Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Vliegen naar Punta Cana

Vliegtickets naar Punta Cana Vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Punta Cana?

De Caribische stad Punta Cana ligt op het populaire Caribische eiland Hispaniola, en is het meest bezochte gebied om te genieten van een luxe vakantie.

Het bestaan van Punta Cana dateert terug tot het midden van de jaren zeventig, toen de overheid en plaatselijke bedrijven samenwerkten om een uniek toeristisch resort te ontwikkelen.

Punta Cana is een van de eerste touristische bestemmingen in de regio, en is nu beroemd om de fantastische stranden, het spectaculaire uitzicht en de luxe accommodaties.

De tropische tuinen, natuurlijke baaien en de vele activiteiten die er te doen zijn, hebben er mede toe geleid dat Punta Cana een ultieme bestemming is geworden voor luxe vakantiegangers.

Waarom Punta Cana?

Punta Cana is ideaal voor toeristen die op zoek zijn naar het ultieme strandvakantie. De stad heeft meer dan 40 mooie stranden, die een uitstekende verblijf kunnen bieden aan reizigers met diverse gastronomische mogelijkheden, exotische graden, luxe hotelkamers en sporten zoals golf, watersporten en diepzeeduiken.

Er zijn tal van verschillende activiteiten te doen in Punta Cana, zoals bezoeken aan het nationaal park, kajakken, paardrijden, of een dagje dolfijn kijken. Het strandfestival van Punta Cana wordt jaarlijks gehouden en trekt duizenden toeristen aan.

Ook is er volop entertainment te vinden in Punta Cana, met zijn tal van bars, casino’s, nachtclubs, en tal van andere attracties.

5 bezienswaardigheden in Punta Cana die je moet zien?

  • Nationaal Park Desembarco del Granma: Dit park is de tweede favoriete toeristische attractie van het eiland, met meer dan 3.500 hectare aan tropische bossen, watervallen, mangroven en meren.
  • Macao Beach: De 4 kilometer lange Macao Beach is een van de Favoriete stranden van Punta Cana, met warme golven en witte zandstranden, ideaal voor watersportactiviteiten zoals zwemmen, kanoën, duiken en windsurfen.
  • Cocotal Golf & Country Club: Een drie-kampioenschapsbaan die is ontworpen om deugddoende ervaringen te geven aan bezoekers die de wereldklasse golfterreinen willen bezoeken.
  • Isabel de Torres Nationale Park: Een populair nationaal park met mooie wegen, vogelvrijplaatsen, watervallen, indrukwekkende rotsformaties en uitgebreide botanische tuinen waar je een aantal tropische plantensoorten kunt bewonderen.
  • Manati Park Bavaro: Het park geeft reizigers de kans om de wondere open wereld te verkennen met een verscheidenheid aan wilde dieren zoals zeehonden, leguanen, papegaaien en tijgers.

5 restaurants in Punta Cana welke je moet bezoeken?

  • Chihuahua Cucu: Een rustieke restaurant dat de lokale smaken mixt met de landelijke en continentale specialiteiten.
  • Wacamole Mexican Grill & Cafe: Een van de meest populaire Mexicaanse restaurant in Punta Cana, met zijn heerlijke kruiden en exotische smaken.
  • El Arco Restaurant:Een hippe eetgelegenheid met een menukaart vol met de wereldgerechten maar ook voor een Vanille ijs als je wilt.
  • Las Pumas: Een top-verschillende eeterin met een knettergekke sfeer en soms zelfs live-muziek.
  • Jazz on the Sea: Een elegante en luxe eetgelegenheid, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een romantische vakantie.

Welke luchthavens heb je in de buurt van Punta Cana?

Punta Cana heeft de meeste internationale luchthavens in de Caribische regio, waaronder de luchthaven “Punta Cana International Airport”, die meer dan 40 miljoen passagiers per jaar behandelt. Er zijn ook andere luchthavens in de buurt, zoals La Romana International Airport en Santiago International Airport, die vluchten uitvoeren naar verscheidene bestemmingen in de Cariben en Centraal- en Zuid-Amerika.

Punta Cana
Inhoud pagina
Alle Vliegtickets intercontinentaal