Vliegtuigen met 50 zitplaatsen: beste opties voor Group Air Charter

Inhoudsopgave

Het is geen verrassing dat de meeste mensen privévliegtuigen associëren met kleine jets met zes zitplaatsen of luxe zware jets, compleet met tweepersoonsbedden, banken en eetgedeeltes. Maar wat zijn uw opties als u een groep van 50 mensen van de ene plaats naar de andere moet krijgen?

Als u in een groep reist, zijn er een paar vliegtuigen die het meest geschikt zijn om elk lid te huisvesten zonder in te boeten aan comfort of stijl.

De voordelen van privé vliegen voor groepsreizen

Hier is de waarheid: vliegen met een privécharter is niet langer een luxe-ervaring die voorbehouden is aan de superrijken. Als je grote groepen hebt die samen reizen, wordt het kopen van een privévliegtuig goedkoper, en in sommige gevallen kan het kosteneffectiever zijn dan te proberen iedereen op dezelfde commerciële vlucht te persen.

Nog beter, uw groep kan de lange rijen bij de beveiliging, het parkeergedoe en de andere stress van commercieel vliegen overslaan.

Van sportteams tot uitvoerende groepen tot familiereünies en meer, de volgende jets kunnen een optimale oplossing bieden voor groepsvluchten:

Embraer ERJ 145

De ERJ 145 was oorspronkelijk ontworpen voor regionale reizen, maar opdrachtgevers zagen al snel het potentieel ervan als optie voor groepsvluchten. Met zitplaatsen voor maximaal 50 passagiers en extra bemanningsleden geniet het nu een reputatie als een van de beste opties voor grotere reisgezelschappen.

Dankzij twee Rolls Royce-motoren kan de jet vliegen met een snelheid van 517 mijl per uur, zodat u uw bestemming snel en voordelig kunt bereiken. De ERJ wordt ook geleverd in een model met een groot bereik dat de prestaties met 15% verbetert en u verder kan brengen dan het standaardmodel.

Bombardier CRJ-serie

Bombardier heeft zijn plaats in de luchtvaart verdiend als leider op het gebied van veiligheid, innovatie en luxe, en zijn CRJ handhaaft al het bovenstaande. Deze serie is misschien wel de meest populaire in de branche, waarbij Bombardier beweert dat er ongeveer elke vijf seconden ergens ter wereld een CRJ landt of opstijgt.

De CRJ-familie bestaat uit meerdere modellen, waaronder de CRJ 550, de CRJ 700 en de CRJ 900. De 700 biedt plaats aan maximaal 78 passagiers, terwijl de 900 een verlengde versie van de 700 is en enkele extra zitplaatsen biedt. . De 550 is de nieuwste in de line-up en dient als het eerste triple class vliegtuig met 50 zitplaatsen ter wereld. Het biedt ook meer beenruimte dan enig ander vliegtuig in zijn klasse.

Boeing 737-500 VIP

Bron

Last but zeker not least, het Boeing 737-500 VIP-vliegtuig doet zijn VIP-aanduiding echt eer aan. Deze krachtige zakenjet heeft een klassieke zitconfiguratie voor maximaal 56 passagiers. Er is voldoende laadruimte voor elke reiziger, voldoende been- en elleboogruimte, comfortabele stoelen en goede verlichting. En in echte Boeing-mode is alles aan boord van het vliegtuig doordacht ontworpen voor comfort en luxe.

Access Jet Group is uw bron voor groepsvluchten. Neem vandaag nog contact op met ons conciërgeteam voor prijzen en beschikbaarheid.