Dus je hebt besloten om met je kinderen op pad te gaan, en nu zwemmen er allerlei dingen door je hoofd. Wat moet je meenemen? Moet ik twee badpakken meenemen? Heb ik een overhemd nodig? Hoe zit het met korte broeken? Er komt veel bij kijken, vooral als je een kind of een paar meeneemt. Allereerst, haal diep adem, maak uzelf los van uw verwachtingen en lees onze uitgebreide lijst door. Hier zijn de do’s en don’ts bij het backpacken met kinderen.

De Do’s.

Zorg wel dat je licht inpakt.

De gemiddelde persoon kan ongeveer 10% van zijn lichaamsgewicht op zijn rug dragen – dat geldt ook voor kinderen. Kinderen moeten hun eigen rugzakken dragen, met hun eigen spullen. Het bevordert onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en een gevoel van voldoening. Houd er rekening mee dat het onvermijdelijk is dat u als ouder uw rugzak, een kinderrugzak en misschien zelfs een kind meer dan af en toe bij u draagt. Wat is het plan als je kind niet verder kan en jij alles moet pakken? Onthoud dat elke ons telt.

Controleer de uitrusting van uw kind dubbel en driemaal.

Kinderen zijn de definitie van verstekelingen en kunnen elk pakket met malafide items verdubbelen. Het spreekt voor zich dat je de rugzak van je kinderen moet controleren voordat je vertrekt, maar misschien wil je die rugzak drie keer controleren – omdat ze sluw zijn en je per ongeluk meer mee zou kunnen nemen dan je had verwacht.

Zorg ervoor dat je het favoriete speelgoed van de kinderen meeneemt.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zou speelgoed moeten komen. Hoe lang je ook in het buitenland bent, kinderen hunkeren naar een gevoel van normaliteit. Het meenemen van die favoriete liefdesauto of luciferdoosje zorgt ervoor dat ze comfortabel zijn en een thuisgevoel hebben. Dit kan een paar extra grammen/grammen betekenen, of het ergste nog, ponden/kilo’s, maar het is het zeker waard.

Doe, pak boeken en kunstbenodigdheden in.

Als je op vakantie of op reis bent, is het een goed idee om wat leermiddelen mee te nemen. Ze kunnen lichtgewicht zijn, maar bieden toch veel diversiteit wanneer ze onderweg zijn. U kunt deze activiteiten gebruiken om lang te wachten, of om u te concentreren op een bepaalde studie. Neem ook een notitieboekje mee voor uw kinderen om een ​​aantal van hun favoriete ervaringen van elke dag op te schrijven, of om gewoon foto’s te maken. Dit zal ze in de loop van de tijd helpen herinneren en het geheugen voor de komende jaren versterken. Ga voor een diepgaande analyse naar Thuisonderwijs in het buitenland: een gids voor beginners.

Breng een magere, goed samengestelde medische tas mee.

U dient een medische kit mee te nemen. Het hoeft niet veel items te bevatten, maar het moet wel dingen bevatten die moeilijk in een mum van tijd te krijgen zijn. Zorg ervoor dat uw kit antihistaminica, verband, een actueel antibioticum, een zelfklevend verband en vloeibare hechtingen bevat. Dit is het absolute minimum, maar overweeg zorgvuldig wat u in verschillende situaties nodig heeft en plan dienovereenkomstig.

Zorg voor een papieren versie van vitale gegevens.

Sommige landen hebben originele of geapostilleerde documenten nodig, dus u kunt dit het beste onderzoeken voordat u aankomt. Bewaar in ieder geval een back-up van al uw documenten, evenals die van uw kinderen. Dit moet kopieën zijn van geboorteakten, paspoorten en, als u getrouwd bent, een kopie van uw huwelijksakte. U kunt ook een formeel ondertekende of notariële brief overwegen waarin u toestemming geeft om alleen met uw kinderen te reizen, mocht u of uw partner uit elkaar gaan. Bewaar één exemplaar bij u en plaats er een in uw e-mail of online in een clouddrive.

Neem wel lege tassen mee.

In dit geval zal de reizende steen onvermijdelijk mos verzamelen en items voor meerdere doeleinden zijn de sleutel. Zorg ervoor dat je een lichtgewicht, losse tas meeneemt om als persoonlijk item in het vliegtuig of de trein te gebruiken. U kunt dit ook gebruiken in supermarkten of van en naar de markt. Als u een duurzame, weerbestendige tas gebruikt, kunt u deze wellicht ook gebruiken om uw tas vast te zetten voor de luchthaven of voor last-minute extra ingecheckte bagage.

Breng wel je gaffertape mee

Dit is het geheime wapen voor elke ouder die met kinderen reist, of reizigersperiode. Gaffertape is geweldig voor het beveiligen van een plaats met scherpe voorwerpen (salontafel, metalen deur, enz.), En het kan worden gebruikt voor knutselen of om je spullen van tijd tot tijd te repareren. Het laat geen sporen achter op meubels of plakkerige resten, dus het is perfect voor hotels of vakantieverhuur.

Download de Google Translate-app.

In een mum van tijd kan Google Translate een redder in nood zijn. Het heeft zelfs augmented reality waarmee je afbeeldingen, verpakkingen, straatnaamborden, metroborden en menu’s in de taal van je voorkeur kunt zien. Het is absoluut een must-have als je verdwaald bent in de wereld en moeite hebt om lokaal met mensen te communiceren (wat je eerste keuze zou moeten zijn).

