Instagram is een prachtige plek voor creatieve mensen om hun talenten te delen. En er zijn sommige mensen op Instagram die creatief naar een hoger niveau tillen, wat resulteert in afbeeldingen en video’s die gewoon adembenemend zijn, of ronduit supercool. Hier vind je een selectie van ongelooflijk getalenteerde en creatieve fotografen en digitale artiesten die je op Instagram kunt volgen. Merk op dat digitale kunstenaars vaak iets unieks en hun eigen creatieve visie op een plek creëren die niet noodzakelijk is wat je op de bestemming zou zien. Het is dus de moeite waard om dat in gedachten te houden en hun werk te waarderen voor de ongelooflijke kunst die het is.

1. @paperboyo

Rich, ook bekend als Paperboyo, heeft een unieke stijl waarbij hij papieruitsparingen in zijn fotografie gebruikt om je een ander perspectief dan de norm te laten zien. Via zijn account zie je het Colosseum in Rome overgenomen door een gigantische octopus, torens in Dubai die veranderen in vechtrobots en een hele reeks ander creatief werk. Rich’s feed is eigenlijk gebaseerd op reizen, dus hij verkent de wereld en creëert vervolgens zijn eigen manier om de plaatsen die hij bezoekt met jou te delen.

Lees meer over @paperboyo in ons interview.

Colosseum in Rome door Paperboyo - Screenshot

2. @nois7

Een populair account van Robert Jahns, zeer creatief en een meester in photoshop. Zijn werk is digitale kunst, dus niet bedoeld als een echt perspectief. Je moet hem echter volgen en de creativiteit en vaardigheid waarderen die in zijn werk komen kijken. Veel van zijn afbeeldingen zijn reisplaatsen vermengd met andere afbeeldingen met verbluffende kleuren en lichten. Bekijk hem en wees voorbereid om versteld te staan.

Kasteel Neuschwanstein digitale kunst door nois7 (Robert Jahns)

3. @demas

Demas is ook een top photoshop-editor. Zijn foto’s zijn gebaseerd op reisbestemmingen over de hele wereld, en daarin gebruikt hij zijn vaardigheden om zijn eigen unieke visie te creëren. Dit kan het samenvoegen van meerdere afbeeldingen zijn, waardoor de lucht en de kleur worden verbeterd, maar het eindresultaat is iets waardoor je blijft staren.

Creatieve fotografie door demas

4. @dariustwin

Dit account van Darren Pearson creëert unieke afbeeldingen met behulp van lichte schildertechnieken. Hier maak je ’s nachts foto’s met je camera en verschillende verlichtingsapparatuur. Als je deze techniek ooit hebt geprobeerd, weet je hoe lastig het is, en toch slaagt Darren er op de een of andere manier in om dit naar een hoger niveau te tillen. Waaronder bewegende video’s maken van de dingen die hij maakt. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar verbijsterende creativiteit. Ga naar zijn profiel en bekijk enkele van de video’s in zijn feed om zijn speciale talent echt te waarderen.

Creatief licht schilderen door dariustwin

5. @milesofcolor

Voor creatieve en mooie mensenfotografie volg dan @milesofcolor. Via dit Instagram-account vind je afbeeldingen die mensen mixen met verschillende digitale effecten waardoor een mooi en uniek beeld ontstaat. Soms zie je in de berichten de voor en na foto’s. Dit helpt je de vaardigheid te waarderen die in het uiteindelijke beeld is verwerkt.

Verbluffende en creatieve afbeeldingen van mensen door milesofcolor

6. @martijn.schrijver

Wees voorbereid om versteld te staan ​​van de beelden die Martin heeft gemaakt. Hij is absoluut een van de beste digitale artiesten op Instagram en via zijn Instagram-feed krijg je beeld na beeld van verbluffende kunst te zien. Vaak zijn dit natuurtaferelen die landschappen met dieren vermengen. Zeker een aanrader om te volgen.

Digitale kunst door Martijn Schrijver

Als u een gastartikel wilt schrijven om uw profiel te vergroten, neem dan contact met ons op.
Foutje opgemerkt? Laat het ons weten.