De stad Londen is een van de meest glamoureuze bestemmingen ter wereld en een plek waar veel mensen van dromen tijdens een luxe vakantie. De hoofdstad van Engeland heeft een rijke cultuur, een fascinerende geschiedenis, eindeloze toeristische attracties, luxe winkels, lekker eten, een bruisend nachtleven en nog veel meer. Dit alles zorgt voor een levendige sfeer die nergens anders ter wereld te vinden is.

Als u Londen bezoekt en ultieme luxe wilt ervaren, kunt u dit als volgt doen.

Aankomst

De ultieme manier om op een luxe vakantie te komen, is met een privéjet, zodat u kunt nippen aan champagne en kunt genieten van het luxe leven als u aankomt in Londen. Gelukkig is een charter met een privéjet nu voordeliger dan ooit en zeker als u een vlucht met lege benen boekt. Hierdoor kunt u deze unieke en luxe manier van vervoer ervaren zonder de bank te breken.

Als je eenmaal in Engeland bent geland, is de beste manier om in de hoofdstad aan te komen een lange limousine. Nogmaals, dit stelt u in staat om achterover te leunen en te ontspannen voordat uw luxe vakantie zelfs maar begint. Londen heeft veel stretchlimousines op de weg, maar ze zullen altijd de aandacht trekken en je in de juiste stemming brengen voor je reis.

Vistajet Bombardier Global 6000 tijdens de vlucht
Vistajet Bombardier Global 6000 tijdens de vlucht

Accommodatie

Je hebt keuze te over als het gaat om luxe hotels in Londen. Velen beschikken over een breed scala aan fantastische faciliteiten en hebben een gastronomisch restaurant op het terrein, maar zorg ervoor dat u een plek kiest die goed gelegen is. Idealiter bevindt het zich in een van de meer glamoureuze gebieden rond het centrum van Londen, zodat u er gemakkelijk op uit kunt trekken en elke dag kunt verkennen. Zorg ervoor dat je een spa kiest, want je zult zeker wat verwennerij verdienen na een lange dag genieten van de cultuur en geschiedenis van de stad.

Westbury Mayfair Londen luxe hotel
Westbury Mayfair Londen luxe hotel

Wat moeten we doen

Er zijn oneindig veel dingen te zien en te doen in de hoofdstad, maar als je de blitse kant van de stad wilt ervaren, denk dan aan het volgende:

De scherf: The Shard is een van de nieuwere attracties van de stad en is bijna overal te zien. De prachtige wolkenkrabber met 95 verdiepingen biedt een verbluffend uitzicht over de hoofdstad en daarbuiten en is de thuisbasis van veel van de beste kantoren, restaurants en hotelkamers in Londen. Voor uitzicht gaat u naar het observatiedek of verblijft u in plaats daarvan in het Shangri-La Hotel.

Helikoptertour: Londen is een grote stad en het kan stressvol en vermoeiend zijn om er doorheen te reizen om alle culturele hoogtepunten te zien. Ga in plaats daarvan de lucht in met een prachtige helikoptervlucht die ongelooflijke uitzichten biedt en belangrijke attracties zoals Hyde Park, Buckingham Palace en de Tower of London afvinkt.

West End-show: Het West End is de iconische regio van Londen met veel van ’s werelds beroemdste theaters. Zorg ervoor dat u naar een show gaat in deze wijk, waar u ook veel van de belangrijkste restaurants, winkels en toeristische attracties van de stad kunt vinden. Ga naar visitlondon.com…theatre/top-tien-musicals om een ​​aantal topshows te vinden.

Luxe winkelen: Op zoek naar een serieuze winkeltherapie? Londen heeft veel luxe winkels die voldoen aan diegenen die het geld willen storten of gewoon naar high-end goederen willen kijken. Harrods is een voor de hand liggende keuze en een ervaring op zich, maar breng zeker een bezoek aan Harvey Nichols, Liberty, Selfridges & Co en Fenwick. Veel hiervan bevinden zich in de chique regio Knightsbridge, een prachtig gebied voor een ontspannen wandeling en genieten van de bezienswaardigheden.

Warenhuis Harrods - Londen
Warenhuis Harrods

Eten drinken

Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van elke luxe vakantie en speelt een grote rol in de culturele identiteit van Londen. Er zijn 72 Michelin-sterrenrestaurants in de hoofdstad, waaronder het fantastische driesterrenrestaurant Gordon Ramsey in Chelsea. Andere hoogtepunten zijn Aquavit London, The Glasshouse, Fera at Claridge’s en The Dining Room at the Goring. Als u op zoek bent naar een afternoon tea (een klassieke Britse activiteit), dan zijn het iconische Claridge’s of Brown’s Hotel fantastische opties.

Op het gebied van nachtleven is Londen (niet verwonderlijk) gevuld met geweldige pubs, bars, clubs, cocktailbars en champagnebars. Wie op zoek is naar luxe zou de American Bar in het Savoy Hotel moeten bezoeken (vaak geprezen als ’s werelds beste cocktailbar). Naast The Bloomsbury Club of als het mooi weer is, ga je naar SkyLounge in het Hilton Doubletree Hotel voor een drankje en 360 graden uitzicht over de stad.

woestijnen
woestijnen

Overzicht

Bestemmingen zijn niet glamoureuzer dan Londen, dat barst van de cultuur en geschiedenis. Het is de perfecte plek voor diegenen die graag de fijnere dingen in het leven willen ervaren. Omdat er veel luxe-ervaringen te beleven zijn in de hoofdstad, is het ergens waar de rijken en beroemdheden komen om te genieten en de cultuur op te snuiven. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de glamour van Londen te ontdekken, maar het bovenstaande zal de blitse kant van de stad onthullen en je helpen om het meeste uit je reis naar deze magische stad te halen.