yellow Volkswagen van on road

Hoe KLM vliegtickets je van de sokken blazen

Inhoudsopgave

Hallo daar, mede avonturiers en liefhebbers van het onbekende. Mijn naam is Juli Haagmakers, een doorgewinterde reiziger, niet vies van een comfortabele vliegervaring en een fan van het ontdekken van alle verborgen parels die onze wereld te bieden heeft.

In de loop der jaren heb ik de ins en outs van de luchtvaartindustrie leren kennen, met vallen en opstaan, maar de parel van mijn reiservaring is het vinden van de juiste vliegtickets. Dat brengt me bij vliegtickets.com, een website die een einde heeft gemaakt aan mijn zoektocht naar de perfecte tickets. Vliegtickets.com geeft een geweldig overzicht van de vliegticketsmogelijkheden wereldwijd. Hier vind je de mogelijkheid om een vliegreis te kiezen op basis van je eigen voorkeuren – of je nu rechtstreeks wilt vliegen, tussenstops wilt maken of de goedkoopste tickets wilt.

Een van de vele maatschappijen die ik dankzij deze prachtige website heb leren kennen, is de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, beter bekend als KLM. Nu zou je kunnen zeggen: “Juli, wat maakt KLM zo speciaal?” en daarop zou ik antwoorden: “Mijn beste, het is niet alleen speciaal, maar het zal je ook absoluut van je sokken blazen!” En hier is waarom.

  1. Betrouwbaarheid: In de luchtvaartindustrie is betrouwbaarheid een must. Van de punctualiteit van de vluchten tot de kwaliteit van de service, KLM stelt nooit teleur. Het is een van de oudste nog functionerende luchtvaartmaatschappijen ter wereld, en die lange staat van dienst spreekt boekdelen over de betrouwbaarheid.
  2. Comfort: Of je nu economy of businessclass vliegt, comfort is gegarandeerd. De zitplaatsen zijn ruim, het eten is heerlijk (en laten we eerlijk zijn, dat is zeldzaam voor vliegtuigmaaltijden) en de bemanning is altijd vriendelijk en behulpzaam.
  3. Klantenservice: In mijn reisavonturen heb ik mijn deel van luchtvaartmaatschappijen meegemaakt die hun klanten in de kou laten staan. Maar KLM, oh lieve KLM, overtreft elke verwachting. Of het nu gaat om het omgaan met vertraagde vluchten, het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen, KLM heeft een sterke reputatie opgebouwd in klantenservice.

De bovengenoemde punten zijn slechts een greep uit de vele redenen waarom KLM mij keer op keer van mijn sokken blaast. En het mooiste is dat je deze ervaring ook zelf kunt meemaken. Dankzij vliegtickets.com is het vinden van KLM vliegtickets slechts een paar klikken verwijderd.

Dus de volgende keer dat je je afvraagt: “Waarom zijn vliegtickets zo duur?”, denk dan aan de waarde die je krijgt voor je geld. Vergeet niet dat niet alle vliegtickets gelijk zijn gemaakt. Sommige zijn gewoonweg beter dan andere. En voor mij zijn dat zonder twijfel de vliegtickets van KLM.

Nu we het daarover hebben, is er een specifiek avontuur met KLM dat ik met jullie wil delen. Dit is het verhaal van mijn reis van Amsterdam naar Bali… [Wordt vervolgd]

[tp_widget][/tp_widget]