De beste tijd van de dag om uw volgende vlucht te boeken

Vincent Laraan

Inhoudsopgave

[ad_1]

Op zoek naar de beste vluchtdeal? Zet liever een alarm.


Vroeg opstaan ​​heeft misschien nog meer voordelen dan u zich misschien had gerealiseerd, waaronder het krijgen van enkele keuzekortingen op vliegtickets, Eenzame planeet gemeld.


Skyscanner, een website voor het verzamelen van reistarieven, somde precies de beste tijden op om uw volgende vlucht in 2019 te boeken, tot op het uur, in een nieuw rapport dat eerder deze maand werd gepubliceerd.


Volgens onderzoek van Vliegtickets.comis de beste tijd om te boeken op een bepaalde dag rond 05.00 uur


Het is dus waar dat de vroege vogel de worm krijgt. Of, de vluchtdeal, dat is.


Daarnaast, of je nu wilt besparen op binnenlandse of internationale vluchten, start je op zondag ook je laptop op. En ja, dat betekent op zondag om 5 uur wakker zijn als je echt de beste deal wilt. Hopelijk ben je vanaf zaterdagavond niet te moe. Maandagen hebben volgens Vliegtickets.comeen iets hoger gemiddeld tarief. Maar dat zou ook betekenen dat je nog eerder op moet staan ​​voor je werk.


Vliegtickets.comraadde reizigers ook aan hun vluchten twee maanden van tevoren te boeken voor internationale routes en twee tot drie weken van tevoren voor binnenlandse routes.


En als u uw weddenschappen op het verkrijgen van de beste deal echt wilt afdekken, neemt u niet alleen al het hierboven genoemde advies in acht, maar kiest u er ook voor om in januari, februari, augustus of september te reizen.


De tariefwebsite analyseerde ook de beste tijden om vluchten te boeken naar bepaalde steden, waaronder New York, Chicago, Orlando, Las Vegas, Boston, Miami, Honolulu en Los Angeles, evenals internationale vluchten. Het onderzoek omvat niet alleen hoe ver je moet boeken, maar ook de beste maanden om naar deze steden te reizen.


Bezoek de Skyscanner-website om het onderzoek naar het verkrijgen van een betere vluchtdeal voor uzelf te zien.

[ad_2]