10 goedkoopste luchtvaart maatschappijen om mee te vliegen: bekijk de resultaten

Vincent Laraan

Inhoudsopgave

[ad_1]

Vliegen is over het algemeen niet de meest betaalbare reismethode die je kunt vinden, maar als je weet met welke goedkope luchtvaartmaatschappijen je moet reizen, kun je jezelf een hoop kleingeld besparen.

Waar ter wereld u ook naartoe gaat, sommige luchtvaartmaatschappijen bieden aanzienlijk goedkopere vluchten aan, terwijl andere (zoals American, United en Delta) zich meer richten op klantenservice dan op het aanbieden van prijsonderbrekingen. Maar sommige mensen vinden liever goedkope vluchten en geweldige vluchtaanbiedingen dan zich zorgen te maken over het niveau van klantenservice dat ze krijgen of zelfs of er voordelen zijn zoals extra beenruimte.

Om aan die behoefte te voldoen, bespreken we hoe u veel geld kunt besparen op vliegtickets en welke luchtvaartmaatschappijen u moet controleren als u op zoek bent naar reisaanbiedingen.

Top 10 goedkoopste luchtvaart maatschappijen

Om de goedkoopste vluchten te vinden, keek Rome 2 Rio naar vliegtickets in economy class gedurende een periode van twee maanden om te peilen welke luchtvaartmaatschappijen de goedkoopste vluchten aanboden. Van die luchtvaartmaatschappijen zijn hier de goedkoopste van de Amerikaanse providers.

Als u in de VS woont en u zich afvraagt ​​waar u uw zoektocht naar een goedkope vlucht moet beginnen, wilt u bij deze luchtvaartmaatschappijen beginnen.

1. Spirit Airlines

Hawaiian Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Hawaï en biedt zowel vluchten naar het vasteland van de VS als naar internationale bestemmingen. Het werkt samen met Mastercard om de Hawaiian Airlines Bank of Hawaii World Elite Mastercard aan te bieden, een creditcard die bonusmijlen biedt en drie keer zoveel mijlen op Hawaiian Airlines-aankopen.

Hawaiian Airlines was in het onderzoek slechts iets hoger dan Frontier en Spirit Airlines met 25,7 cent per mijl.

4. Allegiant-lucht

Allegiant Air is gevestigd in Las Vegas en heeft onlangs haar vloot geüpgraded. Het heeft het oudste vliegtuig dat het gebruikte, MD-80-jets, buiten gebruik gesteld en gebruikt nu Airbus A319- en A320-jets.

In het onderzoek kwam deze low-cost carrier uit op 32,2 cent per mijl.

4. Sun Country-luchtvaartmaatschappijen

Sun Country Airlines biedt bestemmingen in de Verenigde Staten, maar ook bestemmingen in Mexico, het Caribisch gebied en Costa Rica. Het hoofdkantoor is gevestigd in Minnesota en heeft ongeveer 70 routes.

Met 32,2 cent per mijl rondt Sun Country Airlines de top vijf van meest betaalbare luchtvaartmaatschappijen in de VS af

6. Alaska-luchtvaartmaatschappijen

Alaska Airlines, gevestigd in Seattle, staat bekend om het uitvoeren van een aantal geweldige tijdelijke verkopen. Het had onlangs een tweedaagse vliegticketuitverkoop waarbij sommige tickets voor slechts € 39 konden worden gekocht.

Deze luchtvaartmaatschappij kwam in het onderzoek uit op 33,8 cent per mijl.

7. JetBlue-luchtwegen

Als je de neiging hebt om trek te krijgen tijdens het vliegen, maar niet graag voor extra’s betaalt, biedt JetBlue gratis hapjes en drankjes. Het heeft zijn hoofdkantoor in New York City, heeft meer dan 90 bestemmingen en heeft prijzen gewonnen voor zijn klantenservice.

JetBlue Airways sprong een beetje in prijs over de nummer 6-positie met 40,2 cent per mijl.

8. Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen

Met het hoofdkantoor in Fort Worth, Texas, wordt American Airlines beschouwd als ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappij in verschillende categorieën, waaronder vlootgrootte, passagiers en het aantal bestemmingen dat ze bedienen. Het heeft bijna 350 bestemmingen in een dekkingsgebied dat meer dan 50 landen omvat. Het is ook een van de oudste luchtvaartmaatschappijen, opgericht in 1926. Bij American Airlines betaalt u meestal lagere bagagekosten dan bij sommige van de speciale budgetmaatschappijen, maar de tickets zelf kunnen iets duurder zijn.

