FLIGHT MEMBER
( COMMING SOON )

Bij Vliegtickets.com begrijpen we dat reizen meer is dan alleen van A naar B komen; het is een passie, een avontuur, en een verhaal dat wacht om verteld te worden. Daarom zijn we trots om ons nieuwste loyalty programma te introduceren: Flight Member. Dit programma is speciaal ontworpen voor de reislustigen onder ons, de dromers die de wereld willen ontdekken en de avonturiers die altijd op zoek zijn naar de volgende bestemming.

Vliegtickets naar FLIGHT MEMBER vergelijken

Flight Member is niet zomaar een programma; het is jouw toegangspoort tot een wereld vol exclusieve voordelen, gepersonaliseerde ervaringen en de kans om nog meer uit je reizen te halen. Wij geloven dat jouw loyaliteit beloond moet worden, en met Flight Member maken we dat waar. Verdien punten bij elke interactie, verzilver ze voor unieke voordelen zoals verminderde boekingskosten, en krijg toegang tot exclusieve prijsalerts die jou op de hoogte houden van de beste deals die passen bij jouw reiswensen.

Maar dat is nog niet alles. Als onderdeel van Flight Member krijg je ook de kans om deel te nemen aan een community van gelijkgestemde reizigers. Deel jouw ervaringen, leer van anderen, en ontdek samen de geheimen van de wereld. Van de verborgen parels in bruisende steden tot de adembenemende natuur in verre landen, met Flight Member ligt de wereld aan je voeten.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij Flight Member en begin met het transformeren van jouw reiservaringen. Ontdek, droom, en vlieg verder dan ooit tevoren. Dit is jouw uitnodiging om deel uit te maken van iets groters, om beloond te worden voor je avontuurlijke geest, en om elke reis te maken met het gevoel dat je deel uitmaakt van onze reizende familie. Word nu Flight Member en laat je reisverhaal beginnen.

Wordt jij ook FLIGHT MEMBER?

JOIN FLIGHT MEMBER bij Vliegtickets.com

Wij van vliegtickets.com maken je het zo gemakkelijk mogelijk. Door het direct zoeken binnen meerdere airlines kan jij altijd jouw geschikte vliegticket vinden.

01
Schrijf je in voor FlIGHT MEMBER

Door het inschrijven van jouw FLIGHT MEMBERSHIP ben je direct onderdeel van de MEMBER CLUB van Vliegtickets.com

02
Geniet direct van de voordelen

Nadat jouw abonnement is begonnen kan je meteen genieten van alle voordelen van het FLIGHT MEMBERSHIP

03
Spaarpunten
Store

Ontvang bij boekingen spaarpunten welke je weer kan inwisselen in onze FLIGHT SHOP

Veel gestelde vragen over het FLIGHT MEMBERSHIP

Lid worden van Flight Membership is eenvoudig. Bezoek onze website, klik op de Flight Membership-sectie en vul het aanmeldformulier in. Zodra je je hebt ingeschreven, ben je direct lid en kun je beginnen met het verdienen van punten en het genieten van de exclusieve voordelen.

Je verdient punten door verschillende activiteiten op onze website, zoals het boeken van vluchten, het inschrijven voor prijsalerts, het deelnemen aan speciale promoties, en het delen van onze deals op sociale media. Elke activiteit heeft een specifiek aantal punten dat je kunt verdienen, welke duidelijk worden aangegeven op onze website.

Je kunt je punten inwisselen voor een reeks beloningen, waaronder verminderde boekingskosten, exclusieve toegang tot speciale aanbiedingen, en prioriteitstoegang tot klantenservice. Daarnaast bieden we ook gepersonaliseerde reisopties en de mogelijkheid om punten te gebruiken voor upgrades en andere spannende reisgerelateerde voordelen.

Je Flight Membership punten blijven geldig zolang je actief deelneemt aan ons programma. Een punt wordt als actief beschouwd als je binnen een periode van 24 maanden na het verdienen of uitgeven van punten een vlucht boekt of een andere kwalificerende activiteit uitvoert. Zorg ervoor dat je regelmatig deelneemt om je punten en je lidmaatschapsvoordelen te behouden.

Ja, binnen het Flight Membership programma zijn er verschillende niveaus beschikbaar, elk met zijn eigen set aan voordelen. Naarmate je meer punten verzamelt, kun je je lidmaatschapsstatus upgraden naar hogere niveaus, die nog exclusievere voordelen en privileges bieden, zoals grotere kortingen, speciale aanbiedingen, en persoonlijke reisassistentie.