SkyTeam


SkyTeam is een van de drie grootste luchtvaartallianties ter wereld en biedt passagiers een naadloze ervaring op meer dan 1.150 bestemmingen in meer dan 175 landen. Het werd opgericht in 2000 als een samenwerkingsverband tussen tien luchtvaartmaatschappijen en heeft momenteel 19 leden.

Als lid van SkyTeam kunnen passagiers van de ene naar de andere luchtvaartmaatschappij overstappen zonder hun bagage opnieuw in te checken en genieten van vele voordelen, zoals toegang tot SkyTeam-lounges, frequent flyer-voordelen en meer.

SkyTeam-leden zijn onder meer Air France, Delta Air Lines, KLM, China Airlines, Korean Air, Aeromexico en meer. Elk lid behoudt zijn eigen identiteit en merk, maar werkt nauw samen met andere leden in het netwerk van SkyTeam om het beste aanbod aan passagiers te bieden.

SkyTeam-leden streven ook actief naar duurzaamheid en nemen maatregelen om de impact van luchtvaart op het milieu te verminderen. Dit omvat het verminderen van afval en vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

SkyTeam biedt ook een beloningenprogramma voor frequent flyer genaamd SkyTeam Elite en Elite Plus. Passagiers die zich bij deze programma’s aansluiten, krijgen voordelen zoals voorrang bij inchecken, boarding en bagageafhandeling, evenals toegang tot lounges en andere exclusieve aanbiedingen.

Al met al is SkyTeam een ​​belangrijk onderdeel van de luchtvaartindustrie en biedt het passagiers een naadloze reiservaring en talloze voordelen. Als u van plan bent om naar meerdere bestemmingen te reizen, kan lid worden van een luchtvaartalliantie zoals SkyTeam een ​​fantastische keuze zijn om uw reis soepeler en comfortabeler te maken.