aerial view of sea of clouds during sunset

Gaan de vliegtarieven ’s nachts omlaag?

Vincent Laraan

Inhoudsopgave

Veel passagiers zoeken naar een manier om de vlucht tegen een minimumprijs te krijgen. Door enkele tips en hacks te volgen, kan men echter goedkope tickets krijgen. En een belangrijke is om van tevoren een kaartje te reserveren, maar niet iedereen geeft hier de voorkeur aan. Er zijn veel van dergelijke situaties die zich voordoen wanneer u snel moet handelen en een last-minute reservering moet maken. In die periode zoeken ze naar goedkope vluchten. Het is opgevallen dat de vluchtprijzen ’s nachts dalen. Hoewel veel mensen het moeilijk vinden om het te geloven. We hebben de redenen hieronder genoemd.

Redenen waarom de prijzen ’s nachts dalen?

1. Zoekopdrachten naar boekingen zijn laag

Het is vrij duidelijk dat luchtvaartmaatschappijen op basis van zoekopdrachten hun prijzen variëren. Om middernacht zijn minder mensen bereid sites te openen en tickets te boeken. Dit verlaagt de totale prijs van het ticket en u kunt het ticket tegen een zeer betaalbare prijs krijgen door te bellen naar 1-802-341-3403. Om meer geld te besparen, kunt u de incognitomodus gebruiken of uw zoekopdrachten verbergen. Op basis van uw zoekopdrachten kunnen luchtvaartmaatschappijen de prijs verhogen. Probeer dus meerdere zoekopdrachten te vermijden en de low fare tickets te bemachtigen.

2. Geen hoogseizoen

Tijdens het hoogseizoen, ongeacht wanneer u een ticket boekt, kan de prijs hoog zijn in vergelijking met de normale dagen. Als u geld wilt besparen, is het een goede keuze om buiten het hoogseizoen te gaan. Als u de vlucht op dinsdagnacht middernacht boekt, kunt u 10% op het tarief besparen. Op deze dag kunt u betaalbare tickets krijgen door te bellen naar 1-802-341-3403. Om middernacht reizen minder mensen en er zijn weinig lastminutereserveringen, dus om ze te vullen, geven ze meerdere aanbiedingen vrij. Met deze kortingen kun je een bedrag opzij zetten.

3. Een groot aantal vertrekken

Er zijn verschillende soorten vluchten, zoals langeafstandsvluchten en korteafstandsvluchten. De meesten van hen verbinden een en direct. Het hangt dus af van de bestemmingen. De meeste vluchten vertrekken ’s nachts. Deze vluchten kunnen binnenlandse of internationale vluchten zijn. Gedurende deze periode kunt u de beste prijs krijgen zonder veel te betalen. U kunt de mijlen of punten gebruiken om de reservering te beveiligen. Door dit grote aantal vertrekken kunt u de verschillende vluchten met elkaar vergelijken. U kunt dit online doen en er een kiezen die bij u past of aan de verwachtingen voldoet. 4. Beschikbaarheid van stoelen is groot in aantal Als er geen hoogseizoen is, hebben vluchten meerdere vrije stoelen. Zelfs het geldt voor alle klassen. Als u los van de economie wilt reizen, kunt u vrij de klasse kiezen en de reiservaring verbeteren. Hoewel er wat prijsverschil zal zijn, kunt u ze voor een lagere prijs hebben. Het is iets dat niet altijd mogelijk is. U kunt hier voor een bepaalde periode gebruik van maken. Meestal is het aan te raden om last minute vluchten te boeken. Dit kan een enorm verschil maken. Dit zijn de oorzaken die de prijs van het ticket ’s nachts verlagen, vooral om middernacht. U kunt deze technieken volgen en goedkope tickets boeken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam van de betreffende luchtvaartmaatschappijen.

Waarom veranderen vluchtprijzen van de ene op de andere dag?

Het is u vast al vaak opgevallen dat de prijzen van vliegtickets van de ene op de andere dag enorm zijn gedaald. Maar heb je ooit nagedacht over de reden achter de daling van de vluchtprijzen? Hier leert u de reden achter deze enorme prijsdalingen van vliegtickets kennen.

Waarom dalen de prijzen?

De luchtvaartmaatschappijen stellen een goed tarief vast door twee dingen in gedachten te houden: de passagiers kunnen het zich veroorloven om met hen te vliegen en al hun uitgaven worden gerechtvaardigd door genoeg te verdienen aan het tarief. Dus de prijzen worden bepaald op basis van deze punten en de reden achter enorme dalingen wordt hieronder gegeven: De vlucht is niet volledig bezet: Luchtvaartmaatschappijen verkopen tickets tegen een goedkoper tarief als de vlucht niet volledig bezet is en er nog steeds een aantal stoelen vrij zijn. Om last-minute planmakers aan te trekken om hun vlucht bij hen te boeken, hebben luchtvaartmaatschappijen de prijzen op hun laagste tarief ingesteld. Dit is de reden waarom last-minute vluchtboekingen soms goedkoper zijn dan vooruitboekingen. Realtime boekingen en annuleringen: dit gebeurt ook door complexe software die door sommige luchtvaartmaatschappijen wordt gebruikt. Als een ticket vlak voor de vertrekdatum wordt geannuleerd, verlaagt de software automatisch de prijs en toont u het vliegticket tegen het laagste tarief. Soms gebeurt het ook vanwege weekdagen of als het een dinsdag is, dan kunt u ook de vliegtickets tegen de laagste prijzen zien. U kunt ook profiteren van de prijsdaling om online goedkope vluchten te boeken door regelmatig de prijsdalingen in de gaten te houden. Dit zal u zeker helpen om veel te besparen op uw vluchtboeking.