Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Vliegen naar Natal

Vliegtickets naar Natal Vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Natal

Natal is een staat in het oosten van Brazilië gelegen langs de Atlantische Oceaan. Er wordt verondersteld dat de oorsprong van de naam ‘Natal’ wordt toegeschreven aan het woord ‘natale’, wat “nationale vakantie” in het Latijn betekent. De staat werd officieel in 1889 opgericht en speelt een belangrijke rol in de economische, culturele en politieke toestand van Brazilië.
Natal heeft de welvarendste economieën van Brazilië, met de lokale industrie die al decennialang voor groei zorgt. Naast de industriële groei was er ook een snelle toename in toerisme en het aantal bezoekers aan de staat. Natal heeft een prachtig landschap, verschillende historische monumenten en een verscheidenheid aan diverse tropische attracties.

Waarom Natal?

Natal heeft een aantal uitstekende toeristische plekken en heeft daarom de afgelopen jaren veel toeristen aangetrokken. Het landschap en het klimaat bieden toeristen het ideale kader voor een ontspannen en zorgeloze vakantie. De omgeving bestaat uit prachtige stranden, weelderige bossen, eindeloos uitzicht over de oceaan, spectaculaire watervallen en rustige sfeervolle steden.
Het unieke en prachtige landschap, gelegen in het oosten van Brazilië, biedt een veelzijdigheid aan culturele bezienswaardigheden. Natal is ook een van de meest pittoreske steden van Brazilië, waar de blaue lucht, het heldere water, de levendige kustlijnen en de rustige sfeer, maken dat het een ideale plek is om te genieten.

5 bezienswaardigheden in Natal die je moet zien?

1. Museu de Natal — Dit was de eerste staatsmuseum van Natal. Het heeft tientallen kunstwerken, antiek en historische documenten die de cultuur van de staat weerspiegelen.
2. Natal Pipa Beach — Een van de mooiere stranden in Natal met spectaculaire zonsondergangen, golvende palmbomen en kristalhelder water.
3. Ponta Negra Lighthouse — Biedt een prachtig uitzicht over de stad Natal en de Atlantische Oceaan.
4. Genipabu Sand Dune — Een enorme duin in Natal die een van de mooiste stranden in Brazilië verbindt met de verstilde lagune.
5. Pirangi do Norte — Dit strand is een van de grootste en meest rustige stranden van Natal. Hier kun je baden in de rustige Mango Sea.

5 restaurants in Natal welke je moet bezoeken?

1. Tropicana Cafe — Een van ’s werelds mooiste kustrestaurants met een spectaculair uitzicht op zee.
2. Ponte Negra Restaurant — Hier kun je genieten van lokale Braziliaanse gerechten, geserveerd door een vriendelijke staf met dé beste service.
3. O Pescador — Heerlijke zeevruchten geserveerd in een magisch kader aan de oever van de oceaan.
4. Restaurante de Oceano — Geniet hier van de prachtige natuur en de schitterende uitzichten op de oceaan terwijl je loopt geniet van Braziliaanse paella.
5. Bossa Nova — Een uitgebreide selectie van heerlijke visgerechten, binnen een tropisch decor.

Welke luchthavens heb je in de buurt van Natal?

Natal heeft twee luchthavens: de Internationale luchthaven Augusto Severo en de Nationale luchthaven Aluízio Alves. De luchthaven Augusto Severo is de grootste luchthaven in de regio. De luchthaven biedt zowel internationale als binnenlandse vluchten aan. Het vliegveld heeft 5 startsbanen, een terminal gebouw voor vertrek, landingsbaan en 12 gates waar de vliegtuigen kunnen aankomen en vertrekken. De luchthaven Aluízio Alves wordt voornamelijk gebruikt voor binnenlandse vluchten, met slechts 6 gates voor kleine vliegtuigen. Luchthaven Augusto Severo is een van de drukste luchthavens van Brazilië met meer dan 3 miljoen passagiers per jaar.

Natal
Inhoud pagina
Alle Vliegtickets intercontinentaal