Vergelijk vliegtickets Marseille!

De goedkoopste vliegtickets naar Marseille

vergelijk en boek direct online

Vliegtickets Marseille Vergelijken

Een van de grootste plaatsen van Frankrijk is Marseille, dat aan de oostkust van de Middellandse Zee ligt. Ontdek deze prachtige havenstad met haar prachtige stranden.

Met een meer dan 40km lange kustlijn en eindeloze stranden is er in de zomer altijd genoeg plek op het strand. Wilt u graag snorkelen, dan is Callelounge een mooie plek om het water in te gaan. 

Tip: Bezoek het vissershaventje Cassis, aan de voet van Cap Canaille. Hier is een prachtig uitzicht en u kunt hier heerlijk uit eten. Vliegtickets.com vergelijkt lowcost airlines van en naar Marseille. Niet alleen luchtvaart-maatschappijen maar ook vliegticketaanbieders zoals RyanAir en Transavia en easyJet worden in de resultaten meegenomen. 
 

Vliegtickets naar Marseille varieren van 70 Euro tot 300 Euro per vliegticket. Luchtvaartmaatschappijen als Air France, Lufthansa of RyanAir hebben vaak goedekope deals.
Wij vergelijken deze aanbieders ook in onze resultaten, wanneer u op de betreffende aanbieder klikt worden de prijzen automatisch geladen.

Vergelijken = besparen

zo werkt Vliegtickets.com

  • 1. vul uw bestemming in
  • 2. vergelijk de prijzen
  • 3. aanbieding gevonden
91265
vliegtickets
1152
ervaringen
321
aanbieders