New York

De goedkoopste vliegtickets naar New York

vergelijk en boek direct online

Vliegtickets New York Vergelijken

The City of New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. New York staat bekend om de handel, muziek, kunst en mode. De stad New York bestaat uit vijf stadsdelen: Manhattan, Queens, Staten Island, The Bronx en Brooklyn. Elk gedeelte heeft zijn eigen unieke karakter. 

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week is er wat te doen in deze prachtige stad. Vandaar dat de stad de bijnaam ’the city that never sleeps’ heeft. Wallstreet, Broadway, het Vrijheidsbeeld of het Empire State Building zijn de fantastische plekken die New York zo uniek maken. Eindeloos winkelen? Dan is New York de plek bij uitstek! Vanwege de gunstige euro-dollar koers kunt u zo’n 30 tot 50% goedkoper winkelen vergeleken de prijzen in Nederland! 

In deze stad zijn ook leuke gratis activiteiten te doen. Zo kunt u een gratis audio wandeling maken, deze geluidsfragmenten en de kaart kun u hier downloaden. Op elk aangegeven punt kunt u informatie krijgen over de omgeving! Deze tour duurt anderhalve uur.
Verder is er in het Bryant Park genoeg te doen: gratis danslessen of films bekijken kan in dit park. In Staten Island kunt u de gratis veerboot nemen tussen Manhatten en Staten Island. Bij deze overtocht kunt u de skyline van New York zien en komt u langs het vrijheidsbeeld! Tip: Loop naar het achterdek! U kunt hier komen via de trap die u direct ziet bij de opstap. Vanuit het achterdek heeft u een prachtig uitzicht van de stad! Vliegtickets.com vergelijkt verschillende airlines van en naar New York. Zoals, KLM, United Airlines en Delta Airlines.