Vereisten voor de aankoop van een vliegticket

Vincent Laraan

Inhoudsopgave


Om een ​​succesvolle reis te plannen, moet je weten wat er nodig is voor de reis. Als u met het vliegtuig ergens naartoe wilt reizen, moet u weten wat er nodig is om een ​​vliegticket te kopen. Met een beetje planning kom je een heel eind. Gelukkig is het kopen van vliegtickets makkelijker geworden met de komst van internet.

Betaling

Om een ​​vliegticket te krijgen, moet u een vergoeding betalen aan de luchtvaartmaatschappij. Mogelijke betalingsvormen zijn contant of creditcard. Veel populaire luchtvaartmaatschappijen, zoals Southwest, Northwest, American, Delta en Jet Blue, accepteren nu ook PayPal. Om uw ticket te kopen en te betalen, gaat u naar de website van de specifieke luchtvaartmaatschappij en volgt u de instructies dienovereenkomstig.

Identificatie en paspoort

Als u in het binnenland vliegt (bijv. het land niet verlaat), hoeft u zich bij de aankoop van uw vliegticket niet te legitimeren, maar gaat u wel aan boord van het vliegtuig. Volgens de Transportation Security Administration (TSA) “moeten volwassen passagiers (18 jaar en ouder) een door de VS uitgegeven identiteitsbewijs met foto tonen dat het volgende bevat: naam, geboortedatum, geslacht, vervaldatum en een sabotage- resistente eigenschap om door de checkpoint en op hun vlucht te mogen gaan.” Zie Referenties voor een link naar wat de TSA aanvaardbaar acht als identificatie.

Paspoort en visum

Als u internationaal vliegt (u reist bijvoorbeeld naar een ander land), dan moet u uw Amerikaanse paspoort tonen om het ticket te kopen. Hoewel je geen visum nodig hebt om een ​​vliegticket te kopen, vereisen sommige landen dat Amerikaanse staatsburgers een visum aanvragen om het land binnen te komen. Het duurt 4 tot 6 weken voordat visumaanvragen volledig zijn verwerkt, dus plan van tevoren.

Datum en tijd van reizen

Om een ​​vliegticket te kopen, moet u beslissen op welke dag en op welk tijdstip van de dag u reist. Koop je kaartje dienovereenkomstig. Het kan zijn dat u niet uw eerste keuze krijgt als de luchtvaartmaatschappij al geboekt is, dus probeer een andere luchtvaartmaatschappij of vlieg op een latere datum. Om dit probleem te voorkomen, koop je je ticket van tevoren.

Bestemming, verblijfsduur en stoelvoorkeuren

Om een ​​enkele reis naar een stad te kunnen kopen, moet u weten waar u naartoe reist, en wanneer u een retourticket naar een stad koopt, moet u weten wanneer u terugkeert. Je moet ook weten waar je in het vliegtuig wilt zitten. Sommige passagiers kopen liever stoelen aan het gangpad voor gemakkelijke toegang tot de badkamer, terwijl anderen de voorkeur geven aan stoelen bij het raam voor een panoramisch uitzicht op het land. Verder moet u beslissen of u in het bus-/economy-, business- of eersteklasgedeelte van het vliegtuig wilt zitten. Eersteklas stoelen zijn het meest luxe en comfortabel, terwijl de touringcar het voordeligst is.