Suriname

De goedkoopste vliegtickets naar Suriname

vergelijk en boek direct online

Vliegtickets Suriname Vergelijken

Vliegen van en naar Suriname is vaak best prijzig, maar als je goed zoekt dan hoeft het nog helemaal niet zo duur te zijn. Er zijn twee directe vluchten naar Suriname toe, maar je kan er ook voor kiezen om een tussenstop in Parijs te maken. Je reis duurt hierdoor wel wat langer, maar je betaald er dan ook wat minder voor. Het is maar net waar je de prioriteit legt. Steeds vaker is het ook mogelijk om een tussenstop te maken op Frans-Guyana. Vaak zijn de tussenstops niet langer dan 2 tot 3 uur. Is een tussenstop toch langer, dan zal je dit ook terug zien in de prijs van een vliegticket naar Suriname. 
Er wordt gevlogen naar het vliegveld Zanderij, dit ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Paramaribo. Er zijn twee verschillende mogelijkheden om de prijs van een vliegticket naar Suriname zo laag mogelijk te houden. Kies ervoor om zo vroeg mogelijk te boeken, want de prijzen kunnen razendsnel stijgen. Zit je nog niet vast aan een verblijf, dan kan je er ook voor kiezen om een last-minute vlucht te nemen. Een direct vlucht van en naar Amsterdam duurt ongeveer 9 uur. Het is verstandig om bij het hotel om ophaalservice te vragen. Je kan er ook voor kiezen om de taxi te nemen, maar hier betaal je vaak erg veel of té veel voor. 

Ben je op doorreis of wil je na een paar dagen Suriname weer verlaten, dan zijn er tal van opties. Vanaf het vliegveld Zanderij kan je naar Belem in Brazilië, Port-of-Spain in Trinidad en ook naar Georgetown in Guyana. 

Suriname ligt in het noorden van het continent Zuid-Amerika en telt ongeveer 500.000 inwoners. De hoofdstad is Paramaribo en ligt in het noorden aan de kust. Hier zal je dan ook de meeste mensen tegenkomen. Ga je verder land inwaarts, dan kom je voor de jungle tegen. Je kan in het mooie land genieten van een mooie vakantie. Zowel actief als passief kan je hier genieten. Het is zeker de moeite waard om het land beter te leren kennen. Sinds 25 november 1975 is Suriname onafhankelijk geworden van Nederland. Er wordt betaald met de Surinaamse dollar. Eén euro staat gelijk aan ongeveerd 4 Surinaamse dollars. 

Een vliegticket van Amsterdam naar Suriname is zoals gezegd best prijzig. Wees er op tijd bij en sla je slag. Ga je meerdere keren per jaar naar Paramaribo, dan heb je misschien je vast maatschappij. Toch loont het om de prijzen van andere maatschappijen goed in de gaten te houden. Prijzen van vliegtickets worden in de loop der jaren alsmaar goedkoper en hier kunnen we als consument alleen maar van profiteren.