Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Xiamen Airlines tickets zoeken

Xiamen Airlines tickets vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Xiamen Airlines

Xiamen Airlines werd op 25 juli 1984 opgericht en ging vliegen met behulp van vier kleine vliegtuigen. Tegenwoordig is Xiamen Airlines een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in China, die vluchten uitvoeren in Azië en de rest van de wereld.

Het hoofdkantoor van Xiamen Airlines is gevestigd in Xiamen, in de provincie Fujian. Het maakt deel uit van de HNA-Groep. Oorspronkelijk een staatsbedrijf, veranderd Xiamen Airlines in 1993 naar een privé-onderneming. Xiamen Airlines is sindsdien snel gegroeid in passagiers- en vrachtvervoer.

Wat zijn de belangrijkste vluchten van Xiamen Airlines?

Xiamen Airlines biedt meer dan 600 binnenlandse en internationale vluchten aan. Het bedrijf biedt ook meer dan 1000 LCC (Low Cost Carrier) -verbindingen aan. Samen met haar partners (Hadar One, Suparna Airlines, Grand China Express, Yunnan Airlines, Lucky Air, Fuzhou Airlines en Urumqi Airlines) biedt Xiamen Airlines een breed scala aan routes aan. Berenkt manier, Xiamen Airlines biedt reizigers de mogelijkheid om vele bestemmingen in Azië te bereiken.

De multinationale vluchten van Xiamen Airlines bestrijken het volgende:

  • Chinees vasteland: tweeduizenden vluchten die meer dan 60 steden in heel China bedienen.
  • Aziatische bestemmingen: dankzij haar partners biedt Xiamen Airlines one-stop-service aan tussen tweehonderd steden in Japan, Korea, Vietnam, Filippijnen, Maleisië, Singapore, Thailand, Cambodja, Indonesië, Myanmar, Nepal en India.
  • Steden in het Midden-Oosten: Kaapstad, Jeddah, Dubai, Abu Dhabi en Damman.
  • Steden in Europa: Brussel, Londen, Parijs, Moskou, Madrid, Rome en Olympia.

Welke vluchtklassen heeft Xiamen Airlines?

Xiamen Airlines heeft maar liefst vijf verschillende vluchtklassen die passagiers helpen de trip naar hun bestemming te maken zo comfortabel mogelijk.

  • Economy Class: Een budgetgerichte keuze die schoon en comfortabel is.
  • E-Cruise Economy Class: verhoogd comfort, gerichte vluchten naar lange afstandbestemmingen.
  • Business Class: een luxueuze klasse met een hoog niveau aan comfort en service.
  • First Class: de meest luxueuze klasse met eersteklas service en comfort.
  • Premium Economy Class: extra ruimte en comfort met een aantrekkelijke prijs.

Vanuit waar vliegt Xiamen Airlines?

Xiamen Airlines richt zich op het verstrekken van hoogwaardige diensten naar China en over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit verschillende luchthavens in China, waaronder:

Waarom Xiamen Airlines tickets boeken via Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com biedt betrouwbare reisoplossingen aan waarmee u echte besparingen maakt. Ons gebruiksvriendelijke boekingsplatform biedt u een eenvoudig boekingsproces met vele betalingsopties. U kunt zelfs resultaten filteren op prijs en aankomsttijd om het meest geschikte resultaat te vinden.

Met Vliegtickets.com kunt u niet alleen Xiamen Airlines-tickets boeken, maar ook de bijbehorende arrangementen, zoals bagage, maaltijden, verzekeringen, check-in-opties en meer. U kunt ook meerdere reizigers toevoegen aan uw ticketregistratie.

Bovendien bieden wij u onze speciale kortingsacties zodat u kunt profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen als u boekt. Met Vliegtickets.com kunt u ook inzien waar de plaatsen in het vliegtuig bevinden voordat u daadwerkelijk boekt.

Onze 24/7 service helpt u bij elke stap voor of na het boeken van uw Xiamen Airlines-tickets. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken als er iets misgaat met uw vlucht, want we bieden u de beste oplossingen, zodat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Xiamen Airlines
Inhoud pagina
Alle vliegmaatschappijen