American Airlines mat in het onderzoek 41,8 cent per mijl.

9. Verenigde luchtvaartmaatschappijen

United Airlines heeft haar hoofdkantoor in Chicago, Illinois, en is een andere oude luchtvaartmaatschappij op deze lijst, die ook in 1926 werd opgericht. Het biedt een breed scala aan binnenlandse vluchten en biedt vluchten naar 48 landen.

Deze luchtvaartmaatschappij kwam in het onderzoek uit op 45,1 cent per mijl, wat betekent dat het ongeveer 45 cent per mijl kost.

10. Zuidwestelijke luchtvaartmaatschappijen

Southwest Airlines, gevestigd in Dallas, Texas, maakt het vinden van hun deals relatief eenvoudig door een low-fare kalender aan te bieden. Het biedt ook gratis hapjes en drankjes, wifi als je vliegt en je bagage vliegt gratis, wat een goede kostenbesparende maatregel kan zijn. Houd er echter rekening mee dat er bepalingen zijn, waaronder gewichts- en maatbeperkingen, die u moet volgen om de tassen vrij te laten vliegen. Southwest scoort ook erg goed in termen van algemene klanttevredenheid bij alle luchtvaartmaatschappijen.

Southwest Airlines eindigde in de top 10 en kwam uit op 46,7 cent per mijl in het onderzoek.

Hoe te besparen op vliegtickets

Gebruik een vergelijkingswebsite

De eerste stap die u wilt nemen om een ​​goedkope retourvlucht te vinden, is stoppen met kijken naar de individuele website van elke luchtvaartmaatschappij. Je ziet enkele luchtvaartmaatschappijen over het hoofd die je bent vergeten of waar je mogelijk nog nooit van hebt gehoord als je ze allemaal afzonderlijk opzoekt.

Ga in plaats daarvan naar een website waarop u meerdere luchtvaartmaatschappijen tegelijk kunt vergelijken. Dat geeft u de beste indicatie welke luchtvaartmaatschappij routinematig goedkope vluchten aanbiedt.

Vooraf boeken

U wilt ook zo ver mogelijk van tevoren kijken, omdat vluchten over het algemeen duurder worden naarmate de datum van de vlucht nadert. Dat is moeilijk als u een noodvlucht moet boeken om uw gezin te zien, maar het is gemakkelijk als u op vakantie gaat. Praat met je baas, blokkeer je vakantietijd, bepaal een bestemming en boek die vlucht zo snel mogelijk.

Vertrek op een doordeweekse dag

Als u midden in de week kunt vertrekken in plaats van in het weekend, bespaart u geld omdat vluchten op doordeweekse dagen goedkoper zijn dan vluchten in het weekend omdat er niet zoveel vraag naar is. U kunt ook zoeken naar kortingen, inclusief last-minute prijsonderbrekingen van onderverkochte vluchten. Maar houd er rekening mee dat het riskant is om op het laatste moment een prijsonderbreking aan te houden, omdat u uiteindelijk veel meer kunt betalen dan wanneer u de vlucht op een veel eerdere datum had geboekt.

Vlieg uit een grote luchthaven

Probeer indien mogelijk ook vanuit grotere steden en luchthavenhubs te vliegen. U bespaart waarschijnlijk als u vanuit Boston, New York, San Francisco of een andere grote stad kunt vliegen in plaats van vanaf een kleinere regionale luchthaven te vertrekken.

Pas op voor extra kosten

Als u met een budgetmaatschappij of een eenvoudige luchtvaartmaatschappij vliegt, wees dan voorzichtig met extra kosten voor ingecheckte bagage en zelfs handbagage. Deze toeslagen staan ​​meestal los van de basisticketprijs en kunnen snel oplopen.

Het komt erop neer

Hoewel vliegen over het algemeen niet wordt gezien als een goedkope manier van reizen, zijn er manieren om deals te scoren als je wat tijd en moeite besteedt aan het plannen van je strategie. Zorg ervoor dat u al uw mogelijke vluchtopties bekijkt, inclusief budgetmaatschappijen, en blijf niet vastzitten aan het idee om met één bepaalde luchtvaartmaatschappij te reizen. Blijf indien mogelijk open voor reizen door de week en u zult waarschijnlijk nog meer geld besparen. Er zijn ook tools zoals Hopper die u kunnen helpen bij het vinden van meer betaalbare reisaanbiedingen terwijl u naar vluchten zoekt.

Als u weet wat u doet en uitkijkt naar tijdelijke uitverkopen, is de lucht de limiet als het gaat om hoeveel u kunt besparen op uw reisbudget.

[ad_2]