De Don’ts

Pak niet meer dan twee van iets in.

Alles wat je hebt kan binnen een dag worden gewassen en meestal gedroogd. Houd er rekening mee dat je onderweg hier en daar dingen kunt oppikken, wat voor meer flexibiliteit zorgt. Je hoeft niet met een hoop spullen te sjouwen die je niet echt nodig hebt en die je zelden zult gebruiken. Houd je verpakking minimaal en gestroomlijnd, en je zult een veel bevredigender avontuur beleven.

Neem niet te veel toiletartikelen mee.

Toiletartikelen en extra schoenen zijn zonder twijfel de grootste belasting op een rugzak, vooral als je met kinderen reist. Bijna alle dingen zijn op alle plaatsen beschikbaar. Tenzij je een recept hebt of iets dat ongelooflijk moeilijk te vinden is, laat het dan thuis of neem een ​​heel klein beetje mee om jezelf een paar dagen de tijd te geven om lokaal te kopen. Het zal waarschijnlijk goedkoper en minder gedoe zijn om op uw bestemming te verkrijgen.

Vergeet kauwgom niet op de luchthaven

Het enige dat bovenaan de lijst staat, is kauwgom of lolly’s meebrengen voor de kleintjes. Luchtdruk is zwaar voor hun kleine oren, en wat echt kauwgom kan helpen om de druk in hun binnenoor te verminderen. Dat gezegd hebbende, kinderen zouden hun suikerinname een week of twee voor een vlucht echt moeten verminderen om hun immuniteit voor de gevreesde vliegtuigbacteriën op peil te houden.

Neem geen autostoeltjes mee

Een andere polariserende mening, maar de meeste plaatsen hebben autostoelverhuur en andere autostoelwetten van uw eigen land, en in andere gevallen kan het goedkoper zijn om er gewoon een ter plaatse te kopen. Bovendien hebben veel locaties externe verhuurbedrijven die u op de luchthaven of uw accommodatie zullen ontmoeten met verschillende babyspullen, waaronder autostoeltjes. Autostoelen zijn zwaar, passen niet gegarandeerd in uw voertuig, gaan kapot door luchtvaartmaatschappijen en zijn erg vervelend om mee te reizen. Hoewel veiligheid voorop staat, komen comfort en gemak op de tweede plaats, er zijn genoeg veilige opties die zeker zullen werken voor de leeftijds- en gewichtsbeperkingen van uw kind, zodat het meenemen van uw eigen apparaat niet langer verplicht is.

Vertrouw niet op Google om uw reis te boeken

Als het enigszins mogelijk is, kun je op je bestemming terecht en begin je met het boeken van accommodaties voor de langere termijn, het zal je meer besparen dan je je kunt voorstellen. Als je een zwak hart hebt en geen spel speelt om dat risico te nemen, moet je de lokale zoekmachine gebruiken voor je bestemming. Dit is een andere geweldige optie om ervoor te zorgen dat u een geweldige prijs krijgt voor uw gastvrijheid, excursies en vluchten.

Geloof de hype niet

Probeer prikborden en groepen op sociale media te vinden van mensen die wonen of reizen in uw voorgestelde reisbestemming, en leer wat u van hen kunt vinden. We hebben de neiging om veel gefilterd nieuws en media rond een bepaald gebied te horen, maar het klinkt niet altijd waar als je laarzen op de grond hebt. Vooral als het gaat om kinderen en veilig en comfortabel reizen, zorg er dan voor dat je contact maakt met mensen die daadwerkelijk in de buurt zijn met hun kleintjes.

Vergeet het klimaat niet

Op sommige plaatsen is het overdag warm en ’s nachts koud. Zorg ervoor dat je een paar lagen hebt om ervoor te zorgen dat je bedekt bent voor het geval het sneeuwt in Georgia of regent in Dubai. Het gebeurt, en het kan een domper op uw reis zijn als u of uw kinderen niet zijn uitgerust met de juiste kleding voor het klimaat. Sjaals, sokken en lang ondergoed zijn allemaal geweldige nietjes die gemakkelijk overgaan in verschillende klimaten. Ze zijn licht, werken onafhankelijk en kunnen veel weersproblemen oplossen die zich kunnen voordoen. Bezoek Holiday-Weather.com om de gemiddelde temperaturen en andere klimaatinformatie te bekijken voordat je op reis gaat.

Denk er niet te veel over na

Kinderen zijn wendbaar, aanpasbaar en gemakkelijker om mee te reizen dan je zou denken. Hoewel het ontmoedigend klinkt en als veel werk; onthoud dat het een leuk avontuur is en dat alles wat erbij komt kijken een leerervaring is. Doe je best om met de stroom mee te gaan en onthoud dat er niets is dat een bolletje gelato niet kan oplossen. Je bouwt herinneringen op en op een dag zul je terugkijken en lachen om de tegenslagen.

Tot slot

Reizen gaat over de wereld zien, contact maken met vriendelijke mensen en genieten van de minder bereisde weg. Dat is de reden waarom backpacken met kinderen meer gaat over het loslaten van je verwachtingen, rollen met de stoten en iets geweldigs ervaren dat jij en je kinderen nooit zullen vergeten.