueuze dienst ooit. Ze krijgen een eersteklasreiservaring aan boord, compleet met voedsel en drank, evenwichtige verlichting en een comfortabel bed.

Vanuit waar vliegt United Airlines?

United Airlines vliegt vanuit meer dan 300 luchthavens over de hele wereld. De luchthavens zijn verspreid over de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Puerto Rico, Europa en het Verre Oosten.
Het voornaamste netwerk strekt zich uit over de wereld vanuit het hoofdkantoor in Chicago. De verschillende hubs van United Airlines bevinden zich in Denver, San Francisco, Houston, Los Angeles en Washington, DC.

Waarom United Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt een eenvoudig boekingssysteem voor United Airlines-vluchten. U kunt eenvoudig de tarieven vergelijken en de beste opties kiezen voor uw reis. Met onze handige reiszoeker kunt u vliegtickets naar meer dan 300 bestemmingen in het hele netwerk van United Airlines zoeken, vergelijken en boeken.
De website heeft ook tal van extra opties, zoals het vergelijken van tarieven, voorzieningen, restaurants, retourticketprogramma’s en dergelijke.
Het boeken van United Airlines-vluchten via Vliegtickets.com is dus veel gemakkelijker dan op de eigen website van United Airlines. U kunt zich ook verheugen op de beste deals en aanbiedingen voor het reizen met United Airlines.
Bij het boeken van vliegtickets kun je ook profiteren van speciale aanbiedingen zoals Early Bird-opties, zodat je goedkope vluchten kunt boeken met United Airlines. Dus als je op zoek bent naar goedkope luchtvaartoplossingen, is Vliegtickets.com de beste optie.

United Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen