Tel Aviv


Israëls slimme, kosmopolitische en ambitieuze culturele kapitaal geeft prioriteit aan het hedonistische goede leven bij het nastreven van wereldwijd talent.

Met het perfecte weer het hele jaar door, de relaxte levensstijl en de snelgroeiende technologie-industrie, is het geen verrassing dat Tel Aviv een populaire plek is geworden om te wonen voor in het buitenland geboren millennials, evenals een populaire bestemming voor Gen-Xers die graag gevaccineerd willen worden. vakantieplek. Wat weinigen hadden verwacht, waren de 160 raketten die in mei op de stad regenden terwijl strandgangers op zoek waren naar veiligheid en onlangs geopende restaurants weer werden gesloten. Maar Tel Aviv blijft niet lang gesloten, met een slimme, kosmopolitische, nieuwsgierige bevolking die #27 scoort in onze vitale categorie Mensen.

De stad waardeert ook haar cultuur net zo veel als haar Campari, op plaats 39 voor Musea. Het Tel Aviv Museum of Art, gelegen in het stadscentrum en geopend in 1932, herbergt een uitgebreide collectie werken van lokale en internationale kunstenaars. Het nieuwe gebouw met kronkelende geometrische oppervlakken, ontworpen door Preston Scott Cohen, is een van de bezienswaardigheden van de stad. Geopend in 2018 en gelegen aan de overkant van de Yarkon-rivier van het kunstmuseum is het Steinhardt Museum of Natural History, een groots monument voor de natuurlijke wereld dat ook rekening houdt met het Abrahamitische geloof van het land: Thora-literalisten kunnen het gedeelte over evolutie vermijden.