Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Vliegen naar Columbus, Ohio

Vliegtickets naar Columbus, Ohio Vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Columbus, Ohio

Columbus, Ohio is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Ohio en een metropool binnen de Midden Westen regio. Evenals vele steden in de VS was de stad een van de eerste die werd gecoloniseerd door de britten. Het werd grotendeels ontwikkeld rondom de Ohio rivier, waar het doorgaans werd gebruikt voor transport van goederen.

Columbus, Ohio werd officieel gesticht op 27 april 1812 door de Amerikaanse overheid. Na de Amerikaanse Revolutie van 1776, de Amerikanen planden deze nieuwe stad met het oog op een vestiging met het oog op regelmatige handel en transport. Nu is Columbus een van de grootste steden in de Verenigde Staten, bekend om zijn leefbaarheid en economische ontwikkeling.

Waarom Columbus, Ohio

De stad Columbus, Ohio wordt beschouwd als een van de meest opwindende Amerikaanse steden als het gaat om kunst, cultuur, vrije tijd activiteiten, en economische mogelijkheden.

De stad heeft een aantal prachtige historische locaties zoals de Ohio Statehouse, de Grandview Heights National Historic District en de Dublin Historic District. Er zijn een aantal culturele evenementen, waaronder de Ohio Armchair Theater Series, de Columbus Gay Pride, en de Ohio State Fair. Er zijn een aantal van de beste musea in de VS zoals het Ohio Theater, het Ohio History Center, het Wexner Center for the Arts, en het Center of Science and Industry.

Ook heeft Columbus een sterling reputatie wat betreft educatie. De Ohio State University is de bekendste en meest invloedrijke instelling voor hoger onderwijs in de stad, bekend om hun academy en landbouwonderzoek. Er is ook een breed scala aan andere middelbare scholen en lokale universiteiten die een buitengewone educatieve omgeving bieden.

5 bezienswaardigheden in Columbus, Ohio die je moet zien

  • Columbus Zoo & Aquarium – De Columbus Zoo & Aquarium is een van de grootste dierentuinen in de Verenigde Staten, met meer dan 7500 dieren in hun verzameling.
  • Nationaal Park Hocking Hills State Park– Het Hocking Hills State Park biedt een rustige omgeving voor de bezoeker, met meer dan twintig prachtige locaties, waaronder canyons, ravijnen en prachtige watervalletjes.
  • COSI Columbus – COSI Columbus is een wetenschapsmuseum in Columbus, Ohio, waar u de nieuwste wetenschap en technologie kunt ervaren.
  • Franklin Park Conservatory – De Franklin Park Conservatory is een prachtig park met een omgeving vol planten, statuary en andere kunstwerken.
  • Nationaal Kampioenschap Football Museum – De National Championship Football Museum geeft een fascinerende blik op de historie van collegefootball in Ohio, met bijna twintig verschillende interactieve exposities.

5 restaurants in Columbus, Ohio waar je naartoe moet gaan

  • Restaurant Veritas – Dit restaurant biedt vers bereide ingredienten en creatieve gerechten, gecreëerd door chef-kok Andrew Smith.
  • G.Michael’s Bistro & Bakery – Geniet van topkwaliteit comfort voedsel gemaakt met verse lokale ingrediënten in een warme intieme omgeving.
  • The Refectory Restaurant & Bistro – Geniet van een menu met zeer goede gerechten gemaakt met de beste ingrediënten.
  • Mitchell’s Ocean Club – De vis- restaurant biedt diverse soorten vis gerechten.
  • 101 Beer Kitchen – Dit restaurant biedt geweldige bieren, gecombineerd met vers bereid voedsel.

Welke luchthavens heb je in de buurt van Columbus, Ohio?

De stad Columbus, Ohio heeft twee internationale luchthavens in de buurt, de John Glenn International Airport (CMH) en de Rickenbacker International Airport (LCK).

John Glenn International Airport is de meest populaire luchthaven in de stad, met internationale luchtverbindingen naar steden zoals Londen, Toronto, Los Angeles, Tokyo en nog veel meer. De luchthaven biedt ook nationale verbindingen met steden zoals Dallas, Atlanta, New York, Chicago en Washington, DC.

Rickenbacker International Airport (LCK) is de tweede grote luchthaven in de stad, bieden nationale verbindingen en chartervluchten. De luchthaven ligt in het zuiden van de stad en biedt verbindingen naar steden zoals Detroit, Minneapolis, Sarasota, Tampa en New York.

In Columbus, Ohio zijn er ook veel kleinere regionale luchthavens met toegang tot steden zoals Chicago, Detroit, Cincinnati en Indianapolis. Deze luchthavens bieden meestal goedkopere tickets voor passagiers binnen de regio.

Columbus, Ohio
Inhoud pagina
Alle Vliegtickets intercontinentaal