Charter uw eigen vliegtuig | PRO HEMEL

Inhoudsopgave


WAAROM EEN VLIEGTUIG CHARTEREN?

Het is simpel: chartervluchten bieden u de grootst mogelijke vrijheid: u vliegt naar bestemmingen die niet bereikbaar zijn met lijnvluchten, vermijdt tussenstops en reist op de door u gewenste tijden. Vooral voor grote groepen is een chartervlucht daarom meestal de aantrekkelijkere oplossing – en vaak goedkoper dan een lijnvlucht.

WAT MAAKT CHARTERVLUCHTEN ZO BIJZONDER?

“Een chartervlucht kan een heel bijzondere ervaring zijn voor een groep”, zegt Andy Falck, Head of Aircraft Charters. “Je kunt instapaankondigingen doen, het vliegtuig van een merk voorzien en een heel andere service aanbieden.” Sommige klanten kiezen voor een chartervlucht om een ​​presentatie te geven aan boord van het vliegtuig of omdat ze specifieke wensen hebben op het gebied van entertainment en catering. Laat ons weten wat uw wensen zijn:

Vraag een chartervlucht aan

COMBINEER GEPLAND MET CHARTERVLUCHTEN

Een combinatie van charter- en lijnvluchten is bijvoorbeeld zinvol als u een langeafstandsvlucht nodig heeft, maar de passagiers ver uit elkaar wonen. Zo kunnen we medewerkers uit heel Europa met een lijnvlucht naar Londen brengen, waar ze samen op een chartervlucht naar New York kunnen stappen. Dit concept is bijzonder geschikt voor internationale congressen, beurzen en evenementen.

HOEVEEL KOST EEN VLIEGTUIGCHARTER?

Op Find & Fly krijgt u direct prijsindicaties – voor lijn- en chartervluchten. Zo kunt u zelfstandig gegevens inzien, een eerste zoekopdracht uitvoeren en uw groepsvluchten online regelen. Naast de prijs kunt u bijvoorbeeld ook de vluchtduur en de vroegste of laatste vluchtoptie vergelijken. Inspiratie nodig? De Pro Sky Destination Finder vertelt u welke bestemmingen het beste bij uw budget passen.

Test Vind & Vlieg