Hoe u de beste luchtvaartmaatschappij kiest

Inhoudsopgave


Na maanden plannen, misschien wel jaren, heb je de ideale opleiding aan de perfecte universiteit gekozen.

Het enige dat nog moet worden uitgezocht – hoe daar te komen!

Studeren in het buitenland geeft je de kans om een ​​nieuwe cultuur te ervaren, een wereldwijd netwerk op te bouwen en zelfs een nieuwe taal te leren.

Deze eenmalige kans kan stressvol en duur worden wanneer u op de luchthaven aankomt. We kunnen u helpen bij het omzeilen van toeslagen voor overbagage, beschadigde of zoekgeraakte bagage en te dure vliegtickets.

Bekijk hieronder ons spiekbriefje waar we je vragen over brandende bagage beantwoorden en je helpen bepalen welke luchtvaartmaatschappij het beste is voor studenten.

Wat is de beste luchtvaartmaatschappij voor studenten?

  1. Om erachter te komen hoe je een luchtvaartmaatschappij voor studenten kunt kiezen, is wat onderzoek nodig. De eerste stap is uitzoeken welke luchtvaartmaatschappijen vanaf je huidige locatie vliegen naar het land waarin je wilt studeren. Kies de luchthaven die het dichtst bij je campus of accommodatie ligt.
  2. Top Tip! Wanneer u een lijst met luchtvaartmaatschappijen met uw gekozen vliegroute heeft opgesteld, gaat u naar hun website of belt u met de klantenservice. Je moet uitzoeken of er studentspecifieke aanbiedingen, voordelen of kortingen zijn. In dit stadium is het zinvol om ook naar bagagevereisten en -maten te kijken.
  3. Het is tijd dat de luchtvaartmaatschappijen het tegen elkaar opnemen! Wanneer je luchtvaartmaatschappijen vergelijkt om erachter te komen welke de beste luchtvaartmaatschappij is voor studenten, overweeg dan hun betaalbaarheid, welke extra’s ze studenten kunnen bieden en hoe genereus de toegestane hoeveelheid bagage is.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden studentenkortingen aan?

De beste luchtvaartmaatschappij voor studenten is meestal degene met een polis die veel voordelen biedt. Kijk hieronder om te zien welke grote luchtvaartmaatschappijen extra bagage geven aan studenten en welke vliegtickets voor studeren in het buitenland de beste kortingen hebben…

Lucht India

Luchtvaartmaatschappijen updaten hun aanbod elk jaar, maar Air India staat bekend om bijzonder genereuze pakketten met 50% korting voor studenten die naar het buitenland reizen. Bovendien hebben ze studenten eerder een stuk bagage tot 23 kg gratis gegeven.

British Airways

British Airways introduceert elk jaar een nieuw studentenbeleid, meestal samen met de start van het academisch jaar. Houd hun website in de gaten voor actuele informatie, maar studenten kunnen rekenen op 10% korting en een extra stuk bagage tot 23 kg.

easyJet

easyJet is een andere populaire keuze voor prijsbewuste studenten. Naast een Active Education-korting biedt de luchtvaartmaatschappij u de mogelijkheid om uw reis kosteloos in termijnen te betalen. Een andere toegevoegde bonus is hun Freedom to Change-beleid, waarmee u uw online boeking tot 28 dagen voor vertrek kunt wijzigen – ideaal voor last-minute reizen naar huis aan het einde van de termijn.

Ryanair

Een andere goedkope luchtvaartmaatschappij die studenten kunnen overwegen, is Ryanair. Ze hebben een exclusief Erasmus Student Network-partnerschap waarmee je 10% korting krijgt en een gratis ingecheckte tas op vier enkele vluchten.

Air China

Net als de andere luchtvaartmaatschappijen, Air China ververst zijn aanbod van tijd tot tijd. Maar de luchtvaartmaatschappij staat erom bekend studentenkortingen aan te bieden die oplopen tot 30%.

Noors

Op reis naar een Scandinavisch land om te studeren? Norwegian is een van de luchtvaartmaatschappijen om naar te kijken. Hoewel ze meestal geen specifieke studentenvoordelen hebben, hebben ze wel jongerentickets. Deze geven recht op reizen met korting onder de 26 jaar.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen

Ongetwijfeld de beste luchtvaartmaatschappij voor studenten in de VS staat American Airlines bekend om zijn lucratieve AAdvantage-regeling waarmee universiteitsstudenten flinke kortingen en tal van voordelen kunnen krijgen.

KLM

KLM biedt consequent een scherpe studentenkorting. In het verleden hebben ze samengewerkt met onder meer StudentUniverse om studenten, backpackers en jonge volwassenen goedkopere tarieven te bieden. U kunt ongeveer 10-30% korting op uw vluchtprijzen verwachten.

Air France

Voor studenten die in Frankrijk willen studeren, heeft Air France jeugdtarieven die van toepassing zijn op langeafstandsvluchten van en naar het land. Deze kortingen zijn meestal beschikbaar voor 12-24-jarigen.

Emiraten

Last-minute wijzigingen zijn meestal duur, Emirates biedt studenten de kans om hun reisdata tot zeven dagen voor hun reis kosteloos te wijzigen. Ze bieden ook een gezinskorting aan voor diegenen die reizen met een persoon die een buitenlandse cursus begint.

Andere luchtvaartmaatschappijen met studentenaanbiedingen zijn Virgin Atlantic en Cathay Pacific. Om uw vluchten nog goedkoper te maken, stelt u een vluchtwaarschuwing in en ontvangt u een melding wanneer de prijzen dalen.

Mogen studenten extra bagage meenemen?

Meer is meer als het gaat om verhuizen en bagage. Logisch dat studenten een flink deel van hun spullen mee willen nemen, maar dat kan leiden tot een kostbare verhuizing. Elke luchtvaartmaatschappij verschilt met zijn bagagebeleid, dus u moet de vereisten ruim van tevoren controleren.

Over het algemeen hebben de beste luchtvaartmaatschappijen voor studenten vrij genereuze vergoedingen. British Airways had vroeger bijvoorbeeld een specifiek pakket waarbij Maleisische studenten 69 kg bagage kregen. Hiervan was 46 kg ruimbagage en 23 kg handbagage.

Als je wilt weten hoeveel gewicht studenten naar de VS kunnen dragen, kijk dan naar Etihad. Degenen die met Etihad van India naar de VS, het VK of Australië reizen, mogen drie tassen van elk 23 kg meenemen. Deze aanbiedingen zijn meestal seizoensgebonden en variëren van jaar tot jaar. Kijk op de website van je luchtvaartmaatschappij voor meer details.

Conclusie

Of je nu van plan bent om decorontwerp te studeren in New York of naar Australië gaat om een ​​ingenieursdiploma te behalen, wij kunnen je helpen met het verzenden van studentenbagage naar het buitenland.

Ontvang direct een offerte en pak en volg uw items, en we zullen ze op uw eindbestemming op u laten wachten. Onze huis-aan-huis bezorgservice voor studenten maakt verhuizen een stuk eenvoudiger.