Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Vueling tickets zoeken

Vueling tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Vueling

Vueling is een Spaans vliegmaatschappij die voorkomt in meer dan 100 bestemmingen in 34 landen. Deze low cost-maatschappij werd opgericht in februari 2004 in het noorden van Spanje.

De oprichters waren vijf jonge ondernemers die hadden besloten om een passagiersvlucht bedrijf dat zou voldoen aan de specifieke behoeften van de klant met laag geld bij de oprichting. Vandaag de dag, is Vueling de tweede grootste vliegmaatschappij in Spanje, uitsluitend gebaseerd op het aantal passagiers dat het haalt.

Vueling heeft een interessante historie en is het product dat is ontstaan uit visie van de vijf oprichters. In de eerste plaats was de vliegtuigmotor een opzet met de geavanceerde technologieën bedrijf, die zou automatiseren alle processen van de luchtvaart, met behulp van de nieuwste generatie self-service faciliteiten, zoals check-in automaten.

De vijf oprichters hadden een simpele en radicale visie: Om een betrouwbare vliegmaatschappij te worden opgebouwd door een focus op de klant en de nieuwste technologie. En vandaag de dag, is Vueling een van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen in Spanje.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Vueling?

Vueling biedt een breed scala aan internationale en binnenlandse vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Hieronder vind je een lijst met enkele van de meest populaire bestemmingen die door Vueling worden aangeboden:

Welke vluchtklassen heeft Vueling?

Vueling biedt verschillende klasses aanvliegt. Dit zijn de twee belangrijkste klassen:

  • Economy class: De economy-class biedt passagiers een comfortabele en betaalbare optie voor hun reizen. Passagiers hebben recht op een gratis snack of maaltijd en een gratis bagagevrijstelling van 15 kilo.
  • Business class: De business-class biedt passagiers een meer luxe reis ervaring. Passagiers krijgen comfortabele stoelen opruimen, een gratis maaltijd en twee stuks bagagevrijstelling van 20 kilo.

Vanuit waar vliegt Vueling?

Vueling heeft een breed netwerk van meer dan 100 vluchtbestemmingen. Het heeft hub- en basisbestemmingen in Spanje, zoals Madrid, Barcelona en Valencia. Vueling vliegt ook van verschillende plaatsen buiten Spanje, waaronder Rome, Berlijn, Londen, Parijs, Miami, New York, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Toronto, Mexico City, Bogota, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Marokko, Tunesië, Zuid-Afrika en Egypte.

Waarom Vueling vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vueling biedt goedkope vliegtickets aan voor bestemmingen over de hele wereld. Met Vliegtickets.com kun je gemakkelijk vliegtickets van Vueling boeken. Bij Vliegtickets.com kun je vliegtickets zoeken, vergelijken en boeken in slechts enkele korte stappen. Je kunt zoeken op route, data, klasse, bestemming, luchtvaartmaatschappij en prijsklassen.

Vliegtickets.com heeft ook een brede selectie van verschillende aanbiedingen op Vueling-vluchten, waaronder goedkope promotievluchten en aanbiedingen. Daarnaast heeft Vliegtickets.com ook veel interessante deals voor families, zoals goedkope retourvluchten voor kinderen tot 12 jaar, alsmede korting op hotel boekingen en autoverhuur.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen