Vergelijk vliegtickets Berlijn!

De goedkoopste vliegtickets naar Berlijn

vergelijk en boek direct online

Vliegtickets Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en telt bijna 3.5 miljoen inwoners. Daardoor is het na Londen de grootste stad van Europa. Berlijn is een ideale stad om op vakantie te gaan, een gevarieerd uitgaansleven, talloze winkels en natuurlijk een historische stad. Bezoek de Berlijnse muur of ga naar de Botanischer Garten; in Berlijn is genoeg te doen! 

Vliegtickets naar Berlijn verschillen rond de 70 à 200 euro voor een retour vanuit Nederland. KLM heeft vaak goedkope vluchten vanaf Amsterdam. De reistijd is meestal één tot anderhalf uur!
In Berlijn is het makkelijk om met de metro te reizen. Tip: download de Berlin Subway app, zo kunt u direct zien welke stations u kunt nemen om verder te reizen. Klik hier voor de iPhone versie en hier voor de Android versie van de Berlin Subway app. 
Vliegtickets.com vergelijkt lowcost airlines van en naar Berlijn. Niet alleen luchtvaartmaatschappijen maar ook vliegticketaanbieders zoals RyanAir en Transavia en easyJet worden in de resultaten meegenomen.
Vliegt u vanaf Schiphol? Bekijk deze pagina voor alle informatie bij Schiphol. 

 

Het vergelijken van verschillende aanbieders naar Berlijn scheelt al snel tientallen euro's op uw vliegticket. Vergelijk daarom ook de reguliere reisbureaus: Cheaptickets.nl, WorldTicketCenter.nl of Tix.nl, zij hebben vaak unieke kortingdeals op populaire vluchten. Wij vergelijken deze aanbieders ook in onze resultaten, wanneer u op de betreffende aanbieder klikt worden de prijzen automatisch geladen.

Vergelijken = besparen

zo werkt Vliegtickets.com

  • 1. vul uw bestemming in
  • 2. vergelijk de prijzen
  • 3. aanbieding gevonden
91265
vliegtickets
1152
ervaringen
321
aanbieders