Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

WestJet tickets zoeken

WestJet tickets vergelijken met Vliegtickets.com

With at least 200 words

Het ontstaan van WestJet

WestJet is een van Noord-Amerika’s meest bekende en meest populaire luchtvaartmaatschappijen. WestJet heeft een onberispelijke reputatie gebouwd sinds zijn oprichting in 1996. WestJet heeft destijds begonnen als regionale luchtvaartmaatschappij, maar is inmiddels een volledig gecertificeerde vervoerder die mensen naar meer dan 100 bestemmingen verspreid over Noord-Amerika, Mexico, het Caribisch gebied en Europa vliegt.

WestJet is opgericht door een groep vrienden die hard werken om het bedrijf uit de grond te stampen. In eerste instantie werd geïnvesteerd in vier vliegtuigen, waaraan reisroutes naar Calgary, Edmonton, Kelowna, Vancouver en Winnipeg werden toegekend. Dit werd spoedig uitgebreid tot een nationaal netwerk met meer dan 50 bestemmingen en een aantal intercontinentale suggesties. Tegenwoordig is WestJet de tweede grootste luchtvaartmaatschappij van Canada en de grootste regionale luchtvaartmaatschappij.

WestJet heeft een uitstekende naam gekregen vanwege haar innovatieve technologie, goede service en klantvriendelijke prijsstrategie. De kostprijs van vliegtickets bij WestJet is vaak goedkoper dan bij andere luchtvaartmaatschappijen, wat de reden is dat WestJet een voorkeur heeft bij veel reizigers. Ter aanvulling op hun reputatie als een betaalbare vervoerder, staat WestJet ook bekend als een vloeiende en betrouwbare vervoerder die mensen naar hun bestemmingen snel en veilig wegbrengt.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van WestJet?

WestJet heeft veel verschillende vluchten beschikbaar die elk voordelen hebben. Sommige van de meest populaire vluchten van WestJet zijn:

Nationaal

 • Dagelijkse vluchten naar St. John’s (YUL) – WestJet biedt dagelijkse vluchten naar St. John’s, Newfoundland and Labrador. Dit is een zeer populair vluchtpad voor mensen die hun Canadese avonturen willen starten vanuit deze prachtige stad.
 • Vluchten van Toronto naar Calgary (YYZ-YYC) – WestJet biedt dagelijkse vluchten tussen Toronto en Calgary. Deze vluchten gelden als een van de meest populaire vluchtroutes in Canada en kunnen worden geboekt tegen aantrekkelijke prijzen.
 • Vluchten van Montreal naar Vancouver (YUL-YVR) – WestJet biedt een populaire verbinding tussen Montreal en Vancouver. Mensen die deze rit maken, kunnen genieten van de prachtige uitzichten over de Rocky Mountains.

Internationale

 • Vluchten van Toronto naar Londen (YYZ-LTN) – WestJet biedt meerdere vluchten per dag van Toronto naar Londen. Passagiers kunnen kiezen voor een directe vlucht of voor een vlucht met tussenstop, afhankelijk van hun voorkeur.
 • Vluchten van Vancouver naar Honolulu (YVR-HNL) – WestJet biedt vluchten tussen Vancouver en Honolulu. Dit is een prachtige reis over de Pacific Ocean, met prachtige zeezichten.
 • Vluchten van Vancouver naar Auckland (YVR-AKL) – WestJet biedt vluchten tussen Vancouver en Auckland, Nieuw-Zeeland. Deze route is meestal populair door de unieke ervaring die het creëert, en de opmerkelijke schoonheid die het biedt.

Welke vluchtklassen heeft WestJet?

WestJet heeft twee verschillende vluchtklassen: Economy Class en Premium Class. Economy Class biedt comfortabele stoelen, een goede service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Economy Class kunnen passagiers er zeker van zijn dat ze een serene en betrouwbare reiservaring krijgen.

Premium Class biedt de meest luxe vliegtuigervaring die WestJet te bieden heeft. Passagiers in de Premium Class hebben de mogelijkheid om te genieten van extra brede stoelen, assortimentsaanbod aan snacks, drankjes en maaltijden, intuïtieve service en nog veel meer.

Vanuit waar vliegt WestJet?

WestJet vliegt vanuit de volgende luchthavens in Canada:

 • Toronto Pearson International Airport
 • Vancouver International Airport
 • Calgary International Airport
 • Montreal-Trudeau International Airport
 • Edmonton International Airport
 • Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport

WestJet vliegt ook vanuit andere luchthavens in het Caribisch gebied, Mexico, de Verenigde Staten en Europa.

Waarom WestJet vliegtickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt de beste deals voor WestJet-vluchten. Zowel voor personen die binnen Canada reizen als voor mensen die internationaal reizen, heeft Vliegtickets.com tal van aantrekkelijke aanbiedingen en deals die je nergens anders kunt vinden. Passagiers die ervoor kiezen om hun WestJet-tickets via Vliegtickets.com te boeken, kunnen er ook zeker van zijn dat ze een betrouwbare boeking en levering krijgen, en dat hun tickets aan de best mogelijke prijzen worden aangeboden.

Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen