Hoe te reizen zonder een creditcard

Vincent Laraan

Inhoudsopgave


Heb je een creditcard nodig om te reizen – in het buitenland of thuis? Niet precies. Hoewel het waar is dat ingebouwde kaartvoordelen, zoals aankoopbescherming en de mogelijkheid om een ​​afschrijving te betwisten, het gebruik van een creditcard vaak de gemakkelijkste en veiligste manier maken om voor reizen te betalen, wil niet iedereen een creditcard hebben — of kan goedgekeurd worden voor een. En toch zullen die individuen op een gegeven moment waarschijnlijk nog steeds willen reizen.

Als je in deze categorie valt, heb je verschillende andere betalingsopties om uit te kiezen, afhankelijk van het type reis dat je wilt boeken. Hier leest u hoe u kunt betalen voor reizen zonder een kredietkaart.

Manieren om reizen zonder creditcard te financieren

1. Gebruik een betaalpas

Het is normaal dat je je afvraagt: “Moet ik reizen met een pinpas?” En het antwoord is – het is aan jou.

U kunt een betaalpas gebruiken die is gekoppeld aan uw bankrekening om verschillende reisreserveringen te betalen. Wanneer u een vlucht boekt zonder creditcard en in plaats daarvan een bankpas gebruikt, voert u eenvoudig uw bankpasgegevens in het gedeelte creditcard in. Houd er rekening mee dat als het geld niet automatisch van uw rekening wordt afgeschreven op het moment van aankoop, de luchtvaartmaatschappij het bedrag van het ticket kan vasthouden totdat de vluchtaankoop is goedgekeurd. Het geld op uw bankrekening kan niet worden gebruikt om andere aankopen te doen.

Als u uw hotel of autoverhuur reservering op uw bankpas, kan het hotel of autoverhuurbedrijf een groter bedrag op uw kaart plaatsen dan de kosten van de boeking om eventuele ongelukken te voorkomen. Bijvoorbeeld bij Marriott, kan er een inhouding op uw bankpas worden geplaatst voor de totale kosten van de kamer plus belastingen, eventuele resorttoeslagen en een inhouding voor incidentele kosten (deze dagelijkse toeslagen kunnen per locatie verschillen). Het ruim mag op de kaart blijven staan ​​tot vijf dagen na uw vertrek. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de inhouding die op uw kaart is geplaatst, want totdat de inhouding wordt opgeheven, kan dat geld op uw bankrekening niet voor andere aankopen worden gebruikt.

2. Krijg een PayPal-account

U kunt PayPal gebruiken om uw vlucht, hotel of autohuur te betalen. PayPal is een geldtransferbedrijf waar u uw bankrekening kunt koppelen en online aankopen kunt doen. Het gebruik van PayPal als aankoopmethode biedt de zekerheid dat u voor reizen kunt betalen zonder uw creditcard- of bankpasgegevens in te voeren bij de luchtvaartmaatschappij of het hotel.

3. Koop cadeaubonnen

Een andere manier om voor vluchten of hotels te betalen, is door cadeaubonnen te kopen waar ze worden verkocht. Veel supermarkten verkopen bijvoorbeeld specifieke cadeaubonnen van luchtvaartmaatschappijen en hotels, evenals Airbnb-cadeaubonnen. U kunt deze kaarten met contant geld of een pinpas kopen en de cadeaukaarten vervolgens gebruiken om uw vlucht, hotel of huurboeking te betalen wanneer u klaar bent.

4. Betaal met contant geld

Hoewel u geen contant geld kunt gebruiken om online een vliegticket te kopen, zullen veel luchtvaartmaatschappijen u toestaan ​​om op bepaalde luchthavens contant te betalen voor tickets.

5. Zoek naar diverse betalingsopties

Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij of het hotel waarmee u boekt, zijn er mogelijk extra betalingsopties beschikbaar. Uplift, waarmee u aankopen kunt betalen met een lening op afbetaling, wordt bijvoorbeeld vermeld als betaalmethode op United en Southwest.

6. Open een bankrekening die afziet van buitenlandse ATM-kosten

Internationaal reizen zonder creditcard is ook mogelijk. Als u van plan bent uw bankpas te gebruiken om te betalen voor reizen of geld op te nemen wanneer u niet bij uw lokale bank bent, wordt aanbevolen een bankrekening te openen die afziet van buitenlandse geldautomaten. Als u een bankrekening heeft waarop geen ATM-kosten worden afgeschreven, moet u mogelijk twee sets kosten betalen:

  • Uw bank kan u kosten in rekening brengen voor het opnemen van contant geld bij de geldautomaat van een andere bank.

  • De geldautomaat van de andere bank kan zelf extra opnamekosten in rekening brengen.

Er zijn verschillende banken die afzien van ATM-kosten of die afzien van een bepaald aantal buitenlandse ATM-kosten per maand, dus zorg ervoor dat u uw onderzoek doet bij het openen van een bankrekening, zodat u geen onnodige kosten betaalt.

Een alternatief: Meld u aan voor een creditcard zonder jaarlijkse kosten die afziet van buitenlandse transactiekosten

Als u van plan bent naar het buitenland te gaan en geen creditcard heeft omdat u geen jaarlijkse vergoeding wilt betalen, overweeg dan een kaart zonder jaarlijkse kosten die ook afziet van buitenlandse transactiekosten. Buitenlandse transactiekosten kunnen oplopen tot 3%, wat snel kan oplopen, vooral als u uw kaart in het buitenland gebruikt.

Hoewel je misschien niet veel reisgerelateerde voordelen krijgt, zoals gratis toegang tot de lounge of extra punten voor specifieke bonuscategorieën, kun je toch een kaart krijgen die je kunt gebruiken voor internationale reizen zonder een vergoeding te betalen en zonder gedoe met geldautomaten of lokale valuta .

Twee van de beste reiscreditcards zonder jaarlijkse kosten voor deze situatie zijn:

  • Bank of America® Travel Rewards-creditcarddie wordt geleverd met het volgende welkomstaanbod: 25.000 online bonuspunten nadat u in de eerste 90 dagen na het openen van een account ten minste € 1.000 aan aankopen heeft gedaan – dat kan een afschrift van € 250 zijn voor reisaankopen.

  • Capital One Quicksilver Cash Rewards-creditcardwaarmee je een: Eenmalige € 200 contante bonus nadat u € 500 hebt uitgegeven aan aankopen binnen 3 maanden na het openen van een account.

Als je wilt proberen om zonder creditcard te reizen…

Ja, u kunt zonder creditcard reizen. Hoewel het gebruik van een creditcard om te betalen voor reizen handiger en veiliger is dan het gebruik van andere methoden, heeft u nog steeds verschillende opties tot uw beschikking die u kunt gebruiken om uw reis te boeken. PayPal, contant geld, cadeaubonnen en betaalpassen maken het allemaal mogelijk om te betalen voor reizen zonder creditcard.

Als een debetkaart uw voorkeursbetaalmethode is, zorg er dan voor dat u een bankrekening heeft die afziet van ATM-kosten, zodat u geen extra kosten hoeft te betalen. Als u openstaat voor het krijgen van een creditcard, maar geen jaarlijkse vergoeding wilt betalen, overweeg dan een kaart zonder jaarlijkse vergoeding en zonder buitenlandse transactiekosten die u kunt gebruiken voor aankopen in het buitenland. U heeft meer bescherming dan contant betalen, maar er zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe u uw beloningen kunt maximaliseren

U wilt een reiscreditcard die prioriteit geeft aan wat belangrijk voor u is. Dit zijn onze keuzes voor de beste reiscreditcards van 2022inclusief de beste voor: