Washington


[tp_price_calendar_month_shortcodes origin=”AMS” destination=”WAS” stops=”0″ off_title=”false” currency=”EUR” paginate=”false”]

De intrigerende hoofdstad van Amerika heeft de aandacht van de wereld en werkt eraan om die te behouden.

De alomtegenwoordigheid van DC in drama’s op kleine en grote schermen, gecombineerd met de schokkende gebeurtenissen van het afgelopen jaar, van de meest bekeken campagne voor de presidentsverkiezingen in de geschiedenis tot de opstand in het Capitool van de VS, iedereen dacht aan Washington. In feite was DC het afgelopen jaar de meest gegooglede Amerikaanse stad op planeten.

Gezien zijn alomtegenwoordigheid, zijn er maar weinig steden die zo klaar zijn om voort te bouwen op de blootstelling van het afgelopen jaar en recente bezoekersrecords voor DC te overtreffen, in totaal 24,6 miljoen bezoekers in 2019. Vóór COVID zou 2020 een van de drukste ooit zijn voor DC-ontwikkeling, en een verloren jaar zal de geplande 10 miljard dollar in de pijplijn voor het bouwen van steden alleen maar versnellen. Eten en dineren helpen DC ook bij het nastreven van gelijkheid met Market 7, een uitgestrekte eetzaal die zwarte bedrijven aanprijst. Het juweel in de culinaire kroon van de stad is het $ 250 miljoen RiverPoint, twee blokken van Audi Field, tussen Capitol Riverfront en de Wharf, met pieren, activiteiten aan het water en plannen voor nieuwe restaurants. Met al deze culinaire investeringen zal de teleurstellende ranking van #107 Restaurants zeker verbeteren.