Bagagebeperkingen van luchtvaartmaatschappijen – Bagageprofessionals

Vincent Laraan

Inhoudsopgave

[ad_1]

Bagagebeperkingen voor luchtvaartmaatschappijen

Handbagage

De FAA heeft passagiers die binnen de Verenigde Staten vliegen beperkt tot één stuk handbagage en één persoonlijk item. Persoonlijke spullen kunnen zijn: handtassen, aktetassen, laptops, dagrugzakken en kleine rugzakken. Naast één stuk handbagage en één persoonlijk item mogen passagiers een jas, leesmateriaal, een zakje voedsel en hulpmiddelen zoals rolstoelen en rollators aan boord meenemen.

U moet eerst contact opnemen met uw luchtvaartmaatschappij, maar de meeste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen staan ​​een stuk handbagage van 45 lineaire (totale) inch toe. Een veelgebruikte tas voor handbagage is 22 “x 14″ x 9”. De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben een limiet voor handbagage van 40 pond.

Internationale luchtvaartmaatschappijen kunnen verschillende beperkingen hebben voor handbagage. Nogmaals, het is altijd het beste om eerst contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij om hun exacte vereisten te kennen.

Luchtvaartmaatschappijen handhaven alle limieten voor grootte en gewicht nu veel strenger dan in het verleden. Tassen worden bij het inchecken gewogen en veel luchtvaartmaatschappijen hebben bij hun gates een zakformaatapparaat geplaatst. Als uw handbagage te groot is, moet u deze controleren. Dit kan ertoe leiden dat ze worden geclassificeerd als “extra tassen”, waarvoor meestal een toeslag in rekening wordt gebracht.

Zorg ervoor dat u de website van uw luchtvaartmaatschappij controleert voordat u op reis gaat.

De afmetingen moeten handgrepen en wielen bevatten.

Om lineaire afmetingen te berekenen, moet u de lengte, breedte en hoogte bij elkaar optellen.

Ingecheckte bagage

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mag je één stuk bagage inchecken en één stuk handbagage meenemen. Er is normaal gesproken een maximale gewichtslimiet van 50 pond per ingecheckte tas, evenals een beperking van de grootte. De meest voorkomende maximale toegestane maat tas is 62 lineaire (totaal) inch. Een veelgebruikte tas om door te checken is: 27 “x 21″ x 14”.

Luchtvaartmaatschappijen zullen tegen een toeslag extra bagage, overgewicht of extra bagage toestaan. Deze vergoedingen kunnen behoorlijk duur zijn en de luchtvaartmaatschappijen zijn doorgaans erg streng in het handhaven van dit beleid. Zorg ervoor dat u de exacte details van de ingecheckte bagagebeperkingen van uw luchtvaartmaatschappij kent en vermijd onnodige kosten.

Ingecheckte bagage kan worden geopend voor inspectie op de luchthaven en, als uw bagage op slot is, kan het slot worden verbroken voor inspectie. Probeer een TSA-goedgekeurd slot om mogelijke schade aan uw bagage of sloten te voorkomen.

Stop geen folie in de te controleren bagage. De screeningmachines kunnen uw film blijvend beschadigen.

Er zijn talloze opties voor bagage en reisaccessoires die uw reizen soepeler, eenvoudiger en veiliger kunnen maken.

Stop altijd items zoals camera’s en medicijnen op recept in uw handbagage. Zorg ervoor dat uw persoonlijke gegevens duidelijk op bagagelabels staan, zowel aan de buiten- als binnenkant van al uw tassen en bagage. Als u naar het buitenland reist, maak dan een kopie van uw paspoort. Houd een kopie van uw reisschema bij u, met daarop vluchtnummers, hotelnamen en telefoonnummers.

[ad_2]