Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Ural Airlines tickets zoeken

Ural Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Ural Airlines

Ural Airlines is een regionale luchtvaartmaatschappij die in 1943 als Ural Civil Air Fleet werd opgericht in de Sovjet-Unie. Het is gevestigd in Jekaterinenburg en vliegt sinds 1993 als een commerciale luchtvaartmaatschappij. Ural Airlines is een dochteronderneming van de VEB Leasing Groep, met samen meer dan 380 vluchten per week naar meer dan 80 bestemmingen in Rusland. Ook in het buitenland heeft Ural Airlines vluchten. In 2018 verzorgde Ural Airlines bijna 8 miljoen passagiers.

Ural Airlines is lid van de International Air Transport Association (IATA) en de Groep Vloeistofluchtvaartmaatschappijen in Rusland. In sluit alle internationale veiligheidsnormen rond het vliegen. Alle vluchten worden bemand door professionele bemanningen die voldoen aan alle eisen die wettelijk vast staan.

Ural Airlines heeft moderne en comfortabel vliegtuigen. De vliegtuigen zijn voorzien van alle moderne navigatie en communicatie systemen die de veiligheid ondersteunen. Ook bieden de vliegtuigen speciale luxe zitplaatsen met grotere afmetingen.

Belangrijkste vluchten van Ural Airlines

Ural Airlines staat wereldwijd bekend om het vliegen naar toeristische verslinden in Rusland. De meest populaire vluchten van Ural Airlines gaan naar bestemmingen zoals Moskou, Sint-Petersburg, Jekaterinburg, Sochi en de Berlijn. Ook vliegt de luchtvaartmaatschappij naar bestemmingen in Sint-Petersburg, Tokyo, Antalya, Bangkok en Parijs.

Met Ural Airlines krijgen passagiers de kans om toeristische bestemmingen zoals de beroemde Hermitage te bezoeken, of de legendarische Sint-Basil Cathedral in Moskou te zien. Ook kunnen passagiers genieten van natuurlijke schoonheid zoals de Siberische Taiga en de Kuznetsov Fjord.

Welke vluchtklassen heeft Ural Airlines?

Ural Airlines biedt 3 verschillende klassen: de stoelklasse, de businessclass en de premiumclass. De stoelklasse biedt een vast tarief en de businessclass biedt meer comfort en voordelen voor slapen.

In de stoelklasse krijgen passagiers toegang tot verwelkomings- en einde maaltijden. Er wordt niet-alcoholische drankjes en snacks geserveerd en er wordt 24/7 verzorging aangeboden. Ongeacht de klas, biedt Ural Airlines comfort en gemak zodat ze reizigers naar hun bestemming kunnen brengen.

Vanuit waar vliegt Ural Airlines?

Ural Airlines vliegt vanaf 19 Russische steden, waaronder Moskou, Sint-Petersburg, Jekaterinburg en Samara. Ook vliegt Ural Airlines vanuit meer dan 40 andere hoofdsteden, luchthavens en steden wereldwijd.

Ural Airlines vliegt ook naar bestemmingen in 46 andere landen, zoals Slowakije, Bulgarije, Italiƫ, Griekenland, Frankrijk, Turkije en China. Hierdoor is de luchtvaartmaatschappij in staat om reizigers veilig en comfortabel te vervoeren.

Waarom Ural Airlines vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt snel en gemakkelijk toegang tot Ural Airlines vliegtickets. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor alle internationale en domestic vluchten. Vliegtickets.com biedt een reeks aan voordelen waaronder laagste prijsgarantie, uitgebreid betalingssysteem, flexibele annuleringsbeleid en 24/7 klantenondersteuning. Daarnaast bieden ze ook een click & book functie. Hiermee kun je de beste prijs vinden voor Ural Airlines vluchten. Verder kan je ook je eigen aanbiedingen vergelijken.

Vliegtickets.com biedt ook Ural Airlines voordeelpakketten die je kunt gebruiken om goedkoop te vliegen. Sommige voordeelpakketten omvatten overnachtingen, transfers, autohuur, sightseeing en meer. Dus of je nu een zakenman bent die op zoek is naar voordelige vliegtickets, of een toerist die wil genieten van de geweldige steden, Vliegtickets.com is de juiste plek voor je om Ural Airlines te boeken.

Ural Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen