Vliegtickets.com logo | Jouw goedkope vliegtickets boeken

Vliegen naar Tokio

Vliegtickets naar Tokio Vergelijken met Vliegtickets.com


Het ontstaan van Tokio

Tokio is de hoofdstad van Japan en is een van de grootste steden ter wereld. De stad is ongeveer 400 jaar geleden gesticht. In het verleden heette Tokio Edo. De naam Tokio werd gekozen in 1869 tijdens de Meiji-restauratie.

Tokio is momenteel de belangrijkste stad van Japan en de drukste stad ter wereld. De stad heeft een populatie van meer dan 8 miljoen mensen. In het grondgebied van Tokio liggen veel bekende attracties, zoals de Tokyo Tower, de Tsukiji-markt en het prachtige Shinjuku-gewest. Tokio heeft ook meerdere musea, waaronder het Ueno-museum en het Delfini-museum.

Tokio is een van de belangrijkste economische centra van de wereld en de stad biedt veel van de meest innovatieve producten en services aan. De stad heeft ook veel van de meest luxueuze winkels en attracties. Verder is Tokio een gastheer van verschillende internationale evenementen.

Waarom Tokio?

Tokio is een geweldige bestemming voor elke reiziger. De stad biedt een bonte mix van cultuur, geschiedenis, kunst, amusement en gastronomie. De stad heeft veel entertainmentmogelijkheden, waaronder theater, musea, winkels, cafés, restaurants, concerten en besloten evenementen. Er zijn een verscheidenheid aan openbare attracties, waaronder Tokyo Disneyland, Gotemba Premium Outlets en verschillende tempels en parken.

Verder heeft Tokio meerdere historische bezienswaardigheden, waaronder een oude kasteel, verschillende tempels en de voormalige woning van de laatste Shogun. In Tokio kunt u ook genieten van allerlei lekker eten. Er zijn allerlei restaurants om uit te kiezen, waaronder soms winkels om over de stad te proeven.

Tokio is een geweldige stad om te wonen, te werken of te bezoeken. Het is misschien wel één van de meest inspirerende bestemmingen ter wereld. De stad heeft alles wat u nodig hebt om uw avontuur te beginnen.

5 bezienswaardigheden in Tokio die je moet zien

1. Tokyo Tower – De Tokyo Tower is een van de meest herkenbare symbolen van de stad en een populair toeristisch bestemming die u niet mag missen.
2. Shibuya-kruispunt – Een van de bekendste symbolen van Tokio, het Shibuya-kruispunt is een drukke straat die wordt verlicht door meer dan 5.000 kleurrijke lichtbakens.
3. Hakone – Hakone is het populaire gebied dat bekend staat om zijn thermale baden, bergpassen, tuinen en meren.
4. Tsukiji-markt – De Tsukiji-markt is de grootste vismarkt ter wereld en een populaire bestemming onder toeristen.
5. Asakusa – Asakusa is een voormalig navigatiecentrum en een van de oudste delen van Tokio. De stad heeft een mix van culturele attracties, waaronder tempels, galerijen en winkelgebieden.

5 restaurants in Tokio welke je moet bezoeken

1. Gonpachi – Een verrassend restaurant gelegen in de buurt van de de beroemde Tokyo Tower. Het restaurant serveert Japanse gerechten, waaronder sushi, tempura, soba en meer.
2. Kanda Yabu Soba – Kanda Yabu Soba is een traditioneel restaurant dat wordt gerund door de 7de generatie van een familie. Het restaurant serveert de beste soba-noodle bowl in de stad.
3. Sushi Kanesaka – Een luxe restaurant dat serveert over versen vissen. Het restaurant is al meer dan 30 jaar een van de beste sushi-restaurants in Tokio.
4. Torikizoku – Een populaire restaurantketen van Torikizoku waar iedereen kan genieten van kipgerechten en andere lekkernijen.
5. Sky Restaurant 634 – Sky Restaurant 634 is een luxe, exclusieve restaurant dat je de beste schotels en service biedt.

Welke luchthavens heb je in de buurt van Tokio?

Tokio heeft twee internationale luchthavens in de buurt, namelijk Narita International Airport en Haneda Airport. Narita International Airport is de drukste luchthaven van Japan en is de luchthaven die het meest wordt gebruikt door internationale reizigers. Haneda Airport is de tweede drukste luchthaven van Japan en is de enige luchthaven die 24 uur per dag, 7 dagen per week bedrijven. Haneda Airport serveert echter voornamelijk aankomsten en vertrekken van binnenlandse vluchten.

Tokio
Inhoud pagina
Alle Vliegtickets intercontinentaal