TSA-handbagagebeperkingen die u moet kennen

Vincent Laraan

Inhoudsopgave

[ad_1]

Of u nu doelbewust licht inpakt of uw ingecheckte bagage aanvult, het is belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de Transportation Security Administration (TSA) handbagage wanneer u een tas inpakt en naar de luchthaven gaat.

Niet alle luchtvaartmaatschappijen staan ​​tenslotte gratis handbagage op volledige grootte toe, en de meeste hebben iets andere regels over hoe groot die tassen mogen zijn. Raak niet onwetend bij de poort; forse bagagekosten en ongemak kunnen wachten.

Dit is wat u moet weten over de toegestane afmetingen voor handbagage van luchtvaartmaatschappijen en TSA’s.

Maatbeperkingen voor handbagage die specifiek zijn voor luchtvaartmaatschappijen

Over het algemeen omvat een persoonlijk item meestal kleine rugzakken, handtassen, aktetassen, luiertassen, cameratassen of items van vergelijkbare grootte die onder de stoel voor u passen. Een handbagage kan van alles zijn, van een grote rugzak tot een kleine rolkoffer. Maar het is minder de vorm dan de grootte die ertoe doet, dus hier zijn de beperkingen voor de afmetingen van handbagage voor elk van de grote binnenlandse luchtvaartmaatschappijen:

Alaska luchtvaartmaatschappijen

Op een Alaska luchtvaartmaatschappijen vlucht kunt u gratis handbagage en een persoonlijk item meenemen.

 • Handtassen zijn beperkt tot 22 inch lang, 14 inch breed en 9 inch hoog inclusief wielen en handvatten. Alle drie de metingen mogen niet meer dan 45 inch bedragen.

 • Voor persoonlijke spullen biedt Alaska voorbeelden van een handtas, laptop of aktetas.

 • Alaska vermeldt geen gewichtslimieten, maar er staat dat passagiers items moeten kunnen optillen die in een bagagebak boven het hoofd gaan.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen

Voor een Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen vlucht krijgen passagiers één persoonlijk item en één stuk handbagage, ongeacht het type tarief dat wordt gekocht (inclusief eliteleden).

 • Handtassen mogen niet groter zijn dan 22 inch lang, 14 inch breed en 9 inch hoog inclusief handvatten en wielen.

 • Afmetingen van persoonlijke spullen mogen niet groter zijn dan 18 inch lang, 14 inch breed en 8 inch hoog.

 • Er zijn geen gewichtsbeperkingen voor handbagage.

Delta Airlines

Delta flyers zijn toegestaan ​​één handbagage en één persoonlijk item.

 • Inclusief wielen en handgrepen mogen de afmetingen niet groter zijn dan 22 inch lang, 14 inch breed en 9 inch hoog. De totale lengte plus breedte plus hoogte van bagage mag niet groter zijn dan 45 lineaire inches.

 • Voor persoonlijke items zegt Delta dat maatvoorbeelden portemonnees, kleine rugzakken en laptops zijn.

 • Drie plaatsen hebben gewichtslimieten: Singapore (7 kg, ongeveer 15,4 pond), Beijing (10 kg, ongeveer 22 pond) en Shanghai (10 kg, ongeveer 22 pond).

Grens

Grens toeslagen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage, en de prijs is afhankelijk van de route die u vliegt. Het varieert ook, afhankelijk van of u de bagage vooraf koopt via de web- of mobiele app, aan de ticketbalie of aan de gate.

 • Handbagage moet minder dan 35 kilo wegen en mag niet meer dan 10 inch diep, 16 inch breed en 24 inch hoog zijn. Zakken moeten in de bagagevakken passen.

 • Ingecheckte tassen mogen niet langer zijn dan 62 lineaire inches (lengte + breedte + diepte) en mogen minder dan 40 pond wegen. Voor tassen die meer dan 40 pond wegen, worden extra kosten per tas per richting in rekening gebracht. Tassen met een gewicht van 41-50 pond kosten u € 50 meer en tassen met een gewicht van 51-100 pond kosten € 100 meer.

 • Persoonlijke spullen moeten onder de stoel voor u passen en mogen niet meer dan 20 cm diep, 48 cm breed en 14 cm hoog zijn.

JetBlue

Niet alles JetBlue passagiers mogen dezelfde handbagage meenemen. Passagiers die Basic Blue-tarieven hebben gekocht, krijgen één persoonlijk item (behalve Mosaic-klanten die altijd handbagage krijgen). Bij de tarieven Blue, Extra Blue, Blue Plus en Mint is één stuk handbagage en één persoonlijk item toegestaan.

 • Inclusief wielen en handgrepen mogen lengte-, breedte- en hoogtematen niet groter zijn dan 22 inch lang, 14 inch breed en 9 inch hoog.

 • Persoonlijke spullen mogen niet langer zijn dan 17 inch, 13 inch breed en 9 inch hoog of kleiner om onder de stoel voor je te passen.

 • Er zijn geen gewichtslimieten voor handbagage op JetBlue.

Zuidwest luchtvaartmaatschappijen

Zuidwesten staat bekend om zijn royale gratis ingecheckte bagage, maar de handbagagebeperkingen zijn vergelijkbaar met die van de meeste andere luchtvaartmaatschappijen: één persoonlijk item en één handbagage per reiziger.

 • Handbagagemetingen mogen niet langer zijn dan 24 inch, 16 inch breed en 10 inch hoog.

 • Persoonlijke items zijn beperkt tot 18,5 inch lang, 8,5 inch breed en 13,5 inch hoog.

 • Southwest vermeldt geen gewichtslimieten voor handbagage.

