Slimme manieren om frequent flyer miles te verdienen en te gebruiken voor vliegtickets

Slimme manieren om frequent flyer miles te verdienen en te gebruiken voor vliegtickets

Inhoudsopgave

Slimme manieren om Frequent Flyer Miles te verdienen en te gebruiken voor vliegtickets

Wat zijn Frequent Flyer Miles?

Frequent flyer miles zijn beloningspunten die worden verzameld door vliegers in ruil voor hun zo vaak mogelijk vliegen met hetzelfde vliegmaatschappij. Het programma is ontworpen door vliegmaatschappijen om hun klanten te aanmoedigen om meer te vliegen en daarom krijgen reguliere vliegers vaak toegang tot verschillende voordelen.

Hoe verdien je Frequent Flyer Miles?

Er zijn twee manieren waarop je je punten kunt verzamelen: door het kopen van tickets van de betreffende luchtvaartmaatschappij of door het deelnemen aan een partnerprogramma. Partnerprogramma’s bestaan uit luchtvaartmaatschappijen, creditcards, winkelketens en andere organisaties die punten aanbieden in het programma van de luchtvaartmaatschappij als je bij hun winkelt of hun creditcards gebruikt.

Frequent Flyer Miles verzamelen met creditcard

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden hun klanten de mogelijkheid om punten te verdienen als ze hun creditcards gebruiken voor alledaagse uitgaven. Je kunt je punten verzamelen door je vliegersnummer toe te voegen aan je account/kaart en het gebruik ervan om voor alledaagse aankopen, zoals voedsel, benzine, etc.

Frequent Flyer Miles verzamelen met partners

Veel vliegmaatschappijen hebben ook partners die punten bieden in hun programma’s. Deze partners variëren van hotels, winkelketens en autoverhuurbedrijven. Deze partners bieden je punten als je bij hen boekt of hun diensten gebruikt.

Hoe gebruik je Frequent Flyer Miles?

Frequent flyer miles kunnen worden gebruikt om een ​​reis te boeken bij de luchtvaartmaatschappij waarbij je bent aangesloten. Er zijn ook andere manieren om je punten te gebruiken, zoals het upgraden van eerdere vluchten, het kopen van andere tickets, het krijgen van kortingen bij winkels, etc.

[tp_from_our_city_fly_shortcodes origin=”AMS”] vluchten met Frequent Flyer Miles

Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om vluchten met hun Frequent Flyer Miles te boeken. Ja, dat is mogelijk. De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden hun klanten de mogelijkheid om hun punten te gebruiken om vluchten te boeken. Je kunt hiervoor je gespaarde punten inruilen op hun website of via hun mobiele app.

Voordelen van het gebruik van Frequent Flyer Miles

Frequent flyer miles kunnen een slimme manier zijn om geld te besparen bij het boeken van vluchten. Naarmate je meer punten verzamelt, zul je meer voordelen krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kortingen krijgen, wat je het gevoel geeft alsof je gratis vliegt. Ook kun je gratis upgrades verdienen, waardoor je in luxere klassen kunt vliegen met alle voordelen die eraan zijn verbonden.

Tips voor het verzamelen van punten

Als je snel punten wilt verzamelen, dan is het verstandig om al je aankopen te doen met je creditcard die gekoppeld is aan het frequent flyer programma. Je zou ook aan de partners kunnen deelnemen, zodat je meer punten kunt verzamelen. Daarnaast zou je je vluchten zo plannen dat je een vliegticket krijgt met veel stops, zodat je meer punten verzamelt.

Conclusie

Frequent flyer miles kunnen een nuttige tool zijn voor reizigers om geld te besparen op hun vluchten. Door de verschillende partnerprogramma’s te verkennen en je creditcard te gebruiken bij het doen van aankopen, kun je meer punten verzamelen en je reiservaringen verbeteren. Door slim gebruik te maken van je punten kun je profiteren van tal van voordelen en je drzom vluchten boeken.