Turkije

De goedkoopste vliegtickets naar Turkije

vergelijk en boek direct online

Vliegtickets Turkije

Turkije is een erg populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Vooral in de zomer wordt er veel naar het zonnige land gevlogen. Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en zelfs Groningen naar Turkije te vliegen. De vluchten zijn vaak erg goedkoop. Vooral als je ver van te voren een ticket boekt. Het land kent veel internationale vliegvelden. De meest bekende vliegvelden zijn dan ook die van Istanbul, Ankara, Kony, Gaziantep, Bodrum, Izmir, Alanya en Antalya. 

Nederlanders boeken vrij vaak een zonvakantie. Lekker genieten aan het strand of het zwembad van de all-inclusive resorts. Vanaf het vliegveld in Turkije wordt je naar het hotel gereden. Je hoeft je verder nergens meer over na te denken. Je kan nu optimaal gaan genieten van een vakantie in Turkije. Aangezien er in de zomer veel vluchten gaan, liggen ook de prijzen erg laag. Soms vlieg je voor minder dan honderd euro naar de zon. Deze kan wil je natuurlijk niet missen, 

Vliegtuigmaatschappijen als KLM, EasyJet, TUI, RyanAir en Transavia vliegen naar Turkije toe. Uiteraard zijn er nog veel meer maatschappijen te vinden. Vlieg je in het hoogseizoen, dan is het wellicht goedkoper om te vliegen vanaf België of Duitsland. De reis naar het vliegvel is misschien wat langer, maar het kan erg veel geld schelen per vlucht. Door zorgvuldig opzoek te gaan naar de laagste prijs kom je altijd wel op een mooie prijs uit. Wacht niet te lang en sla direct je slag.  

Als je een vakantie via een reisorganisatie boekt heb je vaak niet veel keus voor de vlucht. Deze zit vaak bij het pakket inbegrepen. Toch kan je reis goedkoper als je besluit om helemaal zelf de prijzen uit te zoeken. Vraag naar de prijs inclusief en exclusief vlucht. Het is wellicht goedkoper om zelf je vlucht te boeken. Geef wel even bij de reisorganisatie aan dat je gebruik wilt maken van de haal- en brengservice van het hotel. 

Op het internet zijn erg veel verschillende websites te vinden waar je vliegtickets kan bestellen. Je zult nu denken dat een prijs altijd vaststaat, maar dat is dus niet zo. Sommige maatschappijen verkopen hun vliegtickets aan reisorganisaties. Zo kunnen ze goedkoop een reis aanbieden. Hierdoor is een vlucht in combinatie met een vakantie goedkoper, dan een losse vlucht. Ook sommige vergelijkingssites zijn duurder dan de ander. Dit omdat de sites er zelf ook wat aan willen verdienen. Doe de vergelijking zelf en bekijk wat het goedkoopste is. Je zult wellicht denken dat een vlucht boeken via de officiële website van de vliegmaatschappij het goedkoopst is. Ook dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Door een pakket vluchten te verkopen aan diverse ondernemingen, kunnen deze goedkoper worden aangeboden.