United Airlines

De meeste reizigers vliegen met Verenigd mag één stuk handbagage en één persoonlijk item meenemen, maar als u reist met een standaard economytarief, mag u slechts één persoonlijk item meenemen (tenzij u een MileagePlus Premier-lid bent, internationaal reist of een MileagePlus-creditcard hebt , zoals de United℠-visitekaartje).

 • Inclusief handgrepen en wielen zijn de maximale afmetingen voor een handbagage 22 inch lang, 14 inch breed en 9 inch hoog.

 • Persoonlijke items zijn beperkt tot 17 inch lang, 10 inch breed en 9 inch hoog.

 • United publiceert geen gewichtslimieten voor handbagage.

Voordat u uw vertrekgate bereikt, moet u een TSA-controlepunt passeren. Dit betekent dat u zich moet houden aan de TSA-vloeistoflimietbeperkingen om door de beveiliging te komen.

Dus, hoeveel vloeistof kun je meenemen in een vliegtuig?

Regels voor de grootte van handbagage

De TSA-vloeistofregel – ook bekend als de 3-1-1-regel (3 ons, 1 zak per 1 persoon) – is eenvoudig: “Je mag een zak met vloeistoffen, spuitbussen, gels, crèmes en pasta’s ter grootte van een kwart meenemen in uw handbagage en door het controlepunt. Deze zijn beperkt tot reisverpakkingen van 3,4 ounce (100 milliliter) of minder per stuk.’ Alle vloeistoffen in grotere containers moeten in ingecheckte bagage worden geplaatst (en zijn onderhevig aan toeslagen voor overgewicht).

Een eenvoudige, doorzichtige container met ritssluiting komt in aanmerking als een in aanmerking komende zak van kwartformaat om door de beveiliging te gaan.

Nerdy-tip

De eenvoudigste manier om de hoeveelheid vloeistoffen in uw handbagage te beheren, is om te beginnen met containers die niet groter zijn dan 3,4 ounces of 100 milliliter en uw tas ter grootte van een kwart gallon.

De maximale grootte en hoeveelheid van de handbagagevloeistof hangt af van hoeveel u in uw enkele litertas kunt passen.

3-1-1 vrijstellingen voor vloeistoffen

Het antwoord op “Hoeveel gram kun je meenemen in een vliegtuig?” varieert in twee omstandigheden: als u reist met bepaalde vloeibare medicijnen of babyvoeding.

Medicatie

TSA staat grotere hoeveelheden van bepaalde medisch noodzakelijke vloeistoffen, gels en spuitbussen toe in “redelijke hoeveelheden” voor uw reis. De enige vangst? U moet ze ter inspectie aangeven bij TSA-agenten bij het controlepunt, samen met alle accessoires die bij uw medicatie horen, zoals diepvriesverpakkingen of spuiten.

Nerdy-tip

Het labelen van uw medische artikelen kan het screeningproces vergemakkelijken.

Babyvoedsel

Formule en moedermelk worden beschouwd als medisch noodzakelijke vloeistoffen en zijn dus vrijgesteld van de limiet voor handbagagevloeistof. Water en sap voor baby’s is ook toegestaan ​​in hoeveelheden groter dan 3,4 ounces of 100 milliliter.

Deze voedingsartikelen voor kinderen en baby’s zijn toegestaan ​​in de handbagage en hoeven niet in een koffer van een kwart liter te passen. U mag ook bijtringen die met gel of vloeistof zijn gevuld en ingeblikte/potten/verwerkte babyvoeding meenemen in uw handbagage.

Belastingvrije vloeistoffen

De laatste vrijstelling van TSA-vloeistoflimieten is van toepassing op belastingvrije vloeistoffen die zijn gekocht tijdens inkomende internationale vluchten. Het is belangrijk dat deze tassen veilig en duidelijk zijn en opgeborgen in een doorzichtige tas.

Zorg ervoor dat u de originele bon van het item bij de hand houdt voor het geval een TSA-officier ernaar vraagt.

Aanvullende TSA-handbagagebeperkingen en -maten

Ontvlambare stoffen

De enige brandbare stoffen die in handbagage zijn toegestaan, zijn sigaren, sigaretten, wegwerp- en Zippo-aanstekers en droge batterijen (zoals AA’s of AAA’s).

Kampeer- en sportartikelen

Je kunt een luchtbed meenemen met een ingebouwde pomp (volg speciale instructies), geweien, basketballen, voetballen, honkballen, voetballen, fietskettingen en fietspompen. Fietsvergoedingen verschillen per luchtvaartmaatschappij, maar honkbalknuppels, berenspray en berenknallers zijn nooit toegestaan, net als insecticiden in spuitbussen.

Andere items

Er zijn enkele verboden voorwerpen, waaronder messen, vuurwapens en stanleymessen. Een volledige lijst daarvan is te vinden op TSA-website.

Nerdy-tip

Weet je nog steeds niet zeker of iets dat je van plan bent om door te gaan, beperkt is? Stuur een foto naar AskTSA op Twitter of Facebook Messenger om erachter te komen.

Geniet van een vlotte luchthavenervaring met uw handbagage

Het maakt niet uit met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, zorg er eerst voor dat u weet welke maat handbagage u aan boord mag meenemen en dat u bekend bent met (en voorbereid bent op) de handbagagebeperkingen van TSA. Dan kunt u een vlottere en minder stressvolle luchthaven- en vliegtuigervaring verwachten.

Hoe u uw beloningen kunt maximaliseren

U wilt een reiscreditcard die prioriteit geeft aan wat belangrijk voor u is. Dit zijn onze keuzes voor de beste reiscreditcards van 2022inclusief degene die het beste zijn voor:

[ad_2]